FORÅRSUDSALG 💐

Spar op til 50%!

Event slutter: 06 Dage 08 Timer 40 Minutter 37 Sekunder
Event slutter: 06 d 08 t 40 m 37 s
  • 100 nætters prøve
  • Fri fragt og retur
  • 10 års garanti

Emma Madrasser: Sammenlign detaljerne, og find din perfekte madras

Type af madras
Kombination af skum og pocketfjedre

Skummadras

Ergonomisk støtte
⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐⭐
Varmeafgivelse

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐

Fasthed

Medium

Medium blød

Kompatibilitet

Passer til alle almindelige sengerammer

Passer til alle almindelige sengerammer (herunder elevationsrammer). 
Hvem er det for?
Sovende, der leder efter en alt-i-en-madras - giver ekstra støtte til at lindre rygsmerter, har kølefunktioner til at holde hedeture væk og opretholder den optimale kropstemperatur for at sikre den mest afslappende søvn. 
Sovende, der ønsker at holde det enkelt - en madras med god kvalitet og komfort til en rimelig pris. Ergonomisk designet til alle sovetyper. 
Komfort i toppen
En kombination af et diamond degree skumlag og et 3-zone HRX-understøttende skumlag, der giver dig en behagelig soveoplevelse, samtidig med at det støtter dig og leder ekstra varme væk. 
En kombination af vores åndbare Airgocell-skumlag og lag af hukommelsesskum for at give dig en behagelig søvnoplevelse. 
Støtte ved bunden
Kombination af 3-zone AeroFlex pocketfjedre og HRX-skum for bedre luftcirkulation med ekstra stabilitet og trykaflastning 
Innovativt og fast HRX-skum med 3-zonede udskæringer for optimal støtte til forskellige kropstyper 
Lag

4

3

Højde

25 cm

25 cm

Lavet i

Tyskland og Portugal

Tyskland

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er forskellene mellem modellerne?

Original-madrassen er en 25 cm høj madras, der består af en zoneopdelt, meget elastisk og støttende HRX-skum, trykaflastende viskoelastisk materiale og åndbart Airocell-materiale. Diamond-fjedermadrassen er også 25 cm høj, men består i stedet af zonerede pocketfjedre. Zonede lommefjedre giver yderligere fordele i form af bedre åndbarhed, støtte og holdbarhed sammenlignet med deres modstykker i skum.

Stålfjedrene holder deres form bedre end skum i hele madrassens levetid, og deres evne til at lade luften strømme frit mellem dem sikrer, at varmen ikke bliver under dig, mens du sover. For dem, der er særligt følsomme over for overophedning eller sved om natten, er vores temperaturregulerende madras det rigtige valg, da den også indeholder et innovativt termoregulerende grafitskumlag, der afgiver varme og transporterer fugt væk fra kroppen.

Hvad er forskellen mellem skum og elastik?

Skum og spring har deres respektive styrker. Skum er mere trykaflastende. Hvis du sover på siden og ofte får hænder eller skuldre, der falder i søvn, er en skummadras sandsynligvis en bedre løsning for dig.


Spring madras er normalt lidt fastere og giver derfor mere støtte. En anden fordel er, at en springmadras også er mere ventilerende. Hvis du sveder meget eller bor i et meget fugtigt klima, er elastik en overvejelse værd

Hvilken madras er bedst til rygsmerter?

Det afhænger af din kropstype, din sovestilling og den type smerte, du oplever. Vi kan ikke dække alle situationer, men vi kan give en generel vejledning:


De, der oplever ubehag eller smerter på grund af trykpunkter (normalt når en del af kroppen presses eller klemmes, når de bærer for meget vægt), vil normalt have gavn af at skifte til en blødere madras. Sidesovere på meget faste madrasser kan ofte få deres arme og skuldre klemt ind mellem kroppen og madrassen. Vores Emma Original-madras har en hårdhed på mellem 6,3 og 7,3, hvor 1 er den hårdeste og 10 er den blødeste på skalaen. Det betyder, at Original-madrassen er medium blød. Selv om den er blødere på skalaen, anses den stadig for at være "medium" i fasthed, og den er blevet testet til at give en god rygsøjlejustering for dem, der er bekymrede for alt for slappe og bløde madrasser.


De, der oplever rygsmerter på grund af manglende støtte til rygsøjlen (som regel fordi madrassen er for blød og begynder at synke ned i hofteområdet), vil ofte have gavn af at bruge noget mere støttende. Dette problem opstår oftere hos personer, der er tungere, er ældre (og måske har svagere rygmuskler) eller blot har sovet i meget gamle, deforme madrasser i for lang tid. De vil have stor gavn af vores Diamond springmadras , som har en fasthed på mellem 5,2 og 6,2, hvor 1 er den hårdeste og 10 den blødeste på skalaen. Det betyder, at Diamond springmadrassen er en medium fast madras.

Hvis du vil have mere detaljeret rådgivning, kan du kontakte vores søvneksperter, som gerne vil hjælpe dig med at finde det rigtige produkt til dig.

Hvilken madras giver den bedste støtte til rygsøjlen?

Alle vores madrasser er designet til at sikre en god pasform for rygsøjlen i en række forskellige sovestillinger for forskellige kropstyper. Det gør vi primært ved hjælp af zoner i madrassen, der synker forskelligt ned, alt efter hvilken del de støtter, uanset om det er en fuldskumsmadras eller en hybridfjedermadras. Hvis du f.eks. trykker ned på skuldrene, vil disse synke mere ned i forhold til lænden, hvilket i bund og grund følger din rygsøjles form.


Men hvis du er interesseret i generel støtte, foreslår vi, at du vælger en hybridmadras med springmadras. Stålfjedre er generelt mere holdbare og kan generelt bære mere vægt sammenlignet med selv de mest elastiske skummaterialer. Deres højere springkraft giver også en mere responsiv følelse, så du kan rulle over eller komme ud af sengen meget lettere

Hvilken madras har den mindste bevægelsesoverførsel?

Bevægelsesoverførsel er, når din partners bevægelser i den ene side af sengen overføres til din side - og forstyrrer din søvn. Hvis du minimerer dette, sikrer du dig, at din partners bevægelser om natten ikke forstyrrer dig.


Alle vores madrasser er designet til at holde bevægelsesoverførslen på et minimum, uanset om de er helt i skum eller med hybridfjedre. De er alle udstyret med lag af hukommelsesskum, der absorberer overskydende bevægelse.


Hvis du er bekymret for fjedrende madrasser, skal du ikke være bekymret, for vores springmadras er fremstillet med moderne pocketfjedre - individuelt indpakkede spiraler, der bevæger sig uafhængigt af hinanden for at sikre, at der ikke overføres bevægelse mellem dem. 

Hvilket Emma-produkt er bedst for mig?

Kontakt venligst en af vores søvneksperter, som kan hjælpe dig med at finde det rigtige Emma-produkt. Søvneksperterne kan vejlede dig og anbefale det produkt, der passer bedst til dig og dine søvnbehov. Du kan kontakte vores søvnspecialister på: +45 89 87 23 35.