Forårs Udsalg

Spar op til 65%

Vigtigt med en god madras

Hvorfor har du ondt i ryggen?

Årsagen til langvarige rygsmerter kan være din madras. God kropsholdning er også vigtig, når du sover, og en madras med god støtte kan sikre, at du opretholder en sund rygrad og hjælpe med at lindre rygsmerter. En øm ryg kan føre til problemer i din dagligdag og skabe sundhedsmæssige problemer. Fordi du bruger en tredjedel af dit liv i sengen, er det vigtigt at investere i en god madras. En god madras lindrer smerter i ryggen, tilpasser sig din naturlige rygrad og får den i balance. Den støtter også støtter trykpunkterne i kurverne på ryg og nakke. En madras skal sikre, at din ryg laver en naturlig kurve. Dette betyder, at når du er i hviletilstand, skal din hals have en let hævet kurve. Midten af din ryg bør bøjes ud ad, og den nederste del af din ryg bør altid bøjes frem mod maven. En madras skal også give tilstrækkelig støtte til kroppens led, muskler og ledbånd. Disse dele af kroppen anvendes i stor udstrækning hele dagen og har brug for tid til at komme sig. Din madras bør også udskiftes hvert 8.-10. år, fordi madrassens kvalitet er forringet og sandsynligvis ikke giver den rette støtte, som din ryg har brug for.

Bedste madras til dårlig ryg

Takket være memory foam-madrassens evne til hurtigt at tilpasse sig kroppens form, giver den den ideelle trykaflastning og maksimal komfort. Derfor kan en memory foam-madras være den perfekte løsning til en øm ryg. Vores Emma madras består af tre lag: et lag HRX-skum, der understøtter ryg- og skulderområdet, et lag af tilpasseligt memory foam til trykaflastning og rygrad og et lag af punktelastisk Airgocell® skum, der har en åben porestruktur, der gør, at skummet er åndbart og tilpasseligt.

Hvad er den bedste fasthed til for rygsmerter?

Selvom mange mener, at en fast madras giver den bedste støtte til en dårlig ryg, har flere undersøgelser vist, at en medium fast madras er optimal for rygraden. At sove på en madras der er for fast, kan forårsage smerter i led og muskler. Blødere madrasser giver ringe eller ingen støtte til ryg- og kropstrykpunkterne. Et optimalt valg ville være en medium fast madras, der gør det muligt for kroppen nemt at synke ned i madrassen, holde rygraden på plads og give optimal kropsstøtte. Fastheden på vores Emma madras er justerbar. Du kan prøve vores Emma madras, og hvis du foretrækker en hårdere eller blødere madras, kan du købe vores vendbare topmadras, der tilbyder både fastere og blødere sider til at skabe en madras efter dine behov. Tal altid med din læge, før du beslutter dig for en madrastype, eftersom hver enkelt person er forskellige som individ og har forskellige behov.

Udforsk Emma madras

Sov lykkeligere. Test madrassen!

Fra siden Emma madras
Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet: