LOADING
 
Loading products...
Ønskeliste
Mente du: ?

Brands

Kategorier

x
22 andre kigger på produkter lige nu

Faxe Kondi

Faxe Kondi på vej på lager

Faxe Kondi

Her hos emma.dk finder du altid Faxe Kondi tilbud, der ikke er til at stå for. Faxe Kondi er hele Danmarks lemon/lime sodavand nr. 1. En forfriskende sodavand uden farvestoffer tilsat druesukker med en forførende smag af lemon/lime. Er du ikke så meget til varianten med druesukker, kan du prøve den sukkerfrie variant, Faxe Kondi Free, der også har en skøn og forfriskende smag.

Du kender nok allerede til Faxe Kondi. Det skyldes, udover den fantastiske smag, at denne læskedrik har sponseret en række danske sportsstjerner gennem tiden. Faxe Kondi er ligeledes også sponsor for hovedparten af klubberne i den bedste række i dansk fodbold. Faxe Kondi har været én af danskernes yndlingssodavand, siden den kom på markedet i 1971, og har altid været tænkt som en sportsdrik – heraf navnet Faxe Kondi. Den blev udviklet i samarbejde med spillerne på det danske fodbold-, håndbold- og basketballlandshold og læge Knud Lundberg.

Faxe Kondien har været gennem en del forvandlinger siden sin start i 1971. Indtil slutningen af 1990’erne blev sodavanden fremstillet i øl-lignende glasflasker, herefter plastikflasker, og nu fås de naturligvis også på dåse. I 2007 blev den karakteristisk grønne farve fjernet fra drikken for at undgå brugen af farvestoffer – dog uden at gå på kompromis med den kendte lækre smag.

I dag findes Faxe Kondien i flere varianter, så du kan selv vælge, om din Faxe Kondi skal være med eller uden druesukker, eller om du vil prøve det nyere store udvalg af Faxe Kondis energidrik, Booster, der fås i forskellige smagsvarianter. Faxe Kondi er perfekt til en varm sommerdag, eller når der skal hygges med sodavand og slik i weekenden.

Køb billig Faxe Kondi til weekendens drinks

Faxe kondi er både for børn og voksne. Til de voksne er Faxe Kondi oplagt som ingrediens i weekendens drinks, der i selskab med andre ingredienser vil skabe den gode balance af sødt og syrligt. Vi har også alkohol, du kan bruge til at mixe dine yndlingsdrinks. Vi har 3 forslag på lækre drinks med Faxe Kondi:

Mojito – Faxe Kondi, rom, rørsukker, mynte, lime

Jenner – Faxe Kondi, vodka, gin, ananas, hindbær, champagne

Isbjørn – Faxe Kondi, vodka, Blå Curaçao

Faxe Kondi tilbud hos emma.dk

Vi har altid gode tilbud på Faxe Kondi, så hvorfor bruge tid på at lede efter billig Faxe Kondi og andre sodavand i butikkerne, når du kan bestille det hele online på emma.dk og få dine sodavand leveret lige til døren inden for 1-3 dage. Vi glæder os til at få dig med i vores fordelsklub, der giver dig mulighed for at købe Faxe Kondi til skarpe EMMA PRISER. Det koster kun 85 kr. om måneden at være medlem, men de første 7 dage får du gratis, og så kan du spare op til 85% på vores mange tusinde produkter. Fragten er naturligvis altid grats, når du er medlem. Bliv medlem allerede i dag og få bl.a. del i de gode tilbud på Faxe Kondi.

Faxe Kondi