OP TIL 65% SENSOMMER UDSALG! 🌞 TIL UDSALGET.

SENSOMMERUDSALG

Spar 65% på Diamond Springmadras!

Hvad er Airgocell® skum?

Airgocell® Skum

Airgocell® skum er en af de nyeste innovationer inden for madras- og skumindustrien. Egenskaberne af det nye materiale er sammenlignelige med dem af en gel. Det tilpasser sig hver kropsform individuelt. Derudover giver den væsentlig lindring ved de højeste trykpunkter, som f.eks. Skuldre og hofteområde. Desuden føles Airgocell®-skumet blødt og sikrer et smidigt tryk på din krop. Airgocell®-skummet giver dig mulighed for at sove bedre, og det har været meget vellykket i madrasindustrien.

Airgocell® skum har en luftprocent på ca. 50%. Det betyder, at skummet er åbent, hvilket giver mulighed for et behageligt soveklima. Luftporerne kan selektivt holde eller forhindre varme. Samtidig opretholdes god luftcirkulation og fugtregulering. Egenskaberne af Airgocell skummet er ikke kun gavnlige til privat brug, men er fordelagtige til offentlig brug, nemlig på hospitaler og hoteller.

Memory foam for god nattesøvn

Memory foam adskiller sig fra andet skum, da det altid vender tilbage til sin oprindelige form. Dette giver dig mulighed for at have samme søvnkomfort hver nat og madrassen føles som ny både i dag og i fremtiden. Fordi memory foam "husker" sin intakte form, har madrassen en lang levetid. Desuden giver tilpasningsevnen af memory foam madrasen maksimal søvnkomfort. Memory foam skum, der reagerer på varme og tryk, tilpasser sig din krop og giver ideel trykaflastning. Madrasser med hukommelseseffekt, viskoelastiske madrasser, anvendes især i hospitalssenge og på plejehjem, fordi de giver god trykaflastning og lang levetid.

Hvad er fordelene ved Airgocell® skum?

Den innovative Airgocell® skum der anvendes i , giver det ideelle komfort og soveklima. Emma madrassens toplag består af Airgocell® skummet, som holder din kropstemperatur reguleret og giver dig komfort. Laget af Airgocell® skum er kendt for trykaflastningsegenskaber. De kropsdele, der synker mest, er forsynet med det nødvendige modtryk for at tilbyde aflastning og support.

Sov lykkeligere. Test madrassen!

Fra siden Emma madras
Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet: