Loading products...

 Sådan! Du er nu logget ind!

Skift din adgangskode

 
x

Changed passwordAdgangskode ændret

MEN JEG ORKER BARE IKKE LANGE KØER, DYRE BUTIKKER OG TUNGE POSER, DER SKAL BÆRES HJEM EFTER EN LANG DAG. TÆNK, HVIS MAN KUNNE SIDDE DERHJEMME OG SURFE PÅ COMPUTEREN I SOFAEN OG FÅ LEVERET ALLE DE GODE LUKSUSVARER TIL BILLIGE PRISER OG SENDT LIGE TIL DØREN ...

DET KAN MAN NU!

JEG HAR NEMLIG LAVET MIN HELT EGEN WEBSHOP, SOM TILBYDER EKSTRA LAVE PRISER PÅ SLIK, SODAVAND, PARFUMER, SHAMPOO OG MANGE ANDRE LUKSUSVARER MOD ET FAST MÅNEDLIGT BELØB. JEG KALDER DET EN FORDELSKLUB - OG DU MÅ OGSÅ GERNE VÆRE MED. DEN VAR EGENTLIG KUN TILTÆNKT MINE VENNER OG VENINDER, MEN FLERE OG FLERE BEGYNDTE AT ANSØGE OM AT VÆRE MEDLEM, SÅ JEG TÆNKTE; “HVORFOR IKKE GØRE DET TIL EN KLUB FOR ALLE?”. OG DU KAN NU FÅ LOV AT VÆRE EN DEL AF FORDELSKLUBBEN HELT GRATIS I EN UGE OG KOSTER 0 KR. FOR AT SE, OM DET ER NOGET FOR DIG.

HVORDAN FUNGERER DET SÅ?

MIN VEN MALTE, DER HJÆLPER MIG MED AT HOLDE STYR PÅ PENGENE, SIGER, AT DET KOSTER 85 KRONER MÅNEDLIGT AT VÆRE MEDLEM - OG SÅ KAN MAN SHOPPE ALT DET, MAN HAR LYST TIL BLANDT DE MANGE BILLIGE VARER. JEG HAR NEMLIG ALDRIG VÆRET GOD TIL MALTEMATIK, SOM JEG KALDER DET.
SINGLE FORBRUG SPAR CA. 380 KR/MÅNED
PAR FORBRUG SPAR CA. 740 KR/MÅNED
FAMILIE FORBRUG SPAR CA. 1.200 KR/MÅNED

ER DU I TVIVL OM NOGET?

FORDI SÅ HJÆLPER JEG GERNE.
Snip snap snude så er den historie ude.
KÆRLIG HILSEN
emma
Følg emma på de sociale medier
Skriv dig op til emmas nyhedsbrev
og modtag en rabatkupon til værdi
af 50 Dkr. til din næste ordre