Loading products...

 Sådan! Du er nu logget ind!

Skift din adgangskode

 
x

Changed passwordAdgangskode ændret

Pureology

Spar op til 85% | Fri Fragt

Pureology

Pureology er et mærke, som laver professionelle hårprodukter. Deres produkter er af salonkvalitet og egner sig godt til dig med farvet går, som ønsker at pleje og bevare farven, så du altid ser nyfarvet ud. Pureology er et førende amerikansk mærke, som har opnået anerkendelse i hele verden.

 

Alle Pureologys produkter er uden sulfater, hvilket er godt for dit hår, da sulfater kan slide unødigt på håret. Sulfater trækker farven ud af dit hår, hvorfor Pureologys produkter er perfekte, når du ønsker at bevare farven. Pureologys produkter indeholder det eksklusive antifade complex, der giver pleje til farvet hår og samtidig bevarer hårets glans. Den pleje, som Pureology giver dit hår, er specifik hårpleje, der via sine koncentrerede formler har en langtidsholdbar effekt.

 

Pureologys produkter er veganske, og produceret under bæredygtige forhold. Hvis du ønsker velplejet, blødt og skinnende hår og en farve der ikke falmer, bør du kigge nærmere på Pureologys produkter. Her på siden kan du se vores store udvalg af produkter fra Pureology. 

Pureology
Følg emma på de sociale medier
Skriv dig op til emmas nyhedsbrev
og modtag en rabatkupon til værdi
af 50 Dkr. til din næste ordre