LOADING
 
Loading products...

Skift din adgangskode

 
x

Changed passwordAdgangskode ændret

emma.dk
Mente du: ?

Brands

Kategorier

x
95 andre kigger på produkter lige nu

mustela Spar op til 85% | Fri Fragt

mustela på vej på lager

mustela

Mustela er et fransk hudplejebrand, der i mere end 60 år har specialiseret sig i innovative produkter, der beskytter og bevarer den mest sårbare hud hos spædbørn, babyer, børn samt nye og vordende mødre. Produkterne fra Mustela er innovative, sikre, effektive og altid naturlige, så du trygt kan anvende deres produkter på dig selv og dine børn.

Mustela - naturlig hudpleje til børn og babyer

Mustela producerer skånsomme produkter til babyer og gravide, og med et sortiment på mere end 50 forskellige cremer kan du altid finder det, som passer til dig og/eller din baby fra Mustela, uanset om det er sæber eller cremer, du leder efter. På den måde kan du nemt sammensætte en serie af hudplejeprodukter, som kan dække alle de behov, du som familie har brug for. 
 
Produkterne fra Mustela er 100% fri for parabener og ftalater, og derudover indeholder deres produkter heller ikke alkohol eller ethanol, da disse ingredienser kan være for voldsomme for en spædbarns sarte hud.
 
I stedet er alle Mustelas produkter lavet på naturlige og skånsomme ingredienser, og alle deres cremer og sæber er dermatologisk testede, og så er de tilmed ikke testede på dyr. Mustelas plejeprodukter er perfekte til dig, der ønsker det bedste til dig og din baby, da deres produkter kun indeholder de mest naturlige og milde ingredienser, som har en gavnlig effekt på babyers hud.

Milde og skånsome Mustela produkter til babyer, børn og gravide

Mustela er eksperter i at lave milde og skånsomme produkter til babyer og børn, men de har også lavet flere produkter, som er ideelle til dig, der er gravid. De skånsomme cremer til gravide smøres på den gravide mave og kroppen, og fordi Mustela laver naturlige produkter, skal du ikke være bekymret for parabener eller anden unødig kemi. I stedet kan du trygt anvende produkterne, der hverken skader dig eller dit barn.
 
Mustela har blandt andet udviklet en populær creme, som er særligt god til at forebygge og behandle strækmærker. Cremen smøres blot på den gravide mave og lår under graviditeten, og på den måde forebygges strækmærker og løs hud.

Billige Mustela cremer og sæber til sensitiv hud

Mustela er særligt produceret til babyer, men hvis du lider af tør og/eller sensitiv hud, er deres milde formler med fugtgivende ingredienser også gode til dig. Tag et kig rundt her på siden, og dyk ned i Mustelas univers af skånsomme pleje- og hudprodukter til børn og gravide, hvis du leder efter effektivt og samtidig mild hudpleje. Du finder altid en billig creme hos os.  

Mustela cremer til babyer med alle hudtyper

Cremerne fra Mustela kan anvendes af selv nyfødte og for tidligt fødte børn, fordi cremerne er så milde og skånsomme. Derudover har Mustela hudpleje og cremer til forskellige hudtyper, alt efter om din baby eller dit barn har normal, tør, eksemhud, irriterede områder eller meget følsom hud. Du finder det i Mustelas sortiment, som er specielt lavet til dette formål.
 
Du finder ligeledes produkter specielt til bleskift, solpleje og solcreme til børn og babyer samt til intimhygiejne.

Hos emma.dk kan du købe billige Mustela produkter til dig og dit barn

Hos emma.dk finder du altid et stort udvalg af hudpleje- og hygiejneprodukter til både dig og dit barn. Og som medlem har du mulighed for at købe alle vores produkter til de billigste priskrigs priser!

emma.dk tilbyder sine medlemmer op til 85 % på et stort udvalg af varer inden for personlig pleje, hygiejne og dagligvarer. Derudover får du som altid gratis fragt og hurtig forsendelse. Se alle vores Mustela tilbud her på siden og bliv medlem i dag!

mustela