LOADING
 
Loading products...

Skift din adgangskode

 
x

Changed passwordAdgangskode ændret

emma.dk
Mente du: ?

Brands

Kategorier

x
73 andre kigger på produkter lige nu

Milk_shake Spar op til 85% | Fri Fragt

Milk_shake på vej på lager

Milk_shake

Hos emma.dk kan du finde Milk_shakes populære hårpleje- og stylingprodukter, så du kan få den lækre frisørfornemmelse med hjem. Deres produkter er helt unikke, og de kan med garanti være med til at redde dit hår på selv den værste hårdag. Prøv deres lækre produkter og mærk tydeligt hvordan dit hår bliver blødt, glansfuldt og ikke mindst velduftende efter brug.

Milk_shake er en del af den unge, innovative og dynamiske italienske virksomhed Z-one, som blev etableret i 1999. Milk_shake er hurtigt blevet kendt som et professionelt skønheds- og hårplejebrand, som vedligeholder og plejer hårets naturlige skønhed. Det, som folk elsker ved Milk_shake hårprodukter, er det fantastiske mix af professionelle og naturlige ingredienser heriblandt mælkeprotein og frugter, der er med til at give produkterne fantastiske egenskaber. Disse egenskaber kan bl.a. være med til at puste liv i dit slidte hår, give håret ekstra glans eller holde på din lyse hårfarve.  

Ekstra plejende Milk_shake hårkur, shampoo, balsam m.m.

Her hos emma.dk kan du finde et større udvalg af Milk_shake shampoo, Milk_shake balsam, Milk_shake hårkur og andre lækre hårpleje- og stylingprodukter, som hver især er den perfekte tilføjelse til din daglige hårplejerutine. Milk_shake udnytter naturens egne plejende ingredienser til at give håret en naturlig beskyttelse og pleje. Udover proteiner fra yoghurt og mælk udnytter Milk_shake også kvaliteter fra blandt andet shea-butter, salvie, fersken, mynte, jojoba, honning, kamille, hindbær og mango. Milk_shakes hårprodukter er baseret på forskellige formularer, der giver dig synlige resultater og et sundere hår.

Alle deres produkter er fremstillet med omtanke for miljøet, og går stærkt ind for at minimere brugen af sulfater, parabener og natriumklorid i deres produkter. Derudover anvender de genanvendelige emballager og materialer. Du kan derfor købe dine Milk_shake produkter med god samvittighed og får produkter i højeste kvalitet.

Prøv den populære Milk_shake Silver Shampoo

Milk_shake Silver Shampoo er specielt udviklet til at gøre dit blonde hår skinnede, sundt og samtidig optimere hårets nuancer. En af Silver Shampooens kvaliteter er, at den ikke indeholder uønskede gule eller kobberagtige nuancer. Til gengæld indeholder den mælkeproteiner, blåbær og violet pigmentering, som lysner og neutraliserer de uønskede gule toner i blondt og gråt hår. Du anvender deres Milk_shake Silver Shine Shampoo i vådt hår, hvor du masserer shampooen ind i håret som enhver anden shampoo. Herefter lader du den virke i få minutter, hvorefter du grundigt skyller Silver Shampooen ud af håret.

Oplev hvordan Milk_ Shake Silver Shampoo giver den optimale pleje til dit lyse hår, og efterlader det med den helt rigtige kolde, lyse nuance Den populære Milk_shake Silver Shampoo har vi også i en variant baseret på en mildere formel. Silver Shine Light Shampoo hedder den.

Find billige Milk_shake hårprodukter hos emma.dk

Hos emma.dk kan du bl.a. købe hårplejeprodukter fra det spændende og innovative brand Milk_shake. Vi lover ekstra stærke Milk_shake tilbud til alle vores medlemmer. Hvis du vil have mulighed for at købe billige Milk_shake hårprodukter, kan du oprette dig som medlem af vores fordelsklub. Vi er nemlig Danmarks billigste fordelsklub, som giver vores medlemmer mulighed for at købe billige mærkevarer online.

Her kan du bl.a. finde et stort udvalg af billig shampoo og hårkur til kvinder, så du altid kan have dine yndlings hårprodukter lige ved hånden. Opret dig som medlem i dag og ta’ del i priskrigsfesten. Alle medlemmer er garanteret gratis fragt, og alle er sikret hurtig levering. Bestil dine Milk_shake produkter i dag og modtag din pakke i løbet af 1-3 hverdage.

Milk_shake