Januar Udsalg

⚡ Weekendudsalg - Spar 62% på vores madrasbeskytter! ⚡

Allergivenlig madras


Hvad er en allergivenlig madras?

En allergivenlig madras er en, der er designet til at forhindre allergiske reaktioner. Madrassen er tæt forseglet for at forhindre døde hudceller og kropsolier fra at gennemsyre ind i materialet. Dette forhindrer igen støvmider i at investere madrassen. Støvmider og andre mikroskopiske organismer forårsager allergiske reaktioner hos mennesker, så det er vigtigt, at en madras er lavet af materialer, som ikke vil forværre allergier. De fleste hospitaler og lægehjælpsfaciliteter bruger madrasser, der er pakket i plastik eller vinyl for at sikre, at patienterne bliver sunde. En madras kan indpakkes med en plastik eller et andet alternativ er at købe en madras, der er lavet af allergivenlige materialer. Allergivenlig madrasser er lavet af materialer, der ikke fremkalder allergiske reaktioner.

Folk, der lider af allergi, bør afstå fra at sove på madrasser fremstillet af animalske produkter som hår, uld eller fjer. Dyrebaserede materialer kan forårsage flere reaktioner for allergikere. De fleste allergivenlige senge er lavet med naturlige materialer som bomuld eller fyldt med kunstige materialer, såsom polymerer, som modstår allergifremkaldende organismer.

Tips til allergikere:

Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet: