OP TIL 65% SENSOMMER UDSALG! 🌞 TIL UDSALGET.

SENSOMMERUDSALG

Spar 65% på Diamond Springmadras!

Emmas spørgsmålsformular

Garanti/Prøveperiode

Her kan du få mere information om 100 nætters prøveperiode og garanti.

100 nætters prøveperiode

 • Hvordan virker den 100 dages prøveperiode?

  Det er simpelt. Du kan teste Emma madrassen i 100 dage for at beslutte, om du er tilfreds med vores produkt. Hvis du indser, at Emma madras ikke er den rigtige madras for dig, skal du bare kontakte kundeservice på e-mail ([email protected]) for at arrangere returnering. Vi vil refundere hele beløbet. Vi beder dog om at give dig tid til at vænne dig til din nye madras. Derfor anbefaler vi, at du tester Emma madrassen i mindst 3-4 uger, før du vælger at returnere den.

 • Bør jeg ikke teste madrassen før jeg køber den?

  Vi mener, at vores madrasser giver en exceptionelt afslappende og behagelig søvn til 99% af vores kunder. Madrassen er rettet mod, at vi ønsker at sikre, at din købsoplevelse med madrassen vil være så enkel og let som overhovedet muligt. Derfor tilbyder vi vores kunder muligheden for at teste Emma madrassen i 100 dage uden risiko. Hvis du ikke nyder det, skal du bare ringe til os, og vi afhenter madrassen igen, helt gratis.

 • Hvornår starter prøveperioden?

  Fra dagen hvor du modtager din Emma madras, kan du teste den risikofrit i 100 dage.

 • Hvordan kan jeg sende min Emma madras retur inden for prøveperioden?

  Når du vil returnere din madras, så kontakt venligst vores kundeservice for at arrangere tid og dato for afhentning af madrassen. Afhentningen bliver udført af en af vores samarbejdspartnere helt uden ekstra omkostninger. Tilbagebetalingen vil blive igangsat efter afhentningen er sket og kan tage op til 14 arbejdsdage.

 • Er madrassen nødt til at blive i plastikken under prøveperioden?

  Nej. Vi ønsker, at du får den bedste søvn, og det er ikke muligt ved at sove på larmende plast. Emma madrassen er vakuumpakket i plastik og pakket i emballage under levering til dit hjem. Ved modtagelsen af din nye Emma madras skal du forsigtigt fjerne plastikken med vores skæringsværktøj, som du finder i velkomstpakken. Pakken indeholder også en brugsanvisning til, hvordan du pakker din Emma madras ud. Inden for få minutter vil madrassen på magisk vis folde sig ud og være klar til brug.

10 års garanti

 • Hvor lang garanti har Emma madrassen?

  Vi tilbyder 10 års garanti på dimensionsstabilit og holdbarhed på vores produkter. For mere information, se venligst vores vilkår og betingelser.

 • Hvad dækker 10 års garantiperiode?

  Garantien dækker revner, buler, eller skader på skummet, som er opstået på trods af korrekt brug og korrekt håndtering af madrassen. Produktionsskade af lynlås.

Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet: