Forårs Udsalg

Spar op til 65%

Anmeldelser

4.79/5 (614)
5 Stjerner
4 Stjerner
3 Stjerner
2 Stjerner
1 Stjerne
 • Virkelig en god madras

  Fra Laura

  Før havde jeg kun en fra møbelcentret. Det, der mest generede mig, var at min gamle madras var for blød. Under alle omstændigheder er det meget bedre på den nye Emma-madras, jeg falder i søvn hurtigere, og jeg føler heller ikke, at jeg blev slået om morgenen. Indimellem havde jeg rygsmerter, der er væk nu.

  • Sover på siden
  • 8 Sover antal timer per nat
  • 29 År gammel
 • Emma madras er super behagelig

  Fra Morten

  Personligt synes jeg madrassen og kundeservicen er fantastisk. Henvendelse vedrørende garanti mv blev besvaret hurtigt og jeg modtaget de oplysninger, jeg ønskede. Desuden er du komfortabel og fluffy.

 • Min konklusion

  Fra Cathrine

  Jeg synes, det er en meget god madras. Uanset om det er for blødt eller for hårdt, skal alle teste for sig selv. Du kan bare ikke afgive en erklæring, for alle føler sig forskellige.

  • Sover på siden
  • 7 Sover antal timer per nat
  • 34 År gammel
 • Alt perfekt

  Fra Kamilla

  Annonceløftet såvel som de forskellige test, der læses, stemmer overens med virkeligheden. Vi sover godt med de nye madrasser. Ingen smerter i skulder eller ryg efter at stå op. Klar anbefaling!

 • Sover bedre

  Fra Anders

  Så vi har haft gode oplevelser med madrassen. Jeg sover bedre end med vores gamle madrasser, og mine rygsmerter er faldet.

 • Perfekt!

  Fra Ida

  Hurtig levering. Godt betræk. Madrassen af høj kvalitet. Perfekt!

 • Vidunderlig

  Fra Nanna

  Behagelig, vidunderlig, anbefales på alle måder!

 • Godt produkt

  Fra Daniel

  Et meget godt produkt! Levering fungerede godt, og jeg sover godt på madrassen!

 • Fantastisk madras

  Fra Simon

  Vores søvn blev meget bedre ... vi vil helt sikkert købe en anden til vores søn.

 • Rygsmerterne er væk

  Fra Emilie

  Min kæreste og jeg tænkte på at købe Emma i lang tid. Men nu vi har dig, fortryder vi intet, vores rygsmerter er væk.

Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet: