LOADING
 
Loading products...

Skift din adgangskode

 
x

Changed passwordAdgangskode ændret

emma.dk
Mente du: ?

Brands

Kategorier

x
82 andre kigger på produkter lige nu

Nioxin Spar op til 85% | Fri Fragt

Nioxin på vej på lager

Nioxin

Nioxin er en serie af hårplejeprodukter som især er kendt for at gå til kamp mod hårtab og tyndt eller fint hår. Det ligger nummer et på listen over solgte brands, når det gælder produkter som giver tykkere og mere fyldigt hår. Kundernes egne anmeldelser taler for sig selv: Nioxin giver håret mere fylde og volumen og giver følelsen af, at det er sundere. Især fortæller folk som har oplevet hormonforandringer og kvinder som har fået tyndt hår efter graviditet og amning, at Nioxin har givet deres hår nyt liv og gjort det sundt og stærkt igen. Eva Graham, grundlæggeren af Nioxin, var selv en af dem, som oplevede hårtab efter en graviditet. Med en vision om at skabe et produkt som kunne imødekomme hendes og mange andre udfordringer ved tyndt hår, begyndte hun at eksperimentere med urter og undersøge alt om hud- og hårpleje.

 

Hun opdagede blandt andet, at nøglen til et sundt hår begynder med en sund hovedbund. Da Nioxin kom på markedet i 1987, var det det første produkt nogensinde som havde fokus på pleje og behandling af selve hovedbunden og ikke kun håret. Eva Graham var kommet frem til, at roden til et tykkere og stærkere hår er en hovedbund i balance. Derfor er Nioxin shampoo, balsam og øvrige hårprodukter også udviklet med henblik på at give hovedbunden den behandling, den har brug for, så håret kan genvinde sin styrke. Nioxin har fjorten år i træk vundet prisen som det bedste produkt mod tyndt hår ved Stylist Choice Awards.  

Den populære hårplejeserie består blandt andet af det anerkendte Nioxin 3-trin system, som fås i 6 forskellige varianter. Hvert 3-trins system består af en rens, en terapeutisk balsam til hovedbunden samt en hovedbundsbehandling. Rensen hjælper til at fjerne snavs fra hovedbund og hår. Balsam behandlingen hjælper til at kontrollere fugtighedsbalancen og hovedbundsbehandlingen tilfører de nødvendige antioxidanter til hovedbunden. Du kan vælge den behandling som passer til netop din hårtype – uanset om det er farvet eller ufarvet hår, tyndt hår eller kraftigt hår.  Alle 3-trin systemerne er designet til at give håret den bedste pleje og mest mulig volumen. Som medlem hos emma.dk kan du købe billig hårshampoo og vi har altid store rabatter på hårprodukter fra Nioxin. Hvis du døjer med hår som bliver tyndere og tyndere og som har mistet sin fylde eller drømmer du bare om tykkere hår, så er Nioxin helt klart noget for dig. Prøv eksempelvis Nioxin Intensive Treatment Deep Repair som er en hårmaste til skadet eller farvet, tyndt hår som hjælper til at styrke og beskytte håret. Prøv også den populære Nioxin Scalp Nenew Density Protection som reparerer de enkelt hårstrå og reducere hårtab med op til 45%. Behandlingen giver håret et fyldigere og sundere udseende. Eller prøv en af vores forskellige shampoo og balsam kombinationer. Udover billige Nioxin hårprodukter, får du også altid fri fragt og hurtig levering.

Nioxin