Forårs Udsalg

Spar op til 65%

Kontinentalseng

Hvad er en kontinentalseng?

En kontinentalseng defineres oftest som en seng bestående af tre lag: en boxmadras, en springmadras og en topmadras.

Boxmadras

Det første lag i en kontinentalseng består oftest af en fjedret boxmadras med eller uden skummadras. Der findes mange forskellige typer af fjedring, vanligt blandt kontinentalsenge er Bonell eller Pocketfjedre.

Bonell

Bonellfjedre er oftest lavet af lidt tykkere ståltråd, hvor alle fjedre er tværbundet til hinanden og anvendes i forskellige typer møbler med ophæng, såsom sofaer og senge.

Pocket

Pocketfjedre er normalt lavet af lidt tyndere ståltråde, der individuelt pakkes af stofkapsler. De er ikke tværbundne, som f.eks. Bonellafjedrene og kan derfor bedre udformes forskelligt i forskellige zoner, da fjedrene ikke påvirker hinanden. I moderne springmadrasser er sengen opdelt i såkaldte "zoner", hvor hver zone giver en masse støtte for bedre at tilpasse sig de forskellige dele af kroppen. For eksempel giver det mere støtte til hofter og skuldre end for fødder og hoved, dette for at øge overholdelse og give bedre komfort.

  • 7 zoner: Hver del af kroppen modtager enestående støtte, når kroppen deles ind syv i separate zoner. Hovede, skuldre og hofter får mindre støtte, mens taljen og torso har øget støtten, så rygsøjlen kan blive lige, mens du sover.
  • 5 zoner: Kroppen er deles ind i fem dele, hver af torso og talje og lår og knæ er sammensat. Normalt er denne type indeling egnet til personer med bredere talje og hofte.
  • 3 zoner: Her fordeler zoner kroppen i tre dele: overkrop, hofter og ben. Denne type afdeling passer normalt folk med bredere eller ømme skuldre.

Udforsk Emma madras

Sov lykkeligere. Test madrassen!

Fra siden Emma madras
Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet: