Forårs Udsalg

Spar op til 65%

Anmeldelser

4.62/5 (349)
5 Stjerner
4 Stjerner
3 Stjerner
2 Stjerner
1 Stjerne
 • Super tilfreds med købet

  Fra Lasse

  Jeg fik anbefalet topmadrassen af min kollega. Min søvnkvalitet er blvet så meget bedre siden skiftet uden at vågne flere gange om natten. Jeg anbefaler alle at købe Emma topmadrassen, det vil de ikke fortyde :-)

  • Sover på siden
  • 5 Sover antal timer per nat
  • 42 År gammel
 • God søvn

  Fra Olivia

  Har en meget hård madras, og har fik anbefalet at prøve en topmadras for at gøre min seng blødere. Nu har jeg så prøvet en topmadras fra Emma og jeg er så glad for den. Min seng er ikke så hård mere, og sover så godt.

  • Sover på siden
  • 7 Sover antal timer per nat
  • 21 År gammel
 • Super fin service

  Fra Johan

  Jeg havde spørgsmål til topmadras inden købet og fik en god snak med kundeservice. Købte Emma topmadrassen og er glad for købte og at komme i seng hver aften.

  • Varieret sovepositioner
  • 7 Sover antal timer per nat
  • 33 År gammel
 • Perfekt

  Fra Sif

  Topper blev leveret hurtigt og pålideligt og var hurtig at pakke ud. Ingen ubehagelig lugt eller noget lignende. Det dækker overgangen mellem vores to madrasser.

  • Varieret sovepositioner
  • 8 Sover antal timer per nat
  • 62 År gammel
 • God kvalitet og hurtig levering

  Fra Bastian

  Dette var min anden ordre fra Emma (først bestilte jeg puden). Fordi jeg er så overbevist om produkterne, var der også behov for topper. Udførelsen er af meget høj kvalitet, og toppen tilpasser sig meget godt til min krop.

  • Sover på ryggen
  • 6 Sover antal timer per nat
  • 38 År gammel
 • Fantastisk idé

  Fra Dannie

  Fantastisk idé med de forskellige sider. Jeg har en springmadras, og nogle gange er det bare for hårdt for mig. Så jeg brugte den bløde side af topmadrassen, og det er bare en drømmende følelse!

  • Sover på siden
  • 7 Sover antal timer per nat
  • 47 År gammel
 • Et godt produkt

  Fra Rosa

  Min mand og jeg ville ikke købe en ny madras med det samme, så vi bestilte en topper for første gang. Emma blev anbefalet af vores datter til os, hun købte en madras der. Vi er tilfredse.

  • Varieret sovepositioner
  • 6 Sover antal timer per nat
  • 30 År gammel
 • Fantastisk

  Fra Ask

  Det blev bekræftet flere gange, at afsendelsen ville finde sted som annonceret, den faktiske afsendelse fandt endda sted inden den oprindeligt annoncerede kalenderuge, som straks blev meddelt ved forsendelsesbekræftelse. Topmadrassen var godt pakket og i ny stand.

 • Tilfreds

  Fra Inger

  For nogen tid siden udtrykte jeg allerede min tilfredshed efter at have købt den nye topmadras med en evaluering, og i dag kan jeg kun bekræfte, at jeg stadig er helt begejstret for min Emma. Højt anbefalet.

 • Skøn topmadras

  Fra Laura

  God kvalitet af topmadrassen og betrækket er dejlig blødt. Det er super rart at have muligheden for vaske betrækket, og det er nemt at få det af topmadrassen og på igen efter vask.

  • Varieret sovepositioner
  • 8 Sover antal timer per nat
  • 24 År gammel
Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet: