OP TIL 65% SENSOMMER UDSALG! 🌞 TIL UDSALGET.

SENSOMMERUDSALG

Spar 65% på Diamond Springmadras!

Hvorfor er din madras cellestruktur vigtig?

Cellestruktur

Ved køb af skum eller latexmadras er det vigtigt at være opmærksom på materialets cellestruktur. Du bør se "boblerne" eller "hullerne" i skummet. Materiale af høj kvalitet har en åben cellestruktur. En åben cellestruktur giver god ventilation og forhindrer nattesved. Derudover sikrer en åben cellestruktur, at kroppens tryk er ordentligt delt. Madrasser af memory skum af høj kvalitet kan tilpasses godt til kroppen: luften i de hule celler, hvor tryk påføres, spredes let til de omgivende celler.

Den åbne cellestruktur af skummadrasser giver mulighed for høj åndbarhed. Skummadrasser af høj kvalitet er også kendt for deres holdbarhed. Skummadrasser af lav kvalitet har problemer med forringelse af cellestrukturen, hvilket fører til sammenbruddet af madrassen. Polyetherskum har en lukket cellestruktur og er derfor mindre egnet til en madras. En madras af polyetherskum passer ikke godt til kroppen og kan være meget varm.

Cellestrukturen på Emma madras

Emmas stærkt åndbare materiale: Det specielle temperaturregulerende betræk regulere fugtighed ved at frigøre fugt og giver dig det bedste sove klima. Det kan også vaskes! Betrækket i bunden er lavet af 89% polyester og 11% polypropylen

Udforsk Emma madras

Sov lykkeligere. Test madrassen!

Fra siden Emma madras
Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet: