FLASH SALE 5% extra rabat på din Original madras med koden: MADRAS5

 • 100 nætters prøve
 • Fri fragt og retur
 • 10 års garanti
--
wooden bed measures
Wooden bed without mattress
wooden bed 2
wooden bed 3

Emma Træseng

 • Let og hurtig at asseble
 • Skandinavisk design
 • Seng uden knirken
 • 100 nætters prøve
 • Fri fragt og retur
Størrelse ( valgfrit )

original

Madras

120x200 cm | Antal: 1


Emma Træseng

 • Let og hurtig at asseble
 • Skandinavisk design
 • Seng uden knirken
 • 100 nætters prøve
 • Fri fragt og retur
Størrelse ( valgfrit )

original

Madras

120x200 cm | Antal: 1


Spar 55%!

15.499,00 kr.

6.974,55 kr.

Inklusiv 25% moms

Fri levering og returnering

Gratis levering uden kontakt til alle ordrer.

Afsendt i:  1 - 5 Arbejdsdage

Produktdetaljer

Materialer, størrelser og vægt

Emma Træsengen er lavet af:

- Det første lag er lavet af egetræ

- Det andet lag er lavet af spånplader

- Det tredje lag er lavet af egetræ

- Lamellerne har en tykkelse på 12mm

- 4 Ben med en højde på 20cm

Sengegavl 140 x 200 cm

2 kasser : 22 kg og 22 kg

Sengegavl 180 x 200 cm

2 kasser: 27 kg og 22 kg

Hovedgavl 180 x 200 cm

2 kasser: 27 kg and 22 kg

Højde på hovedgavl med ben

25 cm

100 nætters prøve

Vi hos Emma ved, at du ikke kan finde den perfekte seng efter 10 minutter i en butik. Du har brug for længere tid til at finde den rigtige seng til dig og dine behov. Derfor tilbyder vi dig at prøve vores seng i fred og ro derhjemme, uden risiko i 100 nætter fra den dag, du modtager den.

Fri Fragt og Retur

Fri Fragt

Vi leverer alle vores madrasser gratis og direkte fra vores fabrik hjem til din adresse. Vi samarbejder med GLS og DSV. Vi leverer fra mandag til fredag fra kl. 9.00 til 18.00.


Retur

Hvis du ikke er tilfreds inden for 100 nætter er det nemt at returnere uden ekstra omkostninger. Kontakt venligst vores kundeservice [email protected] og sende os billeder af madrassen, da vi vælger at donere brugte madrasser til velgørenhed. Herefter vil en velgørenhedsorganisationkomme og hente den.

Kvalitetsmærke

Emma Træsengen er fremstillet af holdbare og førsteklasses materialer. Derefter gennemgår produktet strenge kvalitetssikringstests. Emma Træseng er FSC- og PEFC-certificeret.


FSC (Forrest Stewardship Council) er et globalt skovcertificeringssystem, der har til formål at fremme bæredygtig og ansvarlig skovforvaltning. Emma Træseng er FSC-certificeret FSC-STD-40-004 V3-0 og FSC-STD-50-001 V2-0.


PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification) er en global skovcertificeringsordning. PEFC tilpasser sine regler til nationale standarder og er skovselskabernes egen organisation. Emma Træseng har PEFC-certifikater: PEFC ST 2002:2013 og PEFC ST 2001:2014.

Kontakt en søvnekspert

Har du spørgsmål om dette produkt, vil du vide, hvilket Emma-produkt der er bedst for dig, eller vil du bare gerne tale om søvn? Kontakt en af vores søvneksperter, som kan hjælpe dig med at finde den rigtige. Søvneksperterne kan kontaktes på: +45 89 87 23 35

benefit 1 wooden bed

Elegant design

Den elegante seng er den perfekte dekorative tilføjelse til dit soveværelse. Træ er kendt for at skabe en hvis komfort og hygge i et rum. Emma's træseng er for dig, der leder efter en elegant, rolig og afslappende atmosfære i dit soveværelse.
wooden bed benefit 2

Bæredygtig og holdbar

Emma's Træseng er lavet af hårdt egetræ, der er bygget til at holde i mange år. Det er certificeret (Forest Stewardship Council), et miljømærke, der sikrer, at træproduktionen overholder procedurer, der garanterer en bæredygtig skovforvaltning.
wooden bed benefit 3

Justerbar komfort

Træsengen passer perfekt med vores testvindende Emma Original- eller vores luksuriøse Emma Diamond Madras. Den skridsikre bund og det knirkefrie design gør at du vil sove i stilhed og uforstyrret.

Hurtig og nem at samle

Emma's Træseng, der leveres i kitform, er specielt designet til at være hurtig og nem at samle. Det bør ikke tage længere tid at bygge din seng end det gør at tage en lur (mindre end 15 minutter). Bare rolig, manualen gør det nemt og enkelt.

Se hvad andre siger om Emma

TRUSTPILOT ★★★★★

Hvorfor vores kunder elsker Emma

USP

Vores løfte til dig

En bekymringsløs søvnoplevelse.

100 nætters prøve

Du har brug for længere tid til at finde den rigtige. Derfor tilbyder vi dig at prøve alle vores produkter i fred og ro derhjemme, uden risiko i 100 nætter fra den dag, du modtager dit produkt.

10 års garanti

Alle vores produkter er lavet af materialer af høj kvalitet og designet af vores RD team til at holde i årevis. Derfor tilbyder vi 10 års garanti med hvert Emma produkt.

Fri fragt og retur

Vi leverer alle vores produkter gratis og direkte hjem til din adresse. Hvis du ikke er tilfreds er det enkelt og nemt at returnere og vi vil sørge for, at din madras afhentes helt uden beregning fra din dør.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilket Emma-produkt er bedst for mig?

Kontakt venligst en af vores søvneksperter, som kan hjælpe dig med at finde det rigtige Emma-produkt. Søvneksperterne kan vejlede dig og anbefale det produkt, der passer bedst til dig og dine søvnbehov. Du kan kontakte vores søvnspecialister på: +45 89 87 23 35.