Loading products...

 Sådan! Du er nu logget ind!

Skift din adgangskode

 
x

Changed passwordAdgangskode ændret

emma.dk
0

Abonnementsbetingelser for emma.dk

emma.dk
Medlemskab hos emma.dk

emma.dk fungerer som en medlemsklub, hvor medlemmerne kan opnå store rabatter og besparelser på en masse forskellige kendte mærkevarer inden for personlig pleje. Medlemsskabet på emma.dk er et abonnement der betales løbende - dog tilbyder vi første uge gratis. Betalinger hos emma.dk foregår med betalingskort (Dankort, Visakort og Mastercard), og betalingsgebyrer afholdes af emma.dk. De er dermed indeholdt i de produktpriser og priser på medlemsskab, som er oplyste.

Det er kun privatpersoner som er fyldt 18 år, der kan blive medlem - det er dermed op til den enkelte, at være ansvarlig for dette.

Ydelserne købes af emma danmark Ltd, No 10795906, 20-22 Wenlock Road, London N1 7GU og alle betalinger sker til og håndteres af emma ApS, Lille Kongensgade 16, 1074 København K. CVR nr. 37503460 samt emmadk Ltd, No 10833408, 20-22 Wenlock Road, London N1 7GU og betalinger gennemføres af ePay A/S med Bambora, NETS og Teller som kortindløsere.

Din accept af abonnementsbetingelserne

Accepterer du de gældende abonnementsbetingelser på emma.dk, accepterer du via dette, at emma.dk må trække det fulde medlemsbeløb periodevist, indtil du vælger at opsige abonnementet. Første uges medlemsskab/abonnement er gratis. Herefter overgår dette til et løbende månedsabonnement som er på 85 kr. pr. måned - dette abonnement kan opsiges, så snart du har lyst.

Ved dit første køb, modtager du en kvittering på e-mail.

Opsigelse, bindingsperiode og medlemskab

Du kan opsige dit medlemskab ved henvendelse på tlf. +4577344157 mandag fra 10-11 / 13-15, tirsdag - torsdag fra 9-11 / 13-15 og fredag fra 9-11 / 13-14.30. Er du endnu ikke sikker på, at du vil afmelde dit medlemskab, kan du under din profil klikke på "farvel emma" og se, om du er kvalificeret til vores tilbud om 30 dages gratis medlemskab. Her kan du også opsætte en påmindelse, som sendes til din e-mail 3 dage før næste fornyelse. De første 72 timer er abonnementet låst af tekniske årsager, hvorefter abonnementet kan opsiges, når det passer dig. Dermed kan du altså i den første prøveperiode bestille produkter til emma.dk fordelspriser og dagen efter opsige medlemsskabet. Vi håber dog, at du gerne vil fortsætte som medlem, og dermed løbende få alle fordelene. Der er ingen opsigelsevarsel.

Opsiger du dit medlemsskab, vil du desværre ikke have adgang til dette i den resterende tid, derfor anbefales det at afvente med og afmelde sig til dagen inden de 7 dage er udløbet, så der spares mest muligt ved at handle hos emma. Efter dit medlemskab er opsagt vil der ikke blive trukket yderligere beløb på din konto, medmindre du vælger at genaktivere dit medlemsskab hos os ved at foretage en ny handel på emma.dk.

Hvis dit betalingskort snarest udløber (eller er udløbet), kan du blot ved at lave et nyt køb, indtaste oplysningerne, eller kun ind under min profil og vælg skift kreditkort.

Afmelder man sig emma.dk og igen på et senere tidspunkt køber vores produkter til medlemspriser, genaktiveres ens medlemsskab samtidig med at der trækkes 85 kr. for en måneds medlemsskab, samt hvis der er et udestående beløb for tidligere ubetalt medlemskab trækkes det også.

Tilladelse, indsigelse og procedure ved nyt kort

Du kan til enhver tid ubetinget tilbagekalde din tiladelse til at vi fremover trækker et beløb på din konto. Herefter vil vi i stedet fremsende en faktura, hvis du ikke har opsagt aftalen. Hvis du opdager en eller flere uautoriserede debiteringer, kan du gøre indsigelse over for din kortudbyder senest 8 uger efter debiteringen, med mindre andet fremgår af din aftale med kortudbyderen. Hvis kortet ikke længere kan bruges (f. eks. pga. udløb, spærring mv.), og du ønsker at forsætte dit medlemsskab, skal vi bede dig opsige aftalen med os, og indgå en ny aftale, med dit nye kort.

Kortindehavers ansvars- og hæftelsesforhold

Selve indmeldelsen på emma.dk er bindende fra det øjeblik, hvor du bestiller din første ordre - derved tages dit medlemskab i brug, og du er som medlem på emma.dk, og kortholder, forpligtet til at betale fuldt beløb for hele din medlemsperiode samt efterfølgende abonnementshævninger. Dette indtil du selv opsiger dit abonnement/medlemsskab - første uge er gratis. Ved din accept og af abonnementbetingelser samt handelsbetingelserne bekræfter du at være over 18 år og bemyndig til at indegå denne aftale, vi gør for god ordens skyld opmærksom på at det er ulovligt at oplyse forkert alder ved at foretage denne accept.

Proceduren for abonnementshævning

Dit medlemskab hos emma.dk bliver automatisk fornyet. På denne måde har du altid adgang, og efter de første 7 dages medlemsskab til 0 kr. overgår dit abonnement automatisk til det faste månedsabonnement på 85 kr. pr. måned. Ønskes afmelding skal du logge ind under din profil og trykke "farvel emma". Ved et skyldigt beløb Jvf manglende medlemsbetaling eller overholdes sidste rettidige betalingsdag ikke er emma berretiget til at udsende rykker og der pålægges et rykkergebyr på 100 kr. Ved forsat manglende betaling, vil sagen blive overdraget til retslig inkasso. 

Medlemsskabet kan hæves uden varsel med ca. 10% en gang årligt, grundet prisjusteringer fra leverandører, forsendelsesomkostninger og administrationsomkostninger.

Sker der prisstigninger på medlemsskabet på over 15% varsles dette via e-mail.

Hvis betaling af medlemskabet ikke sker senest ved forfald, grundet den afvises af Nets, banken, betalingsudbyderen eller af anden årsag, hæves restbeløbet måneden efter, indtil det skyldige beløb er betalt, altså de måneder du har været medlem.

Når dit medlemskab er opsagt vil der ikke blive opkrævet yderligere beløb fra din konto, medmindre du vælger på et senere tidspunkt at genaktivere dit medlemsskab hvilket sker ved dit næste køb, da vil et skyldigt beløb manglende medlemsbetaling også blive trukket.

Din fortrydelsesret

Når du handler på emma.dk er dit abonnementskøb tilknyttet den lovbestemte fortrydelsesret på 14 dage, der løber fra det tidspunkt hvor du opretter dit abonnement. Der er kun fortrydelsesret ved aftalens indgåelse, da du har indgået en aftale om et abonnement og ikke i forbindelse med den løbende betaling af dit abonnement. Hvis du vælger at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du returnere de produkter, som du har købt til emma medlemspris, da købet er betinget af, at du på købstidspunktet har et medlemsskab til emma.dk fordelsklub, som ikke efterfølgende er bortfaldet på grund af din udnyttelse af fortrydelsesretten. Der gælder samme regler for returnering af sådanne produkter, som hvis du havde fortrudt det pågældende køb og de skal sendes retur i uåbnet og i original emballage.

Hvis du fortryder købet af abonnementet, skal du betale for den periode, hvor abonnementet har været i kraft udover en evt. gratis abonnementsperiode. Det vil sige, at der i forbindelse med tilbagebetaling af abonnementsprisen vil blive fratrukket rimelige omkostninger for denne periode. Ved annullering og returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, uåbnet og i original emballage.