Black Friday UDSALG

💥Gå ikke glip af årets Største Udsalg med op til 70%!💥

Rengøring af madras

De fleste mennesker bruger en tredjedel af deres liv i sengen, så det er vigtigt at holde madrassen ren og frisk. Men hvordan rengør man en madras? Her er et par tips!

Har din madras stædige pletter? Ville du sove på en brugt madras? Det kan være umagen værd at have en renseri professionel rengøre din madras. De kan give en dyb rengøring og er i stand til at fjerne store pletter, skimmel, bakterier, døde hudceller.

Den daglige vedligeholdelse af din madras kan nemt gøres selv. Selvom du ikke har børn der lejlighedsvis pletter eller du ikke lider af nattesved, er det vigtigt at rengøre din madras regelmæssigt. Giv ikke bakterier eller svampe en kamp chance! Når du køber en madras, foreslår vi at købe en med en aftagelig madrasbetræk. Du kan vaske madrassen regelmæssigt i vaskemaskinen. Hårde pletter kan fjernes med simpelt rengøringsmiddel, en tekstilrensning eller Biotex. Urinpletter fjernes bedst med eddike og blod med rent vand. Større pletter kan behandles med damprens. Pas på for stor brug af vand, overskydende fugt kan øge risikoen for skimmel. Hvis du er i tvivl, lufttør madrassen grundigt i et godt ventileret rum. Du kan også lejlighedsvis fjerne støv med en støvsugerslange. Ved regelmæssig rengøring vil din madras forblive frisk og vare længere.

Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet: