Efterårsudsalg! Spar op til 60% på hele vores sortiment 🍂 - Slutter om

Anmeldelser

4.82/5 (611)
5 Stjerner
4 Stjerner
3 Stjerner
2 Stjerner
1 Stjerne
 • Madrassen er en drøm

  Fra Mark

  Efter mange års rygsmerter og dårlig søvn var Emma løsningen. Det tog mig et par dage at vænne mig til madrassen, men prøve-søvnkonceptet er designet til netop det. Vi har nu 2 Emma-madrasser i huset.

  • Sover på maven
  • 6 Sover antal timer per nat
  • 37 År gammel
 • Taknemmelig!

  Fra Astrid

  Vi har haft vores nye madras i cirka 1 måned, og min ryg er mig meget taknemmelig for denne præstation. Det er meget behageligt, og vi sover endelig godt igen.

 • Tilpasser sig perfekt

  Fra Josefina

  Bestilling og levering gik glat. Madrassen tilpasser sig perfekt til kropsdelene, så du har følelsen af ​​at ligge blødt uden at synke ned i madrassen. Jeg kan kun anbefale Emma.

  • Varieret sovepositioner
  • 6 Sover antal timer per nat
 • Meget god

  Fra Søren

  Meget god madras og meget behagelig. Faktisk sove meget bedre siden da. Den eneste ulempe er de lange leveringstider, som allerede er påpeget ved bestilling. Derfor alt godt :)

  • Sover på ryggen
  • 7 Sover antal timer per nat
  • 55 År gammel
 • Meget god beslutning

  Fra Jeanette

  God støtte, men som sidesveller synker jeg ned i mine skuldre og hofter, og min rygsøjle forbliver lige. Jeg troede ikke, at jeg efter årtier med god erfaring med lademadrasser kunne sove så godt på en koldskummadras.

  • Sover på siden
  • 8 Sover antal timer per nat
  • 25 År gammel
 • Vågner afslappet og uden rygproblemer

  Fra Nikoline

  Jeg har sovet på madrassen i næsten to måneder nu, efter de første par dage bemærkede jeg, at mine rygproblemer i det nedre lændeområde medførte betydeligt færre problemer. I dag vågner jeg afslappet og uden rygproblemer.

  • Varieret sovepositioner
  • 6 Sover antal timer per nat
  • 39 År gammel
 • Pænt og hygiejnisk

  Fra William

  Indtil videre har jeg altid købt mine madrasser i specialbutikker, så jeg var ret skeptisk over for at bestille online. Uden grund, som jeg nu ved. Madrassen var hygiejnisk og pænt pakket.

 • Madras til ny lejlighed

  Fra Asbjørn

  Jeg købte en ny madras til mine kommende studier og studenterlejligheden for mere end 3 måneder siden. Jeg er meget tilfreds med, at jeg har truffet denne købsbeslutning - jeg har en mere afslappet søvn sammenlignet med min gamle madras

  • Sover på maven
  • 6 Sover antal timer per nat
  • 24 År gammel
 • Overbevist

  Fra Jeppe

  Først var jeg mistænksom - en madras til denne pris skulle virkelig være god? Men med 100 dages returret var der ingen risiko. Stadig bestilte jeg kun en indtil videre.

 • Afslappet søvn

  Fra Thor

  Vi har ledt efter en god madras i lang tid, og takket være EMMA har vi nu mere afslappet søvn og mindre rygsmerter. Pris / ydelsesforholdet er også helt fint, hvis du sover bedre for det.

  • Sover på ryggen
  • 7 Sover antal timer per nat
  • 55 År gammel
Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet: