OP TIL 65% SENSOMMER UDSALG! 🌞 TIL UDSALGET.

SENSOMMERUDSALG

Spar 65% på Diamond Springmadras!

Emma Træseng

Elegant og minimalistisk design
Lavet af FSC-Certificeret europæisk egetræ
Kan monteres uden værktøj på 15 minutter
Sengen giver optimal støtte og høj komfort
Perfekt til vores testvindende madras

Ja Nej

Leveringstid: 3 - 10 Arbejdsdage

Pris som konfigureret: 0,00 kr

Inklusiv 25% moms
0,00 kr p/m ved 12 delbetalinger

Elegant og minimalistisk design
Lavet af FSC-Certificeret europæisk egetræ
Kan monteres uden værktøj på 15 minutter
Sengen giver optimal støtte og høj komfort
Perfekt til vores testvindende madras

Emma Diamond Topmadras

Upgrade your sleep

Emma Diamond Topmadras

4.68

Fra

Læg i kurv

Produktdetaljer

Elegant design

Den elegante seng er den perfekte dekorative tilføjelse til dit soveværelse. Træ er kendt for at skabe en hvis komfort og hygge i et rum. Emma's træseng er for dig, der leder efter en elegant, rolig og afslappende atmosfære i dit soveværelse.

Bæredygtig og holdbar

Emma's Træseng er lavet af hårdt egetræ, der er bygget til at holde i mange år. Det er certificeret (Forest Stewardship Council), et miljømærke, der sikrer, at træproduktionen overholder procedurer, der garanterer en bæredygtig skovforvaltning.

Justerbar komfort

Træsengen passer perfekt med vores testvindende Emma Original- eller vores luksuriøse Emma Diamond Madras. Den skridsikre bund og det knirkefrie design gør at du vil sove i stilhed og uforstyrret.

Hurtig og nem at samle

Emma's træsseng, der leveres i kitform, er specielt designet til at være hurtig og nem at samle. Det bør ikke tage længere tid at bygge din seng end det gør at tage en lur (mindre end 15 minutter). Bare rolig, manualen gør det nemt og enkelt.

Se hvad andre siger om Emma

@jackienavarro

"Vi er vilde med madrasser fra Emma. De super behagelige at ligge på. Børnene har selvfølgelig fået en hver, så jeg må putte lidt børnene oftere."

Emma Original Madras
- @trinesblend

"Jeg må indrømme at jeg har pænt store forventninger. Efter de første nætter, er jeg heldigvis allerede meget positiv. Jeg føler simpelthen at jeg sover ovenpå den mest rare sky."

Emma Original Madras
@carolinesoelver

”Jeg har altid glædet mig til at gå i seng – jeg har et godt sovehjerte, som mine forældre siger, men nu glæder jeg mig endnu mere, for man ligger simpelthen bare så godt på den madras. ”

Emma Original Madras
@olisepigens

"Uden tvivl så giver madrassen følelsen af du ligger i en mega dyr hotel seng. En kæmpe anbefaling til deres topmadras den er uden tvivl alle pengene værd"

Emma Original Madras
@pischas

”Før jeg sov på en Emma-madras, var jeg ikke klar over, at jeg ikke sov godt. Men så fik jeg min Emma, og WOW. Min krop er så taknemmelig hver morgen!”

Emma Original Madras
@mayadroem

”Vi har fået lov at teste en lækker topmadras, hvilket har været virkelig skønt. Det er Diamond modellen, som har tempereratur regulerende skum, optimal trykaflastning - og et betræk som nemt kan tages af og vaskes.”

Emma Diamond Topmadras
@posafalvia

”Vi er så glade for vores nye soveværelse med vores nye madras! Madrassen er så flot lavet, den er utrolig behagelig og god for ryg og krop!”

Emma Original Madras
@conniesimmonds

”Flytning og renovering har været ret stressende, men en ting, jeg har kunnet stole på, er leveringen af ​​min prisvindende Emma Original Madras og Puder!”

Emma Original Madras

Trustpilot ★★★★★

Hvorfor vores kunder elsker Emma

Gør oplevelsen endnu bedre

Den perfekte tilbehør

Emmas løfte

Emmas løfte

En god nats søvn

  • 100 nætters prøve

    Når du køber hos os, tilbyder vi altid 100 nætters prøvesøvn fra den dag, du modtager dit produkt, så du kan afprøve din seng i dit eget soveværelse.​

  • 10 års garanti

    Vores seng er fremstillet af materialer af høj kvalitet og er designet af vores forsknings- og udviklingsteam til at holde i mange år.

  • Fri fragt og retur

    Vi lever vores seng gratis og direkte hjem til din adresse. Men hvis du ikke er tilfreds er det enkelt og nemt at returnere og vi vil sørge for, at din seng afhentes helt uden beregning fra din dør.

Emma Træseng  

Starter fra 7.749,00 kr 15.499,00 kr

Køb nu Køb nu
Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet: