FLASH SALE 5% extra rabat på din Original madras med koden: MADRAS5

 • 100 nætters prøve
 • Fri fragt og retur
 • 10 års garanti
boxbed + best in test
dk boxbed tufted black feet
boxbed tufted heaboard
boxbed measurements
boxbed tufted

Emma Seng

Populært produkt!

I løbet af de sidste 24 timer er dette produkt blevet set 119 gange.

 • Testfakta vindende madras Testfakta er en selvstændig test- og forskningsvirksomhed, der har specialiseret sig i laboratorietest og vurderer kvalitet og ydeevne. At vinde Testfakta-prisen tre år i træk - 2020, 2021 og 2022 - viser de høje kvalitetsstandarder, som vores produkter er udviklet efter.
 • Ultimativ støtte og ideel komfort
 • Air flow-seng lavet for maksimal åndbarhed
 • Designet med FlexiSlats for ultimativ trykaflastning
 • Skandinavisk design med førsteklasses stoffer og tidssvarende og minimalistisk stil
 • Fuldt vaskbart og udskifteligt betræk!
 • Fri fragt og retur

Size


original

Emma Madras

140x200 cm | Antal: 1


Emma Seng

Populært produkt!

I løbet af de sidste 24 timer er dette produkt blevet set 119 gange.

 • Testfakta vindende madras Testfakta er en selvstændig test- og forskningsvirksomhed, der har specialiseret sig i laboratorietest og vurderer kvalitet og ydeevne. At vinde Testfakta-prisen tre år i træk - 2020, 2021 og 2022 - viser de høje kvalitetsstandarder, som vores produkter er udviklet efter.
 • Ultimativ støtte og ideel komfort
 • Air flow-seng lavet for maksimal åndbarhed
 • Designet med FlexiSlats for ultimativ trykaflastning
 • Skandinavisk design med førsteklasses stoffer og tidssvarende og minimalistisk stil
 • Fuldt vaskbart og udskifteligt betræk!
 • Fri fragt og retur

Size


original

Emma Madras

140x200 cm | Antal: 1


Spar 55%!

13.598,00 kr.

6.119,10 kr.

Inklusiv 25% moms

Fri levering og returnering

Gratis levering uden kontakt til alle ordrer.

Afsendt i:  1 - 5 Arbejdsdage

Produktdetaljer

Materialer, størrelser og vægt

Sengegavl: 100% polyesterbetræk, metalstruktur, krydsfinerpaneler

Hovedgærde: 100% polyesterbetræk, metalramme, skumfyld

Fødder: plastik træ

Vi fremstiller vores Emma-sengegavl kun med de mest holdbare og førsteklasses materialer og stoffer. Hvert produkt gennemgår derefter en streng kvalitetssikringstest. Emma Original Madrassen som er indkluderet i sengen er udelukkende fremstillet af materialer, der har OEKO-Tex 100-certifikatet (første klasse). Dette kvalitetsmærke tildeles kun, hvis produktet er fri for skadelige stoffer. First class er den højest mulige klasse, hvilket betyder, at sengen også er egnet til babyer. Emma-sengen er også vegansk, da den ikke er testet på dyr og ikke indeholder animalske produkter.

Madras: 140 x 200 x 25 cm

Seng: 145 x 210 x 15 cm

Hovedgavl: 145x75x7,5 cm

Madras: 160 x 200 x 25 cm

Seng: 165 x 210 x 15 cm

Hovedgavl: 165 x 75 x 7.5 cm

Madras: 180 x 200 x 25 cm

Seng: 185 x 210 x 15 cm

Hovedgavl: 185 x 75 x 7.5 cm

100 nætter prøveperiode

Vi hos Emma ved, at du ikke kan finde den perfekte seng efter 10 minutter i en butik. Du har brug for længere tid til at finde den rigtige seng. Derfor tilbyder vi dig at prøve vores seng i fred og ro derhjemme, uden risiko i 100 nætter fra den dag, du modtager den.

Fri fragt og retur

Fri fragt

Vi lever alle vores produkter gratis og direkte fra vores fabrik hjem til din adresse.Vi samarbejder med GLS og DSV. Vi leverer fra mandag til fredag fra kl. 7.00 til 16.00.


Fri Retur

Hvis du ikke er tilfreds inden for 100 nætter er det enkelt og nemt at returnere uden ekstra omkostninger. Kontakt venligst vores kundeservice [email protected] og send os billeder af sengen, da vi vælger at donere brugte senge til velgørenhed. Herefter vil en velgørenhedsorganisation komme og hente den.

Kontakt en søvnekspert

Har du spørgsmål om dette produkt, vil du vide, hvilket Emma-produkt der er bedst for dig, eller vil du bare gerne tale om søvn? Kontakt en af vores søvneksperter, som kan hjælpe dig med at finde den rigtige. Søvneksperterne kan kontaktes på: +45 89 87 23 35

woman on mattress boxbed mood

Testvindende kvalitet

Sengen leveres med vores testvindende Emma Original madras, som er blevet kåret som bedst i test af Testfakta i Danmark i 2022, 2021 og 2020, og som har vundet lignende priser i 10 andre europæiske lande. Kombinationen af vores madras og sengens egenskaber giver dig høj komfort hele natten.
benefit 1 emma original mattress

Optimal støtte

Emma-sengen er designet til at give ekstra komfort og støtte til din madras. De giver dig en ideel trykfordeling under søvnen, hele natten lang. På grund af sengebundenes konstruktion får madrassen også optimal ventilation - alt sammen for at forbedre dit soveklima.
boxbed mood with original mattress

Tidløst design

Takket være det stilfulde design passer Emma sengen ind i ethvert miljø. Sengens luksuriøse polstring og 7 cm tykke hovedgærde skaber et stilfuldt look. Vi har også tilføjet en højde på 55 centimeter (inkl. madras) for at gøre det nemt og bekvemt for dig at komme ind og ud af sengen. Desuden er Emma-sengen også OEKO-TEX® certificeret, hvilket betyder, at materialerne er sunde og af højeste kvalitet.

Skabt af soveeksperter

Tidløst skandinavisk design

boxbed mattress original description
1

Temperaturregulerende og elastisk betræk

Madrassen har et specielt betræk designet til at regulere fugtigheden. Det er elastisk og absorberer alle madrassens bevægelser. Betrækket kan tages af og maskinvaskes.

2

Punktelastisk og åndbart

Airgocell®-skummet giver optimal komfort gennem dets punktelasticitet, hvilket gør det muligt at komprimere en zone uden at påvirke resten af madrassen. Materialet har også luftporer, hvilket betyder, at madrassen er åndbar og forbliver afkølet hele natten.

3

Trykaflastende og formbar

I midten af madrassen er laget af viskoelastisk memory skum. Skummet giver optimal fordeling af trykket og tilpasser sig kroppens form. Et behageligt materiale, der giver dig støtte, hvor du sover.

4

Støttende HRX-skum

HRX-skummet er designet til at give støtte og trykaflastning. Skummet er tilpasset alle sovestillinger og giver den støtte, som din ryg har brug for.

Vågn op fuld af energi, hver dag

Emma sengen har et tidløst design og en minimalistisk stil, der passer ind i ethvert hjem. Men det er ikke kun pladsen, der tæller. Bag de rene linjer gemmer sig patenteret teknologi for ultimativ støtte og ergonomi- alt sammen for at sikre, at du får den bedste søvn. Og som altid tilbyder vi en prøveperiode på 100 nætter - mere end nok tid til, at du kan blive forelsket i denne seng.

Se hvad andre siger om Emma

TRUSTPILOT ★★★★★

Hvorfor vores kunder elsker Emma

USP

Vores løfte til dig

En bekymringsløs søvnoplevelse.

100 nætters prøve

Du har brug for længere tid til at finde den rigtige. Derfor tilbyder vi dig at prøve alle vores produkter i fred og ro derhjemme, uden risiko i 100 nætter fra den dag, du modtager dit produkt.

10 års garanti

Alle vores produkter er lavet af materialer af høj kvalitet og designet af vores RD team til at holde i årevis. Derfor tilbyder vi 10 års garanti med hvert Emma produkt.

Fri fragt og retur

Vi leverer alle vores produkter gratis og direkte hjem til din adresse. Hvis du ikke er tilfreds er det enkelt og nemt at returnere og vi vil sørge for, at din madras afhentes helt uden beregning fra din dør.

Ofte Stillede Spørgsmål

Er der et sted, hvor du kan teste sengen, før du køber den?

Vi har ikke et showroom, men vi har 100 nætters returret. Det betyder, at du kan returnere sengen, hvis den ikke passer til dig.

Hvordan kan jeg returnere sengen?

Hvis du ikke er tilfreds er det enkelt og nemt at returnere uden ekstra omkostninger. Kontakt venligst vores kundeservice [email protected] Du vil blive bedt om at sende os billeder af sengen, da vi vælger at donere brugte senge til velgørenhed. Herefter vil en velgørenhedsorganisation komme og hente sengen.

Hvilken madras anvendes til sengen?

Til Emma sengen bruger vi vores Testfakta vindende Emma original madras.

Kan du bruge sengen uden hovedgærdet?

Det er muligt at bruge sengen uden hovedgærde, ja.

Hvilket Emma-produkt er bedst for mig?

Kontakt venligst en af vores søvneksperter, som kan hjælpe dig med at finde det rigtige Emma-produkt. Søvneksperterne kan vejlede dig og anbefale det produkt, der passer bedst til dig og dine søvnbehov. Du kan kontakte vores søvnspecialister på: +45 89 87 23 35.