Forårs Udsalg

Spar op til 65%

Viskoelastisk madras

Hvad er en viskoelastisk madras?

Viskoelastisk skum komprimeres på grund af tryk og kropsvarm, der tilpasser sig optimalt til kropskonturer. Oprindeligt blev viscoelastisk skum udviklet til rumforskning, senere på grund af sin gode trykaflastning blev materialet hovedsagelig brugt til at lave hospitalsseng til sengeliggende patienter. For nylig har den viskoelastiske madras haft stor popularitet og er værdsat for sin komfort og hyggelige følelse under søvn. Viskoelastiske madrasser er også velegnede til folk, der sveder meget.

Viskoelastisk madras med koldskum

Da en viskoelastisk madras fremstillet af rent viskoelastisk skum ikke ville give noget modstridende tryk, er disse madrasser altid adskilt fra en todelt konstruktion. Under et lag viskoelastisk skum har madrassen normalt et koldskum lag. En koldskumkerne kan zones meget godt, typisk kendetegnet ved effektive skulder- og bækkenzoner, dette er især godt for sideløberne.

Udforsk Emma madras

Sov lykkeligere. Test madrassen!

Fra siden Emma madras
Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet: