OP TIL 65% SENSOMMER UDSALG! 🌞 TIL UDSALGET.

SENSOMMERUDSALG

Spar 65% på Diamond Springmadras!

Hvorfor vælge en memory foam madras?

Hvad er memory foam?

Memory foam refererer til Visco-madrasser. Memory foam (også viskoelastiske madrasser) består af et elastisk skum, der også kaldes hukommelsespolymer eller hukommelseskum. Disse to begreber i sig selv forklarer sine egenskaber ganske godt. Hukommelsespolymerer er plastik, der kan "genkalde" deres oprindelige form på trods af, at materialet er udsat for betydelig stress og deformation.

Memory foam madras for en god søvn.

Memory foam (også kaldet hukommelsespolymerer eller hukommelsesskum) vender altid tilbage til sin oprindelige form. På denne måde kan du føle komforten af madrassen hver aften. Takket være det faktum at madrassen "husker" sin oprindelse, er skummadrassen garanteret lang levetid. Desuden giver memory foam-madrassens tilpasningsevne maksimal komfort. Hukommelseskum reagerer på varme og tryk, og madrassen formes hurtigt til kroppen, hvilket giver mulighed for optimal trykaflastning. Madrasser med hukommelseseffekt anvendes især på hospitaler og plejehjem, da optimal trykaflastning og madrassens lange levetid er vigtigt, især for sengepatienter. Andre fordele ved en memory foam-madras er:

- Passer godt til hver enkelt kropsform.

På grund af hukommelseskummets evne til at vende tilbage til sin oprindelige tilstand er det er slidstærkt materiale.

-Komfortabel og trykaflastende.

Emma memory foam madras.

Mellemlaget på Emma madrassen består af memory foam. Dette lag er nødvendigt for at give en trykaflastning og punktelasticitet, hvilket muliggør korrekt trykfordeling. En memory foam-madras er meget elastisk og vender altid tilbage til sin oprindelig form. Dette skum opfanger den absorberede kropsvarme og frigiver det langsomt i det tredje lag, der understøtter HRX-skum. Eftersom du ikke kan bestemme, om en madras passer til dig efter 10 minutters test, kan du teste Emma 100 nætter helt risikofrit. Hvis Emma ikke er god for dig, tilbyder vi gratis afhentning og fuld refundering.

Udforsk Emma madras

Sov lykkeligere. Test madrassen!

Fra siden Emma madras
Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet: