Forårs Udsalg

Spar op til 65%

HRX-skum madras

Hvad er en HRX-skum madras

HRX-skum også kaldet koldskum er lavet af polyurethan skum, som er skummet i store blokke og hærder uden yderligere varme (dermed navnet koldskummadras). Den faktiske HRX-skum madras er endelig skåret fra blokkene og lavet med en anden overfladeprofil afhængigt af fabrikanten og brugen

En HRX-skum madras har følgende fordele:

  • Punktelastisk
  • God tilpasningsevne
  • Velegnet til allergikere
  • 7-zoner HRX-skum madras

HRX-skum kan let tilskæres, så det er muligt at indarbejde lagrede zoner i kernen via kerneskæringer. Der er typisk 7 sovezoner, der er tilpasset forskellige områder af kroppen og understøtter hvert af disse områder med varierende grad af styrke.

Skulderzonen er sædvanligvis blødere og giver trykaflastning sammen med et lavere tryk på skulderområdet, mens bækkenområdet normalt er strammere og understøtter kroppen mere. Målet med zoner i koldskum er at sikre, at rygsøjlen er placeret lige for at forhindre rygsmerter.

Densitet

Et udtryk, der altid høres i forbindelse med HRX-skum madrassen. Det udtrykkes i kg / m³ og refererer til det koldt skums densitet. Jo højere vægten af koldskum madrasen er, jo mere stabil og holdbar madrassen er. En HRX-skum madras med en vægt på mere end 40 kg / m³ er meget mindre modtagelig for synke end en HRX-skum madras med en lavere vægt.

Emma madrassen

Vores mål på Emma er simpelthen at skabe den bedste madras til alle kropstyper. Med vores unikke hybriddesign og skumtyper af høj kvalitet føler vi, at vi har gjort det!

Sov lykkeligere. Test madrassen.

Fra siden Emma madras
Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet: