Loading products...

 Sådan! Du er nu logget ind!

Skift din adgangskode

 
x

Changed passwordAdgangskode ændret

Keune

Spar op til 85% | Fri Fragt

Keune

Keune blev stiftet i 1922 af Jan Keune fra Amsterdam. Det hollandske mærke er et mærke, som er specialister i udviklingen af diverse hårprodukter. Keune er det første europæiske mærke, som selv har udviklet deres formel til produkter. I dag er Keune et anerkendt mærke i Europa, og Keune lægger navn til en lang række af gode produkter, der har en målrettet effekt.

 

Et af de gode og effektive produkter fra Keune er deres Keune Care Line Man Combat Anti-Dandruff, som er en shampoo til mænd, der har problemer med en meget tør hovedbund. En shampoo mod skæl skal udføre et konkret stykke arbejde, og er kunden ikke tilfreds, køber kunden ikke produktet igen. Derfor har Keune arbejdet på at gøre deres formel effektiv allerede den første gang, man bruger den.

 

Generelt har Keune en lang historie, som starter helt tilbage i 1922, hvor man begynder at udvikle det hollandske hårmærke. Senere udvikler folkene bag mærket en hårspray, som lanceres på markedet i 1950. Keune sælges i mange frisørsaloner i Danmark, netop fordi det er et anerkendt mærke med en høj kvalitet.

Keune
Følg emma på de sociale medier
Skriv dig op til emmas nyhedsbrev
og modtag en rabatkupon til værdi
af 50 Dkr. til din næste ordre