LOADING
 
Loading products...

Skift din adgangskode

 
x

Changed passwordAdgangskode ændret

emma.dk
0
x
21 andre kigger på produkter lige nu

Haribo Spar op til 85% | Fri Fragt

Haribo på vej på lager

Haribo

Hos emma.dk kan du finde et stort udvalg af billigt slik online og heriblandt det populære slik fra Haribo på tilbud. Haribo blev grundlagt i Bonn i 1920 af Hans Riegel, og er et akronym for Hans Riegel Bonn. Haribo produktionen startede allerførst småt ud i Hans Riegels eget hus i et vaskerum i baggården og med hans kone, Gertrud, som eneste ansatte. I 1922 opfandt de dansebamsen, inspireret af dansebjørnene i det omrejsende tivoli, som kom til byen. Det skulle vise sig at blive det første skridt mod den store internationale slik-succes, som vi i dag blot kender som Haribo.
 
I 1925 begyndte Haribo lakridsproduktionen, og herfra gik det stærkt med udbredelsen af Haribos mange produkter. Firmaet startede nemlig i 1935 med at producere Haribo slik i Danmark, da de opkøbte Sukkervarefabrikken Danmark og etablerede Haribo Lakrids a/s.

Gå på opdagelse blandt de mange Haribo varianter i vores store udvalg

Et af de første danske Haribo lakridsprodukter der udkom var, den nu meget populære, Skipper Skrå, og lige siden har vi danskere stået klar til at rive den ene efter den anden lækre Haribo pose ned fra hylderne i de danske butikker. I dag kendes dansebamsen som Haribo guldbamser, og Haribo lakrids og slik er ligeledes blevet en sand klassiker på både det danske og internationale slikmarked. I dag er slik fra Haribo blevet så udbredt, at det næsten er lige meget, hvor i verden du befinder dig, så har du mulighed for at købe en Haribo slikpose. Derfor har du altid mulighed for at finde den genkendelige slikpose fra Haribo, når du har brug for at dække selv den værste sukkertrang.
 
Det genkendelige slogan ”Luk op for noget godt, luk op for Haribo” fra Haribo-reklamen har rullet over de danske skærme i flere årtier, og er efterhånden blevet en sand klassiker i sig selv - ligesom Haribos slikposer. Det er nemlig ikke løgn, for Haribo ”den er go”, og Haribo slik smager helt fantastisk. Haribo står nemlig bag nogle af de største klassikere til slikskålen, og selvom vi alle har hver vores smagspræferencer, så er der en slikblanding til alle og enhver.

Hos emma.dk finder du de billigste Matador Mix tilbud

Blandt Haribos slik finder du blandt andet chokolade, vingummi, skum, lakrids, dragée, karamel samt mange andre mundvandsfremkaldende varianter, der tilbydes i sjove og indbydende former. Specielt Matador Mix er nok den mest ikoniske blanding fra Haribo, men andre blandinger som Skipper Mix, Stjerne Mix, El Dorado og diverse konfektstænger har også altid været blandt de mest populære Haribo slikposer.

Bliv klar til weekenden - få dit Haribo slik leveret lige til døren kvit og frit

Køb slik online til langt under butikspris hos emma.dk, og få det leveret lige til døren. Vi har samlet en masse Haribo slikposer og forskellige Haribo varianter her på siden, så du kan fylde slikskuffen op til randen med lækre sager, eller blive klar til weekenden med en ordentlig slikskål fyldt med alle dine Haribo favoritter.
 
Vi leverer altid inden for 1-3 hverdage og altid med gratis fragt, så du billigt og hurtigt kan blive klar til weekenden. Når du alligevel er inde på siden for at købe dine yndlings Haribo slikposer tilbud, så kan du med fordel tage et kig på alle vores gode tilbud på sodavand, som også hører sig til en rigtig hyggeaften.

Haribo