FLASH SALE 5% extra rabat på din Original madras med koden: MADRAS5

  • 100 nætters prøve
  • Fri fragt og retur
  • 10 års garanti
BSB_Bundle_wooden_legs

Hotelkomfort i hjemmet:

Førsteklasses komfort og ergonomi
microfibre layers
Diamond bundle 1
Kontinentalseng 9

Emma Kontinentalseng Pakken

  • Inkl. Kontinentalseng, Diamond Topmadras, Smart madrasskytter og to Sky puder
  • Ergonomisk madras med 7 komfortzoner
  • Temperaturregulerende Diamond Degree teknologi
Størrelse ( valgfrit )

Ben farve

-

Egefødder - Natur

black feet
oak feet

Emma Kontinentalseng Pakken

  • Inkl. Kontinentalseng, Diamond Topmadras, Smart madrasskytter og to Sky puder
  • Ergonomisk madras med 7 komfortzoner
  • Temperaturregulerende Diamond Degree teknologi
Størrelse ( valgfrit )

Ben farve

-

Egefødder - Natur

black feet
oak feet

Spar 60%!

38.894,00 kr.

15.557,60 kr.

Inklusiv 25% moms

Fri levering og returnering

Gratis levering uden kontakt til alle ordrer.

Afsendt i:  10 - 15 Arbejdsdage

Produktdetaljer

Hvad er inkluderet I Kontinentalseng pakken?

I Kontinentalseng pakken finder du først og fremmest vores luksuriøse Emma Kontinentalseng. Sengen er udviklet til at give kroppen en god ergonomisk sovestilling hele natten lang. Kombinationen af madrassens 7-zonede pocketfjedre og innovative skum giver kroppen god støtte og maksimal afslapning.

 

Med i pakken følger også vores Diamond topmadras. Sammen med dens temperaturregulerende teknologi, giver denne 9 cm tykke topmadras dit soveværelse en luksuriøs hotelfornemmelse, og gøre din søvn mere afslappet, så du kan starte dagen med ny og mere energi!

 

To Emma Sky puder følger også med i køb a denne pakke. Puden's AeroSoft-polstring er ultrablød og dejligt åndbar. Det er som at sove på en sky! Puden kan også tilpasses, bare tilføj og fjern lag for at skabe den ultimative personlige pude. 

 

Sidst, men ikke mindst, får du også vores 100% vandtætte Smart madrasbeskytter med I købet af Diamond pakken. Denne madrasbeskytter giver dig mulighed for at sove uden alergi, med ekstra komfort og med maksimal beskyttelse.

 

100 nætters prøve

Vi hos Emma ved, at du ikke kan finde den perfekte madras efter bare 10 minutter i en butik. Du har brug for længere tid på at finde den rigtige. Derfor tilbyder vi dig at prøve alle vores madras i fred og ro derhjemme, uden risiko i 100 nætter fra den dag, du modtager dit produkt.

Fri Fragt og Retur

Fri Fragt

Vi leverer alle vores madrasser gratis og direkte fra vores fabrik hjem til din adresse. Vi samarbejder med GLS og DSV. Vi leverer fra mandag til fredag fra kl. 9.00 til 18.00.

Retur

Hvis du ikke er tilfreds inden for 100 nætter er det nemt at returnere uden ekstra omkostninger. Kontakt venligst vores kundeservice [email protected] og sende os billeder af madrassen, da vi vælger at donere brugte madrasser til velgørenhed. Herefter vil en velgørenhedsorganisationkomme og hente den.

Kontakt en søvnekspert

Har du spørgsmål om dette produkt, vil du vide, hvilket Emma-produkt der er bedst for dig, eller vil du bare gerne tale om søvn? Kontakt en af vores søvneksperter, som kan hjælpe dig med at finde den rigtige. Søvneksperterne kan kontaktes på: +45 89 87 23 35

En komplet base for en optimeret søvn

Vores søvneksperter har udviklet det perfekte sæt til at give det bedste soveunderlag til dig, der søger optimal søvnkvalitet. Med vores luksuriøse kontinentalseng, der giver førsteklasses komfort og ergonomi, en topmadras med temperaturregulerende teknologi, en 100 % vandtæt madrasbeskytter og hele to puder for ekstra støtte. Det er som at sove på en sky!

Kontinental

Emma Kontinentalseng

Denne seng er udviklet til at give kroppen en god ergonomisk sovestilling hele natten lang. Kombinationen af madrassens 7-zonede pocketfjedre og innovative skum giver kroppen god støtte og maksimal afslapning. En kombination af førsteklasses komfort og ergonomi!
diamond topmadras

Emma Diamond Topmadras

Denne topmadras giver din krop optimal trykaflastning i alle sovestillinger, takket være de to skumlag som topmadrassen er opbygget af. Sammen med dens temperaturregulerende teknologi, giver denne 9 cm tykke topmadras dit soveværelse en luksuriøs hotelfornemmelse, og gøre din søvn mere afslappet, så du kan starte dagen med ny og mere energi!
mattress protetor 2

Emma Smart Madrasbeskytter

Vores madrasbetræk er 100% vandtæt, og beskytter din madras mod kæledyr, mad og hverdagens uheld. Det beskyttende betræk er fremstillet med den revolutionerende AllergyShield-teknologi og er klinisk testet til at beskytte dig mod støvmider og allergener fra katte- og hundeskæl.
cloud pillow

Emma Sky

Det højkvalitets mikrofiberfyld I puden holder til at blive vasket i vaskemaskinen. Og takket være ForeverPlush-teknologien forbliver puden blød i årevis - uden at klumpe sammen som med andre puder! Udover det kan puden tilpasses til alle sovetyper og alle sovestillinger, til din personlige smag!

Designet af vores søvneksperter

Tag din søvn til nye højder

Boxspring Bed Layers
1

Diamond Topmadras - temperaturregulerende teknologi

Denne 9cm tykke topmadras giver din krop optimal trykaflastning i alle sovestillinger, og er samtidig temperaturregulerende. Med Diamond Degree teknologien sikrer grafitpartiklerne i det øverste skumlag optimal temperaturkontrol, så du kan nå den dybe søvnfase hurtigere end ellers!

2

Ergomonisk madras – God støtte hele natten lang

Opnå nye højder af komfort med sengens højkvalitetsmadras, der består af lommefjedre, som støtter og tilpasser sig din rygsøjle for at give støtte fra skuldre til hofter i alle sovestillinger.

3

7 zoners pocketfjedre for dynamisk tilpasning

Fjedrene er designet til at tilpasse sig dynamisk til din skiftende sovestilling og giver støtte hele natten, og det er også disse der har den største indflydelse på din komfort.

4

Dynamisk sengegrundlag for ekstra støtte og komfort

Den dynamiske fjedring i bunden stabiliserer og tilpasser sig i perfekt harmoni med madrassen.

TRUSTPILOT ★★★★★

Hvorfor vores kunder elsker Emma

USP

Vores løfte til dig

En bekymringsløs søvnoplevelse.

100 nætters prøve

Du har brug for længere tid til at finde den rigtige. Derfor tilbyder vi dig at prøve alle vores produkter i fred og ro derhjemme, uden risiko i 100 nætter fra den dag, du modtager dit produkt.

10 års garanti

Alle vores produkter er lavet af materialer af høj kvalitet og designet af vores RD team til at holde i årevis. Derfor tilbyder vi 10 års garanti med hvert Emma produkt.

Fri fragt og retur

Vi leverer alle vores produkter gratis og direkte hjem til din adresse. Hvis du ikke er tilfreds er det enkelt og nemt at returnere og vi vil sørge for, at din madras afhentes helt uden beregning fra din dør.