Januar Udsalg

⚡ Weekendudsalg - Spar 62% på vores madrasbeskytter! ⚡

Fri fragt
Fri fragt & Retur

Fri fragt & Retur

Fri fragt?

Vi sender Emma madrassen direkte til dit hjem. Vores leveringstider er korte, men det koster ikke noget ekstra. Fragt er gratis på alle ordrer, medmindre du vælger præmieindstillingen for lørdags levering. Når din nye Emma er rullet og pakket i Emma boksen, som det sidste produktionstrin, er den klar til at blive sendt via GLS. Du modtager en forsendelsesbekræftelse via e-mail og kender den dato, hvor din nye Emma madras bliver leveret.

Sov bedre.
Prøv den nu!

Madrassen Emma

Seng-i-en-boks
Det bliver ikke lettere

Pak ud 1. Pak ud

Fjern Emma fra boksen.

Rul ud 2. Rul ud

Rul madrassen ud.

Sov 3. Sov!

Lad madrassen udvide sig, og få en fantastisk søvn.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor meget koster levering?

  Standard levering er gratis, medmindre du vælger muligheden for lørdags levering.

 • Hvordan fungerer leveringsprocessen?

  Efter at Emma er rullet, forseglet og pakket som det sidste produktionstrin, er den klar til at blive sendt til dig. Vi sender Emma med GLS. Du modtager en forsendelsesbekræftelse via e-mail, når den er på vej til dig.

 • Hvad er leveringstiden?

  Den forventede leveringstid kan ses på bestillingstidspunktet. Hvis kunden betaler via bankoverførsel, begynder leveringstidspunktet på datoen for betalingens ankomst på vores bankkonto og ikke fra bestillingen.

 • Hvor lang tid går der før jeg kan sove på min Emma madras?

  Emma madrassen behøver kun et par minutter til at udvide sig til sin faktiske størrelse efter udpakning. Når den er fuldt udvidet er den klar til at blive sovet på.

Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet: