Efterårsudsalg! Spar op til 60% på hele vores sortiment 🍂 - Slutter om

Anmeldelser

4.82/5 (611)
5 Stjerner
4 Stjerner
3 Stjerner
2 Stjerner
1 Stjerne
 • Skøn følelse

  Fra Celine

  Jeg sover fantastisk hver nat, madrassen gør at jeg ikke behøver at vende mig mange gange i løbet af natten, fordi jeg har ondt. Emma madrassen har for mig været et virkelig godt køb og bekendtskab.

 • Hjælper på rygsmerter

  Fra Cecilia

  Jeg plejede at få en masse rygsmerter. Fordi jeg arbejder på mine fødder hele dagen. Men siden at få en Emma original, dette har reduceret. Skummadrassen tog lidt tid at vænne sig til, men nu er der ingen vej tilbage for mig! Jeg elsker det!

  • Sover på siden
  • 8 Sover antal timer per nat
  • 33 År gammel
 • Bedre nætter med Emma

  Fra Sine

  Jeg har haft Emma madrassen i snart et år, og er fuldt ud tilfreds og har fået mere rolige nætter uden at føle at vende og dreje sig i sengen. Har anbefalet jer til familie og venner.

  • Sover på siden
  • 6 Sover antal timer per nat
  • 32 År gammel
 • Wow!

  Fra Tim

  Jeg var lidt skeptisk at købe en madras på internettet, men vi besluttede at give Emma Madras en go og wow er jeg glad for, at vi gjorde. Men siden Emma-madrassen har jeg haft en fantastisk nattesøvn hver aften. Jeg vil aldrig købe nogen anden form for madras igen!

 • Tilfreds!!

  Fra Esben

  Jeg er meget tilfreds med mit køb af en Emma madras. Med min Emma madras er det behageligt at sove i alle positioner. Siden jeg har skiftet min gamle madras til en Emma madras, har jeg sovet bedre.

  • Sover på ryggen
  • 6 Sover antal timer per nat
  • 54 År gammel
 • Madras til søn

  Fra Kevin

  Jeg købte dem til min 3-årige søn. Jeg ville have en madras, der ikke er for hård, da den stadig er meget lys og næsten ikke synker alligevel. Madrassen giver et godt kvalitetsindtryk, og den første lugt forsvinder efter 1 dag. Jeg er tilfreds og vil anbefale dig til andre.

 • Kæmpe anbefaling!

  Fra Bjørn

  Kæmpe anbefaling! Min kæreste og jeg sover så godt og ingen af os har haft rygproblemer siden vi købte en Emma madras- selvom vi faktisk hvade ondt i ryggen ofte før købet. Det er helt vildt så stor en forskel har gjort for os i hverdagen. Tusinde tak!

  • Varieret sovepositioner
  • 5 Sover antal timer per nat
  • 41 År gammel
 • Dyb søvn

  Fra Camilla

  Kundeservice besvarede mine spørgsmål hurtigt og kompetent og foreslog en god madras, der ikke engang var særlig dyr. Madrassens kvalitet er mere end passende til prisen, og jeg bemærker, hvor rolig og dyb min søvn blev.

  • Sover på ryggen
  • 8 Sover antal timer per nat
  • 32 År gammel
 • Stor anbefaling

  Fra Nicholas

  Min mand og jeg havde besluttet os for nye madrasser. Vi har haft de gamle madrasser i 25 år og valget blev nemt, da vores familie havde oplyst om jeres madrasser skulle være gode og vi har aldrig sovet bedre. Tak!

  • Sover på siden
  • 7 Sover antal timer per nat
  • 57 År gammel
 • Ikke fortrudt

  Fra Kristoffer

  Vi havde engang brug for en ny madras og ledte efter testresultater. Da Emma klarede sig meget godt, besluttede vi at købe denne madras. Vi er meget tilfredse og har ikke fortrudt købet et sekund.

Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet: