Efterårsudsalg! Spar op til 60% på hele vores sortiment 🍂 - Slutter om

Emma Balance Pude

 • Lavet af mikrofibre og skum
 • Innovativt design
 • Støttende og høj komfort
 • OEKO-tex certificeret
 • Størrelse: 60x40 cm

Leveringstid: 2 - 5 Arbejdsdage

Pris: 1.499,00 kr

Special Price 899,40 kr

Inklusiv 25% moms
74,95 kr p/m ved 12 delbetalinger

 • Lavet af mikrofibre og skum
 • Innovativt design
 • Støttende og høj komfort
 • OEKO-tex certificeret
 • Størrelse: 60x40 cm

100 dages prøve

10 minutter ikke er nok til at vælge den rigtige hovedpude, derfor lader vi dig prøve vores pude i 100 nætter med åbent køb.

Fuld refundering

Hvis du returnerer Emma puden i din prøveperiode, modtager du det fulde beløb, der er betalt for puden.

Fri fragt og retur

Din Emma pude bliver sendt direkte til dig. Hvis du ikke er tilfreds i prøveperioden, kan du sende den tilbage uden ekstra omkostninger.

Award-winning Emma Original Mattress

Puden der kombinerer det bedste fra to verdener

Høj kvalitet

Puden passer til alle årstider, den forbliver kølig under varme forhold og fungerer som en isolator ved kolde temperaturer. Mikrofibrene i puden sørger for at du bibeholder den rette temperatur i løbet af natten, hvilket kan føre til en længere dyb søvn.

Optimal støtte

Puden består af både microfibre og skum, så du får optimal støtte samtidig med at du får følelsen af at hovedet ligger på en sky. Med puden får du en komplet hoved- og nakkestøtte i løbet af natten, og den sørger for at du ligger i den bedste position.

Allergivenlig

Puden består af et allergivenligt stof virker som en barriere mod støvmider. Den er meget let at rengøre, da du kan putte næsten alt i vaskemaskinen (skumdelen, kan ikke gå i vaskemaskinen). Vask af puden holder den fri for bakterier, støvmider og snavs. Derudover er puden OEKO-tex certificeret.

Den perfekte pude for dig der ønsker støtte og komfort

Innovativt design

Puden indeholder en udtagelig skumkerne, som, hvis den fjernes, tilbyder en ny sovestilling. Når skumkernen er taget ud er der en lomme med plads til din hånd. For at den udtagelige skumkerne ikke skal gå til splide, er den designet til at give støtte til dine ben og knæ om natten.

Find den rigtige højde

Ved at tage skumkernen ud af puden, kan du justere på højden af puden, og finde den rigtige højde til netop din soveposition. Om du sover på siden, maven eller ryggen skal du ikke gå på kompromis med støtte eller komfort, derfor kan du med denne pude vælge det der er det rigtige for dig.

Støttende og fluffy

Mikrofibrene er af høj kvalitet, hjælper dermed puden med at holde på formen nat efter nat, så den ikke mister sin støtteevne eller den behagelige komfort.

Produktdetaljer

 • Materiale

  Materiale Emma Balance puden

  • Mikrofiber: Fyld mikrofiber, betræk: 100% bomuld. Skumkerne: Fyld: Viscoelastisk skum, betræk: 100% polyester
 • Størrelse og vægt

  60 x 40 cm

  Højde inkl. betræk: 18cm. Vægt: 910 gram.
 • Fragtinformation

  Vi sender puden til Danmark med fri fragt og retur

 • Certifiering

  Hvert enkelt lag af puden samt betrækket er OEKO-TEX® Standard 100 certificeret.

Emmas løfte

En bekymringsløs søvnoplevelse

Vores løfte er en at give dig en søvnoplevelse uden bekymringer. Dette starter for os allerede når du bestiller din Emma pude. Vi ønsker at gøre det så let for dig som muligt, og derfor tilbyder vi hurtig levering direkte hjem til dig. Start dagen med Emma Diamond – puden der giver de bedste betingelser for din søvn!

100 dages prøve

10 minutter ikke er nok til at vælge den rigtige hovedpude, derfor lader vi dig prøve vores pude i 100 nætter med åbent køb.

Fuld refundering

Hvis du returnerer Emma puden i din prøveperiode, modtager du det fulde beløb, der er betalt for puden.

Fri fragt og fri retur

Din Emma pude bliver sendt direkte til dig. Hvis du ikke er tilfreds i prøveperioden, kan du sende den tilbage uden ekstra omkostninger.

Hvad vores kunder siger om os

Hyggelig pude

by Matilde

Jeg sover så utrolig godt på min nye pude. jeg glæder mig til min hyggelige pude hver aften.

Fantastisk!

by Mattias

Jeg troede aldrig at jeg kunne blive så glad for en pude!

God pude

by Simon

God pude, bedre end min tidligere pude så jeg er tilfreds

Vågner udhvilet

by Michael

Jeg føler mig ikke ligeså træt om morgenen efter jeg har købt puden som jeg gjorde med min gamle, så jeg kan ikke andet end at give den 5 stjerner

Jeg forstår den ikke

by Mette

Forstår slet ikke denne pude, er så forvirret over om jeg skal tage skumdelen ud eller lade den blive inde i den anden pude? Jeg sover rigtig godt når jeg lader den blive, men hvorfor har jeg så muligheden for at tage den ud?

Elsker!!!

by Tina

Elsker elsker elsker denne pude!! Man får seriøst to puder for en pudes pris, og den er så god at sove med! Kan anbefale denne pude til ALLE!

Super service

by Niklas

Puden kom i rette tid, og kundeservice har hjulpet mig med alle mine spørgsmål :)

Hjælpsom kundeservice

by Victor

Denne pude var lidt mærkelig, så jeg stillede et par spørgsmål til kundeservice for at forstå hvordan den fungerer. De var venlige og sørgede for at besvare alle mine spørgsmål.

Tak Teresa

by Rosa

Meget spændende pude, designet er anderledes, men Teresa fra kundeservice gav mig helt fantastisk hjælp, så jeg forstod konceptet.

Kundeservicen er den bedste

by Oliver

Kundeservicen hos Emma er så hjælpsomme og de kunne svare på alle mine spørgsmål som jeg havde omkring puden. Jeg kunne ikke helt finde ud af hvilken pude der ville opfylde mine behov, men med hjælpen fra kundeservicen fandt jeg den perfekte pude!

Superhurtig levering!

by Vera

Jeg bestilte min pude, og blot et par dage senere havde jeg en ny og behagelig pude at sove på! Super!

Let let let

by Andreas

Wow! Alt var så let, og de har ikke så mange produkter, så det var nemt at finde og vælge det, der passede bedst til mig. Så var det blot at vente på at puden skulle ankomme, og puden var meget bedre end forventet.

Skuffet

by Leo

Havde tidligere købt emma-madrassen og da det var tid til en ny pude tænkte jeg at puderne nok også er gode. Jeg var meget skuffet over denne pude, og den var slet ikke god. Heldigvis var der også en prøveperiode på 100 dage på puden, så det var ikke så slemt.

Fedt med 100 nætter

by Ali

Fedt at man får 100 nætter til a prøve puden i, så man er helt sikker på at det er den rigtige! Jeg har nu prøvet puden i noget tid og jeg er helt sikker på at jeg ikke skal benytte mig af muligheden for at sende den tilbage

Emma Balance Pude 

Starter fra 899,40 kr 1.499,00 kr

Køb nu Køb nu
Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet: