LOADING
 
Loading products...

Skift din adgangskode

 
x

Changed passwordAdgangskode ændret

emma.dk
0
x
28 andre kigger på produkter lige nu

IdHair Spar op til 85% | Fri Fragt

IdHair på vej på lager

IdHair

IdHair voks er en nærmest ikonisk serie af hårvoks, og det er da heller ikke tilfældigt, at den har flere succesrige årtier bag sig på det danske marked. IdHair voks er nemlig hårvoks, der holder præcist, hvad det lover. Find din favorit, og bestil en billig IdHair voks hjem her på emma.dk eller prøv dig frem blandt de forskellige IdHair hårvoks, der fås med forskelligt hold og konsistens afhængigt af dine præferencer.

Populariteten for IdHair voks handler selvfølgelig om andet og mere end blot det skarpe hold, som den ikoniske voks giver. Det nytter nemlig ikke noget, at håret sidder som det skal, hvis det skal være en daglig kamp at nå dertil, og du skal bruge alt for lang tid på det om morgenen.

I den travle hverdag, som mange af os har, skal styling af dit hår være det mindste problem, og med IdHair voks sidder frisuren perfekt på nul komma fem. Den er ligeledes nem at skylle ud af håret med shampoo igen om aftenen, så dit hår og din hovedbund kan få en pause fra den fedtede voks om natten, imens du sover. Brug eksempelvis shampooen fra IdHair til formålet, eller vælg en af vores øvrige billige shampooer på emma.dk, hvor du finder shampoo til alle hårtyper.

Sværger du til IdHair voks, eller drømmer du om at prøve IdHair voks af til styling af dit hår? Hos emma.dk finder du altid billig ID voks til markedets skarpeste pris. Det betyder, at der altid er masser af penge at spare på dine stylingprodukter, når du handler hos os – også på ID hårvoks, der er en af vores mest eftertragtede varer. Vi er en medlemsklub, hvor du melder dig ind og betaler et lille kontingent månedligt for til gengæld at kunne shoppe alt den IdHair voks billigt, som du skal bruge. Vi sender endda din IdHair voks til dig med fri fragt, og der er altså ingen ekstra gebyrer oveni varens pris og prisen på dit medlemskab. Find en IdHair voks på tilbud, og bestil den her på emma.dk.

Hos emma.dk behøver du ikke at holde øje med diverse webshops for at kunne få et godt IdHair voks-tilbud. Vi har nemlig altid billig IdHair voks til dig, så du aldrig skal mangle eller risikere at betale overpris for din IdHair voks. Skal det være den grå IdHair voks, den sorte IdHair voks eller måske den orange IdHair voks? Vi har alle varianter af IdHair voks; IdHair Extreme Titanium, IdHair Hard Gold, IdHair Soft Silver, IdHair Beach Gum, IdHair Dusty Bronze og IdHair Creative Fiber, så det endelige valg af IdHair voks er helt op til dig. Du kan også prøve alle de forskellige typer, hvis du har lyst til at eksperimentere, eller hvis det fungerer bedst med en blanding af de forskellige IdHair produkter i dit hår. Find et lækkert IdHair voks-tilbud her på siden i dag, og læg din bestilling! 

IdHair