Forårs Udsalg

Spar op til 65%

Latexmadras - Er det den rigtige type madras for dig?


Havd er en latexmadras?

Latexmadrassen er en af de første madrasformer, der er skabt efter springmadras. Der sondres mellem latexmadrasser lavet af syntetisk producerede latex- og natur latexmadrasser, hvis latex er fremstillet af gummistræets saft. Om syntetisk latex eller naturlig latex, en latexmadras, giver følgende fordele:


I modsætning til den populære opfattelse, at latex er et materiale med lav respiratorisk aktivitet, har madrasser lavet af latex eller naturlig latex et stort antal små luftbobler, som danner under skumdannelse og vulkanisering af latexmælken. Disse luftbobler producerer senere små hulrum i latexen, hvilket giver latexmadrassen sin bløde struktur. Derudover foregår en luftudveksling og en tilhørende ventilation via disse hulrum. Da latex også har antibakterielle egenskaber, er det ikke normalt modtageligt for mide angreb, hvilket gør latex madrassen også meget velegnet til allergikere. En anden fordel ved latexmadrasser er deres høj vægt. På grund af den høje materialetæthed (latexmadrasser har sædvanligvis en vægt på 70 kg / m³), er latexmadrassen meget dimensionstabil, så den ikke forringes hurtigt.

Den eneste ulempe ved brug af latex er, at den kan have en ubehagelig lugt.

Sammenligning af en latexmadras med en naturlig latexmadras

Den naturlige latexmadras er økologisk venlig og er lavet af naturlige elementer. Men da udtrykket natural latexmadras ikke er beskyttet, kan enhver latexmadras betegnes som en naturlig latexmadras. Hvis du leder efter en latexmadras lavet af naturgummi, skal du være opmærksom på QUL-mærke. Dette mærke, der er tildelt af kvalitetsforeningen af miljøvenlige latexmadrasser, bekræfter renheden af den latex, der anvendes, og attesterer, at den naturlige latex er fri for eventuelle skadelige stoffer. Naturlatex er også blødere end syntetisk latex - hvad angår stabilitet og holdbarhed, er syntetiske latexmadrasser på ingen måde ringere end naturlige.

Emma Madras vs latexmadras

Emma er en memory foam madras der giver de samme fordele som en latexmadras. Den består af tre forskellige lag:

Test Emma i 100 nætter! Hvis din Emma viser sig for ikke at passe dig af en eller anden grund, er du velkommen til at returnere den. Ring blot til os, og vi vil komme og afhente madrassen uden omkostninger.

Køb Emma madras online
Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet: