OP TIL 65% SENSOMMER UDSALG! 🌞 TIL UDSALGET.

SENSOMMERUDSALG

Spar 65% på Diamond Springmadras!

Emmas spørgsmålsformular

Emma madras

Her finder du information om madrassen og hvordan, du tager hånd om din madras

Om Emma Madrassen

 • Hvordan kan madrassen passe til alle?

  Vi har i lang tid arbejdet hårdt for at finde den bedste struktur til vores Emma madras. Vi har fundet den mest optimale balance mellem support og komfort. De fleste af vores kunder er yderst tilfreds med vores Emma madras, men selvfølgelig er der også nogle få undtagelser. Der vil altid være nogen, som foretrækker at sove på en hård overflade eller på en blødere overflade. Det er præcis derfor, vi tilbyder vores 100 dages prøveperiode, så du selv har muligheden for at afgøre, om Emma madrassen er noget for dig.

 • Jeg har ryg eller nakkesmerter. Er Emma madras den rette madras for mig?

  Vi forstår, at alle behov varierer ved hver enkelt person. Så vi tilbyder 100 dages prøveperiode risikofrit. Så kan du beslutte og mærke, om madrassen passer til dit behov.

 • Hvilke certifikater har madrassen?

  Foruden utallige sejre rundt om i Europa som bedste madras, så er alle madrassens lag også certificeret med OEKO-TEX® Standard 100, Class 1 (16.0.93305)

 • Hvor meget vejer Emma madrassen?

  Afhængig af størrelsen, vil vægten variere. Herunder kan du få et overblik: 80 X 200 X 25 cm = 17,7 kg 90 X 200 X 25 cm = 20 kg 100 X 200 X 25 cm = 22,5 kg 120 X 200 X 25 cm = 24 kg 140 X 200 X 25 cm = 28 kg 150 X 200 X 25 cm = 30 kg 160 X 200 X 25 cm = 35 kg 180 X 200 X 25 cm = 40 kg 200 X 200 X 25 cm = 45 kg)

 • Hvor høj er Emma madrassen?

  Emma madrassen er 25cm høj.

 • Hvad er Emma madrassen lavet af?

  Emmas madrassen består af tre lag: Airgocell®-skum, viskoelastisk memory foam, HRX-skum. Betrækket er aftageligt og vaskbart. Betrækket består af 98% polyester og 2% spandex. Siderne er lavet af 100% polyester, og bunden er lavet af 89% polyester og 11% polypropylen.

 • Behøver man en topmadras eller sengebetræk til Emma madrassen?

  Eftersom Emma madrassen allerede kommer med et meget blødt og holdbart betræk, er det ikke nødvendigt at købe ekstra sengelinned eller en topmadras som beskyttelse. Emmas betrækket er let at vaske i vaskemaskinen.

 • Har skummet i madrassen en lugt?

  Som alle nye produkter har madrassen en lille ny lugt i starten. Vi bruger kun materialer af højeste kvalitet, men på trods af dette kan madrassen i starten have en lidt stærkere duft. Efter nogle få timer begynder duften at forsvinde, og den er normalt væk efter et par dage. Sørg for, at madrassen kan ventilere og luft godt ud i soveværelset for at lette processen.

 • Kan man få Emma madrasser i specielstørrelser?

  Nej, Emma madrassen kommer i standardstørrelser med en længde på 200cm og en bredde fra 80cm til 180cm.

 • Er Emma madrassen vegansk?

  Ja, Emma madrassen er 100 % vegansk og indeholder ikke dyrebaserede materialer.

Brug af Emma Madrassen

 • Kan jeg anvende Emma madrassen til en elevationsseng?

  Ja, vores Emma madras kan bruges på en elevationsseng. Det kan bøjes op til 90 grader uden at forringe madrassens konstruktion og kvalitet. Den er derfor den perfekte tilføjelse til en elevationsseng.

 • Hvordan kan jeg rengøre Emma madrassen?

  Du kan let vaske dit Emma betræk.Hver fjerde uge kan du vaske det ved 40°C. Individuelle pletter kan nemt fjernes med varmt vand og mildt rengøringsmiddel.

 • Behøver jeg vende Emma madrassen for at ventilere den?

  Nej, Emmas design er sådan, at Airgocell®-laget altid skal vende opad, og madrassen bør derfor ikke vendes. "Shoulder / Comfort" -zonen er inddelt i laget med HRX-skum, så det skal placeres i den rigtige position for at fungere korrekt. Emma er lavet til at holde strukturen, så det er ikke nødvendigt at dreje madrassen.

 • Behøver Emma madrassen en speciel sengeramme?

  Madrassen kan lægges på alle overflader. Det gør ingen forskel, om den ligger på gulvet, på en elevationsbund eller på en lamelramme. Emma er en madras som passer til alle livsstile. Det vigtigste er, at overfladen er ren og tør. Hvis en lamelramme bliver anvendt, må distancen mellem lamellerne ikke være større end 8 cm.

Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet: