Forårs Udsalg

Spar op til 65%

Anmeldelser

4.79/5 (614)
5 Stjerner
4 Stjerner
3 Stjerner
2 Stjerner
1 Stjerne
 • Dyb søvn

  Fra Camilla

  Kundeservice besvarede mine spørgsmål hurtigt og kompetent og foreslog en god madras, der ikke engang var særlig dyr. Madrassens kvalitet er mere end passende til prisen, og jeg bemærker, hvor rolig og dyb min søvn blev.

  • Sover på ryggen
  • 8 Sover antal timer per nat
  • 32 År gammel
 • Stor anbefaling

  Fra Nicholas

  Min mand og jeg havde besluttet os for nye madrasser. Vi har haft de gamle madrasser i 25 år og valget blev nemt, da vores familie havde oplyst om jeres madrasser skulle være gode og vi har aldrig sovet bedre. Tak!

  • Sover på siden
  • 7 Sover antal timer per nat
  • 57 År gammel
 • Ikke fortrudt

  Fra Kristoffer

  Vi havde engang brug for en ny madras og ledte efter testresultater. Da Emma klarede sig meget godt, besluttede vi at købe denne madras. Vi er meget tilfredse og har ikke fortrudt købet et sekund.

 • Madrassen er en drøm

  Fra Mark

  Efter mange års rygsmerter og dårlig søvn var Emma løsningen. Det tog mig et par dage at vænne mig til madrassen, men prøve-søvnkonceptet er designet til netop det. Vi har nu 2 Emma-madrasser i huset.

  • Sover på maven
  • 6 Sover antal timer per nat
  • 37 År gammel
 • Taknemmelig!

  Fra Astrid

  Vi har haft vores nye madras i cirka 1 måned, og min ryg er mig meget taknemmelig for denne præstation. Det er meget behageligt, og vi sover endelig godt igen.

 • Tilpasser sig perfekt

  Fra Josefina

  Bestilling og levering gik glat. Madrassen tilpasser sig perfekt til kropsdelene, så du har følelsen af ​​at ligge blødt uden at synke ned i madrassen. Jeg kan kun anbefale Emma.

  • Varieret sovepositioner
  • 6 Sover antal timer per nat
 • Meget god

  Fra Søren

  Meget god madras og meget behagelig. Faktisk sove meget bedre siden da. Den eneste ulempe er de lange leveringstider, som allerede er påpeget ved bestilling. Derfor alt godt :)

  • Sover på ryggen
  • 7 Sover antal timer per nat
  • 55 År gammel
 • Meget god beslutning

  Fra Jeanette

  God støtte, men som sidesveller synker jeg ned i mine skuldre og hofter, og min rygsøjle forbliver lige. Jeg troede ikke, at jeg efter årtier med god erfaring med lademadrasser kunne sove så godt på en koldskummadras.

  • Sover på siden
  • 8 Sover antal timer per nat
  • 25 År gammel
 • Vågner afslappet og uden rygproblemer

  Fra Nikoline

  Jeg har sovet på madrassen i næsten to måneder nu, efter de første par dage bemærkede jeg, at mine rygproblemer i det nedre lændeområde medførte betydeligt færre problemer. I dag vågner jeg afslappet og uden rygproblemer.

  • Varieret sovepositioner
  • 6 Sover antal timer per nat
  • 39 År gammel
 • Pænt og hygiejnisk

  Fra William

  Indtil videre har jeg altid købt mine madrasser i specialbutikker, så jeg var ret skeptisk over for at bestille online. Uden grund, som jeg nu ved. Madrassen var hygiejnisk og pænt pakket.

Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet: