LOADING
 
Loading products...

Skift din adgangskode

 
x

Changed passwordAdgangskode ændret

emma.dk
Mente du: ?

Brands

Kategorier

x
90 andre kigger på produkter lige nu

Kevin Murphy Spar op til 85% | Fri Fragt

Kevin Murphy på vej på lager

Kevin Murphy

Den anderkendte hårstylist Kevin Murphy har assisteret ved adskillige modeshows og har blandt andet haft stor indflydelse hos australske Vouge. Tidligt i sin karriere blev han kendt som ”the-go-to-guy”, hvis modeller og kendisser skulle have lavet det friske ”beach-hair-look”. I sin frustration over at modellernes hår i løbet af dagen blev tungt, kedeligt og livløst, gik han i gang med at udvikle sin egen produktserie, der for mange er et klart førstevalg, når det kommer til valg af hårprodukter blandt verdens forbrugere og hårsaloner.

Kevin Murphy shampoo med omtanke

Kevin Murphy produkterne hører under kategorien økologisk hårpleje. For at sikre et sortiment af højeste naturlige kvalitet, anvender Kevin Murphy kun økologiske- og miljøansvarlige samarbejdspartnere, og de naturlige ingredienser kommer fra små økologiske landbrug. Alle hårprodukterne fra Kevin Murphy er økologiske og fri for sulfater og parabener.  

Brugen af naturlige vitaminer og aminosyre reparerer hårets overflader og reducerer slidte spidser. Smør fra Mango og murumuru giver fugt til håret og efterlader håret blødt og smidigt. Ekstrakter fra Peruviansk bark, baobab, bambus og orangeblomst forkæler håret med vægtløs fugt, mens antioxidanter fra kakadublomme, okidé, indisk lotus og ørken lime reducerer forekomsten af slidte hårspidser og reparerer kemisk skadet hår naturligt.

Shampoo, voks og andre Kevin Murphy hårprodukter

En god shampoo og conditioner er uundværlige produkter på badeværelset. Om du hører til dem, der vasker hår hver dag, hver anden dag eller én gang om ugen, har du brug for en shampoo og måske også en conditioner, der matcher din hårtype. Hos emma.dk finder du altid en billig shampoo og conditioner. Du finder Kevin Murphy hårprodukter, der passer til din hårtype uanset om du har fint skandinavisk hår, skadet hår, sart hovedbund, krøller eller er søger den populære Kevin Murphy Silver Shampoo. Tag også et kig på vores udvalg af shampoo til mænd

Er du på udkig efter din næste hårvoks, så prøv en af de anderkendte hårvoks fra Kevin Murphy. På emma.dk finder du dem billigere end andre steder. Du kan eksempelvis prøve Kevin Murphy Night Rider, der giver ekstremt stærkt hold og tilfører en rå struktur til dit hår. For mange er hårstyling en del af hverdagen, og derfor har vi naturligvis fyldt hylderne op med forskellige stylingprodukter fra Kevin Murphy, så du kan gå ud af døren lækkert hår og selvtillid – hver dag. Har dit hår brug for ekstra pleje, finder du også et stort udvalg af Kevin Murphy hårkure og treatmentprodukter, der sikrer, at dit hår får den optimale pleje. 

Altid gode Kevin Murphy tilbud

Hos emma.dk har vi altid udsalg, og her finder du altid billige Kevin Murphy produkter med online besparelser på op til 85% i forhold til prisen i butikkerne. Der er mange penge at spare, hvis du melder dig ind i vores fordelsklub, hvor du blandt andet finder shampoo, voks, hårbørster og andre skønne hårprodukter fra Kevin Murphy til attraktive priser. Desuden får du gratis levering, og vi leverer din pakke lige til din dør eller din valgte pakkeshop inden for 1-3 dage.

Kevin Murphy