Forårs Udsalg

Spar op til 65%

Anmeldelser

4.79/5 (614)
5 Stjerner
4 Stjerner
3 Stjerner
2 Stjerner
1 Stjerne
 • Enorm forbedring

  Fra Kristina

  Jeg lider af konstante rygsmerter, derfor fik jeg Emma. Efter et par dage bemærkede jeg en enorm forbedring i smerte og søvn. Jeg kan anbefale madrassen med god samvittighed

  • Varieret sovepositioner
  • 7 Sover antal timer per nat
  • 41 År gammel
 • Kvalitet!

  Fra Rune

  Efter den første frygt for, at madrasser kan være for faste, er dette ikke bekræftet. Uanset om du ligger på ryggen eller på din side, er du behageligt støttet og behagelig. Fantastisk valg, som vi kun kan anbefale, især da pris, garanti og kvalitet er rigtige.

  • Varieret sovepositioner
  • 6 Sover antal timer per nat
  • 32 År gammel
 • Elsker min Emma madras

  Fra Silas

  Jeg døjet med mange smerter og derfor søvn problemer, men med Emma madrassen har hjulpet meget og lindret mine smerter, så har fået bedre søvn. Stor anbefaling fra en glad og tilfreds kunde.

  • Varieret sovepositioner
  • 7 Sover antal timer per nat
  • 26 År gammel
 • Skøn følelse

  Fra Celine

  Jeg sover fantastisk hver nat, madrassen gør at jeg ikke behøver at vende mig mange gange i løbet af natten, fordi jeg har ondt. Emma madrassen har for mig været et virkelig godt køb og bekendtskab.

 • Hjælper på rygsmerter

  Fra Cecilia

  Jeg plejede at få en masse rygsmerter. Fordi jeg arbejder på mine fødder hele dagen. Men siden at få en Emma original, dette har reduceret. Skummadrassen tog lidt tid at vænne sig til, men nu er der ingen vej tilbage for mig! Jeg elsker det!

  • Sover på siden
  • 8 Sover antal timer per nat
  • 33 År gammel
 • Bedre nætter med Emma

  Fra Sine

  Jeg har haft Emma madrassen i snart et år, og er fuldt ud tilfreds og har fået mere rolige nætter uden at føle at vende og dreje sig i sengen. Har anbefalet jer til familie og venner.

  • Sover på siden
  • 6 Sover antal timer per nat
  • 32 År gammel
 • Wow!

  Fra Tim

  Jeg var lidt skeptisk at købe en madras på internettet, men vi besluttede at give Emma Madras en go og wow er jeg glad for, at vi gjorde. Men siden Emma-madrassen har jeg haft en fantastisk nattesøvn hver aften. Jeg vil aldrig købe nogen anden form for madras igen!

 • Tilfreds!!

  Fra Esben

  Jeg er meget tilfreds med mit køb af en Emma madras. Med min Emma madras er det behageligt at sove i alle positioner. Siden jeg har skiftet min gamle madras til en Emma madras, har jeg sovet bedre.

  • Sover på ryggen
  • 6 Sover antal timer per nat
  • 54 År gammel
 • Madras til søn

  Fra Kevin

  Jeg købte dem til min 3-årige søn. Jeg ville have en madras, der ikke er for hård, da den stadig er meget lys og næsten ikke synker alligevel. Madrassen giver et godt kvalitetsindtryk, og den første lugt forsvinder efter 1 dag. Jeg er tilfreds og vil anbefale dig til andre.

 • Kæmpe anbefaling!

  Fra Bjørn

  Kæmpe anbefaling! Min kæreste og jeg sover så godt og ingen af os har haft rygproblemer siden vi købte en Emma madras- selvom vi faktisk hvade ondt i ryggen ofte før købet. Det er helt vildt så stor en forskel har gjort for os i hverdagen. Tusinde tak!

  • Varieret sovepositioner
  • 5 Sover antal timer per nat
  • 41 År gammel
Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet: