LOADING
 
Loading products...
Ønskeliste
Mente du: ?
Brands
Kategorier
x
80 andre kigger på produkter lige nu

Air Wick

Air Wick på vej på lager

Air Wick

Air Wick blev grundlagt i 1943 i USA, hvor de kunne tilbyde deres første duftprodukter til hjemmet. I årene efter opnåede Air Wick en større og større popularitet, da produkterne i den grad levede op til forventningerne. Dette gjorde, at blot 10 år efter Air Wick blev grundlagt, kunne deres produkter forhandles i både Europa, Canada og Australien. Vi har derfor nydt godt af Air Wick duftprodukter i flere årtier. I dag er virksomheden ekspanderet yderligere og Air Wick forhandles i mere end 60 lande. Air Wick tilbyder i dag mange forskellige produkter med forskellige dufte, så du har mulighed for at finde netop det produkt, som du har behov for. 

Air Wick giver dig et velduftende hjem

Vil du gerne komme hjem til et velduftende hjem hver dag? Så er Air Wick noget for dig. Der findes nemlig ikke bedre produkter på markedet end Air Wicks. De har siden begyndelsen sørget for friske, lette, romantiske og eksotiske dufte til hjemmet. Hvad end du søger en luftfrisker med en duft af lavendel, magnolia eller blåbær, kan du helt sikkert finde en luftfrisker fra Air Wick med din yndlingsduft. Hos emma.dk kan vi tilbyde et stort udvalg af Air Wicks produkter, der er derfor rig mulighed for at undersøge hvilke produkter, som passer bedst til dit hjem. Her kan du finde flere forskellige Air Wick serier, som har hver deres forfriskende duft.  

Air Wick Freshmatic

I blandt Air Wicks mest populære produkter er deres Air Wick Freshmatic. En Air Wick Freshmatic spreder helt automatisk en dejlig aroma rundt i hjemmet. Det eneste, der kræves, er den duftende væske, som skal fyldes i din Air Wick Freshmatic. Her på siden kan du finde et stort udvalg af forskellige Air Wick dufte, der passer til din Freshmatic. Duftene omfatter flere spændende udgaver, såsom lavendel, citrus, eller specielle blandinger med inspiration i naturen. 

Find ekstra gode Air Wick tilbud hos emma.dk

Hvis du ønsker et hjem, der dufter dejligt hver eneste dag, kan du finde din nye Air Wick luftfrisker her på siden. Vi har nemlig et større udvalg af billige rengøringsprodukter samt andre husholdningsprodukter, så du er sikret et tilfredsstillende rent resultat hver gang! Hvis du er interesseret i at få ekstra billige Air Wick Danmark produkter, kan du tilmelde dig som medlem af vores fordelsklub. Vi er nemlig Danmarks billigste fordelsklub, som giver vores medlemmer mulighed for at købe billige produkter online fra nogle af markedets mest populære brands, hvor du kan spare helt op til 85%.Her kan vi bl.a. altid tilbyde dig ekstra gode Air Wick tilbud.
 
Når du har tilmeldt dig vores fordelsklub, skal du blot bestille de Air Wick produkter, som du er interesseret i, så klarer vi forsendelsen – helt gratis. Vi sørger for, at dine varer kommer frem i løbet af 1 – 3 hverdage. Bestil dine Air Wick produkter allerede i dag og oplev hvordan dit hjem kommer til at dufte friskt og rent hver dag!

Air Wick