LOADING
 
Loading products...

Skift din adgangskode

 
x

Changed passwordAdgangskode ændret

emma.dk
0

Cookie, privatlivspolitik og persondatapolitik

Hvad gør emma.dk med dine personlige oplysninger?

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller medlem, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke produkter du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Bestillinger:

For at du kan indgå en aftale med emma.dk, har emma danmark Ltd brug for følgende oplysninger fra dig:

Emma.dk foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere din bestilling til dig. Personoplysningerne registreres hos Emma danmark Ltd (emma.dk) og opbevares i fem år, jf. regnskabsloven, hvorefter oplysningerne slettes. Ledelsen for emma danmark Ltd (emma.dk) har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Har du oprettet et login og en profil til www.emma.dk, vil dine personlige oplysninger samt ordreinformationer dog ikke blive slettet, med mindre du beder os om det. Disse oplysninger er også altid tilgængelig for dig som oprettet bruger.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Emma.dk anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Som kunde har du mulighed for indsigt i – og mulighed for at gøre en indsigelse i vores registrering af data om dig. Har du spørgsmål til denne mulighed, så bedes du venligst kontakte via følgende e-mail emma@emma.dk

HVOR LAGRES DINE PERSONOPLYSNINGER

Personoplysningerne lagres på servere hos amazon placeret i clouden.

Godkendte datahandlere

Følgende virksomheder håndterer data for emma danmark Ltd - www.emma.dk. Alle er GDPR (General Protection Regulation) compliant:

 

COOKIES

Ud over de oplysninger, som du selv opgiver i forbindelse med køb af varer på emma.dk samt tilmelding til vores nyhedsbrev og andre tjenester, anvender emma.dk også cookies til at optimere din oplevelse af sitet samt til marketing og statistik.

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekst fil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og tilpasse din shoppingoplevelse. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Hvis du sletter eller blokerer cookies vil produktanbefalinger kunne blive mindre relevante for dig og optræde mindre. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Dataansvarlig hos emma.dk

Dataansvarlige, emma danmark Ltd, emma.dk, amazon, rakspace.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: emma@emma.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

emma danmark Ltd
No 10795906
20-22 Wenlock Road
London N1 7GU
 
emmadk Ltd
No 10833408
20-22 Wenlock Road
London N1 7GU

emma@emma.dk
Tlf. +4560277277