LOADING
 
Loading products...

Skift din adgangskode

 
x

Changed passwordAdgangskode ændret

emma.dk
Mente du: ?

Brands

Kategorier

x
78 andre kigger på produkter lige nu

Peter Larsen Kaffe Spar op til 85% | Fri Fragt

Peter Larsen Kaffe på vej på lager

Peter Larsen Kaffe

Peter Larsen Kaffe har siden 1902 været et anerkendt og favoriseret kaffebrand herhjemme. Kaffeeventyret startede i Viborg, hvor grosserer Peter Larsen grundlagde kaffeimperiet. Han havde startet som detailhandler, og efter nogle år i branchen blev ønsket om at blive grossist en realitet. Her begyndte han at sælge sin kaffe til lokale butikker, som hurtigt gjorde Peter Larsen Kaffe til en fast del af deres sortiment. Efterfølgende er virksomheden ekspanderet og i 1972 begyndte de at importere kaffe fra Mellemamerika, Afrika samt Østen, hvorefter kaffen blev ristet i flere små risterier rundt om i Danmark. I dag er produktionen samlet i hjembyen Viborg, hvor det hele startede. Du kan både finde deres velsmagende kaffe i detailhandelen, restauranter, cafeer samt her hos emma.dk.

Peter Larsen Kaffe er nemlig favoriseret af mange danskere, da deres kaffe har den helt rigtige kaffesmag. Den smag, som man hungrer efter på en trist grå mandag morgen, når overskuddet er i bund, og en kop kaffe er det eneste, som kan redde dagen – og humøret. Så hvad er din yndlings kaffe blanding? Vi kan tilbyde et større udvalg her på siden, og vi har helt sikkert også den variant, som du favoriserer – og så til en ekstra skarp pris.

Et væld af forskellige Kaffe blandinger

I takt med at virksomheden voksede gjorde produktudvalget også. Derfor kan du i dag få flere forskellige Peter Larsen Kaffe blandinger, som vi også forhandler her hos emma.dk. Her kan du finde de klassiske varianter Rød Blanding 72 og Grå Blanding 66 eller du kan købe en pose med hele kaffebønner, så du kan male din egen kaffe. Derudover kan du også finde nogle af de nyere varianter heriblandt Peter Larsen Kaffe Økologisk Classic Instant Kaffe samt Peter Larsen Iskaffe. Sidstnævnte er specielt perfekt at nyde iskold på en varm sommerdag.

Udvalget er derfor stort, men fælles for alle disse kaffe blandinger er, at de alle lever op til brandets høje kvalitetsstempel. Peter Larsen Kaffe er lig med høj kvalitet, og derfor er kaffen certificeret med enten en økologi-, Fair Trade- eller Rainforest Alliance mærkning. Her får du en kaffe, hvor der er tænkt på mennesket, naturen og miljøet igennem hele produktionen fra start til slut. 

Find gode Peter Larsen Kaffe tilbud hos emma.dk

Her hos emma.dk er vi glade for, at kunne tilbyde dig et stort udvalg af billig Peter Larsen Kaffe online. Vi er nemlig Danmarks billigste fordelsklub, som giver vores medlemmer mulighed for at købe mærkevarer til priskrigs priser, hvor du kan spare op til 85%. Du kan bl.a. finde et stort udvalg af billig kaffe og te fra stærke brands i alverdens smagsvariationer. Netop derfor kan vi altid love ekstra gode Peter Larsen Kaffe tilbud til vores medlemmer. Hvis du også vil deltage i priskrigsfesten, kan du oprette dig som medlem. Alle nye medlemmer får de første 7 dage gratis. Vores medlemmer får ikke blot mulighed for at købe billige mærkevarer online, men de er også altid garanteret gratis fragt. Derudover er alle sikret hurtig levering. Bestil din yndlings kaffe i dag og få din pakke leveret inden for 1-3 hverdage.

 

 

Peter Larsen Kaffe