Loading products...

 Sådan! Du er nu logget ind!

Skift din adgangskode

 
x

Changed passwordAdgangskode ændret

Brut

Spar op til 85% | Fri Fragt

Brut

Brut er et klassisk mærke, relateret til parfume, deodorant og maskulinitet. Brut parfume skulle efter sigende have været brugt af selveste Elvis Presley, og hvis du allerede nu har lyst til at gå i hans fodspor, kan du finde en lang række af deres produkter herunder.

 

Brut lancerede sine første produkter i 1964, hvor særligt de karakteristiske, grønne deodoranter var signifikant for Brut som brand. Brut har igennem tiden udfordret mænd over hele verden med deres kampagner, der har appelleret til “den rigtige mand”.

 

Brut har markedsført deres parfume, eau de cologne og deodoranter som produkter, der har udfordret den indre mand og sat modet på prøve.

Den originale deodorant fra Brut kan du læse mere om her. Produkterne egner sig til den aktive mand, der er på farten og som har brug for en frisk duft dagen lang. Hvis du vil “Live like a man, smell like a man”, så er Brut et mærke for dig. Køber du et produkt fra Brut, får du mandlighed på tube, og du er sikret, at du bevarer det kølige overblik og en god duft. 

Brut
Følg emma på de sociale medier
Skriv dig op til emmas nyhedsbrev
og modtag en rabatkupon til værdi
af 50 Dkr. til din næste ordre