Efterårsudsalg! Spar op til 60% på hele vores sortiment 🍂 - Slutter om

Anmeldelser

4.82/5 (611)
5 Stjerner
4 Stjerner
3 Stjerner
2 Stjerner
1 Stjerne
 • God priser

  Fra Fie

  Vi ledte efter en ny madras. En af vores venner anbefalede Emma til os. Kiggede op hjemme på internettet og fandt, hvad vi ledte efter. Vi blev overrasket over de gode priser!

  • Sover på siden
  • 8 Sover antal timer per nat
  • 30 År gammel
 • God madras

  Fra Jesper

  God madras, det lugter lidt kemisk i starten, fordi det leveres vakuumpakket. Men det er næsten væk efter en dag eller to. Ellers ligger det rigtig godt, vores gamle, tyndere madrasser blev straks udskiftet og udskiftet med disse.

 • Bedre en Ikea og Jysk

  Fra Nikolai

  Jeg har testet Ikeas og Jysks madras, men jeg var aldrig tilfreds. Jeg havde stadig problemer med ryggen, men efter at jeg har testet Emmas madras i 4 uger, har jeg aldrig sovet bedre.

 • Sover bedre

  Fra Olivia

  Købte "Emma" i januar 2020 - den bedste madras til mig. Jeg sover virkelig bedre og er meget udhvilede og vågne om morgenen. Da jeg allerede har passeret 60, havde jeg nok muligheder for sammenligning.

  • Varieret sovepositioner
  • 7 Sover antal timer per nat
  • 38 År gammel
 • God pris

  Fra Kristine

  Hvad kan jeg sige. Til prisen tilbyder Emma madrassen meget gode liggende egenskaber. Jeg sover natten igennem igen, hvilket ikke var tilfældet med min gamle madras. Alt i alt et godt pris / ydelsesforhold!

  • Sover på ryggen
  • 8 Sover antal timer per nat
  • 29 År gammel
 • Fuldt tilfredsd

  Fra Maiken

  Det var det rigtige valg, stramt og behageligt - uden at skabe "buler", når man ligger ned og let kan ændre sig i position (venstre-midten-højre). Så jeg er fuldt tilfreds og vil anbefale madrassen til andre.

  • Sover på siden
  • 7 Sover antal timer per nat
  • 27 År gammel
 • Meget behageligt

  Fra Nico

  En ny madras var nødvendig, og dette produkt blev anbefalet. Vi ligger meget behageligt og afslappet på denne madras. I de første par dage bemærkede vi en svag lugt, den forsvandt efter et par dage, og alt er meget fint.

  • Varieret sovepositioner
  • 6 Sover antal timer per nat
  • 29 År gammel
 • Virkelig en god madras

  Fra Laura

  Før havde jeg kun en fra møbelcentret. Det, der mest generede mig, var at min gamle madras var for blød. Under alle omstændigheder er det meget bedre på den nye Emma-madras, jeg falder i søvn hurtigere, og jeg føler heller ikke, at jeg blev slået om morgenen. Indimellem havde jeg rygsmerter, der er væk nu.

  • Sover på siden
  • 8 Sover antal timer per nat
  • 29 År gammel
 • Emma madras er super behagelig

  Fra Morten

  Personligt synes jeg madrassen og kundeservicen er fantastisk. Henvendelse vedrørende garanti mv blev besvaret hurtigt og jeg modtaget de oplysninger, jeg ønskede. Desuden er du komfortabel og fluffy.

 • Min konklusion

  Fra Cathrine

  Jeg synes, det er en meget god madras. Uanset om det er for blødt eller for hårdt, skal alle teste for sig selv. Du kan bare ikke afgive en erklæring, for alle føler sig forskellige.

  • Sover på siden
  • 7 Sover antal timer per nat
  • 34 År gammel
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 5
 5. 6
 6. ...
 7. 62
Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet: