Forårs Udsalg

Spar op til 65%

Anmeldelser

4.79/5 (614)
5 Stjerner
4 Stjerner
3 Stjerner
2 Stjerner
1 Stjerne
 • Madras til ny lejlighed

  Fra Asbjørn

  Jeg købte en ny madras til mine kommende studier og studenterlejligheden for mere end 3 måneder siden. Jeg er meget tilfreds med, at jeg har truffet denne købsbeslutning - jeg har en mere afslappet søvn sammenlignet med min gamle madras

  • Sover på maven
  • 6 Sover antal timer per nat
  • 24 År gammel
 • Overbevist

  Fra Jeppe

  Først var jeg mistænksom - en madras til denne pris skulle virkelig være god? Men med 100 dages returret var der ingen risiko. Stadig bestilte jeg kun en indtil videre.

 • Afslappet søvn

  Fra Thor

  Vi har ledt efter en god madras i lang tid, og takket være EMMA har vi nu mere afslappet søvn og mindre rygsmerter. Pris / ydelsesforholdet er også helt fint, hvis du sover bedre for det.

  • Sover på ryggen
  • 7 Sover antal timer per nat
  • 55 År gammel
 • God priser

  Fra Fie

  Vi ledte efter en ny madras. En af vores venner anbefalede Emma til os. Kiggede op hjemme på internettet og fandt, hvad vi ledte efter. Vi blev overrasket over de gode priser!

  • Sover på siden
  • 8 Sover antal timer per nat
  • 30 År gammel
 • God madras

  Fra Jesper

  God madras, det lugter lidt kemisk i starten, fordi det leveres vakuumpakket. Men det er næsten væk efter en dag eller to. Ellers ligger det rigtig godt, vores gamle, tyndere madrasser blev straks udskiftet og udskiftet med disse.

 • Bedre en Ikea og Jysk

  Fra Nikolai

  Jeg har testet Ikeas og Jysks madras, men jeg var aldrig tilfreds. Jeg havde stadig problemer med ryggen, men efter at jeg har testet Emmas madras i 4 uger, har jeg aldrig sovet bedre.

 • Sover bedre

  Fra Olivia

  Købte "Emma" i januar 2020 - den bedste madras til mig. Jeg sover virkelig bedre og er meget udhvilede og vågne om morgenen. Da jeg allerede har passeret 60, havde jeg nok muligheder for sammenligning.

  • Varieret sovepositioner
  • 7 Sover antal timer per nat
  • 38 År gammel
 • God pris

  Fra Kristine

  Hvad kan jeg sige. Til prisen tilbyder Emma madrassen meget gode liggende egenskaber. Jeg sover natten igennem igen, hvilket ikke var tilfældet med min gamle madras. Alt i alt et godt pris / ydelsesforhold!

  • Sover på ryggen
  • 8 Sover antal timer per nat
  • 29 År gammel
 • Fuldt tilfredsd

  Fra Maiken

  Det var det rigtige valg, stramt og behageligt - uden at skabe "buler", når man ligger ned og let kan ændre sig i position (venstre-midten-højre). Så jeg er fuldt tilfreds og vil anbefale madrassen til andre.

  • Sover på siden
  • 7 Sover antal timer per nat
  • 27 År gammel
 • Meget behageligt

  Fra Nico

  En ny madras var nødvendig, og dette produkt blev anbefalet. Vi ligger meget behageligt og afslappet på denne madras. I de første par dage bemærkede vi en svag lugt, den forsvandt efter et par dage, og alt er meget fint.

  • Varieret sovepositioner
  • 6 Sover antal timer per nat
  • 29 År gammel
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 5
 5. 6
 6. ...
 7. 62
Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet: