LOADING
 
Loading products...

Skift din adgangskode

 
x

Changed passwordAdgangskode ændret

emma.dk
Mente du: ?

Brands

Kategorier

PRIVATLIVSPOLITIK EMMA.DK

Hos emma.dk er vi yderst forsigtige med håndteringen af dine persondata. Vi har derfor sammensat denne liste, så du ved, hvilke personlige og brugerrelaterede oplysninger vi indsamler, når du handler hos emma.dk. Samt hvordan vi anvender og opbevarer disse personlige data.

EMMA.DK

Websitets ejes og publiceres af:

Emma Danmark Ltd 

No 10795906 

20-22 Wenlock Road 

London N1 7GU

Telefon: +4569148243

E-mail: emma@emma.dk

 

PERSONLIGE DATA

Personlige data er oplysninger såsom navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Det er netop de oplysninger, du angiver, når du opretter dig som medlem i vores fordelsklub. Når du opretter dig som medlem, bliver du spurgt, om du giver samtykke til, at vi anvender dine personlige oplysninger. Du kan derfor først blive medlem, når du har sagt ja til dette. Når du er blevet medlem, er du dermed oprettet i vores kundekartotek. Dine oplysninger bliver derfor kun tilgængelig for emma.dks medarbejdere. Vi opbevarer dine personlige oplysninger, så vi kan sende dig dine varer samt have mulighed for at kontakte dig på henholdsvis e-mail og telefon. Ifølge den danske bogføringslov skal disse oplysninger desuden arkiveres i 5 år, for at vi kan opfylde visse forretningsbestemmelser. For du kan modtage dine varer vil nogle af disse fortrolige oplysninger være tilgængelige for en tredjepart, heriblandt bank, logistik og transport, som anvender disse data med henblik på levering, emballage samt betaling. Denne tredjepart må derfor kun anvende dine data til at udføre deres respektive opgaver i forbindelse med køb og levering af dine varer. Yderligere anvendelse af dine data er derfor ikke tilladt.

Du har til enhver tid mulighed for at opsige dit medlemskab hos emma.dk, og dermed blive fjernet fra vores kundekartotek. Derudover har du, i bestemmelse med GPDR, ret til at få oplyst hvilke data emma.dk har på dig.

  1. EMMA PROFIL

Når du opretter dig som medlem, får du din helt egen emma-profil, hvor du har mulighed for at gå ind og rette dine personlige oplysninger. Til denne emma-profil har du et personligt login, hvor brugernavnet er din e-mail og adgangskoden er selvvalgt. Denne adgangskode er privat, og derfor kan emma.dks medarbejdere ikke se din personlige adgangskode.

  1. ORDRE- OG FORSENDELSESBEKRÆFELSE

Så snart du har sendt din ordre afsted, vil du modtage en ordrebekræftelse på e-mail. Denne ordrebekræftelse er kvitteringen for dit køb. Ordrebekræftelsen indeholder din betalingsoversigt, ordrenummer samt navn og adresse. Derudover vil der også være vedhæftet en forskrift om emma.dks handelsbetingelser, annullering af din ordre, fortrydelsesret samt reklamationsret.

 Når din ordre er sendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelse, som indeholder et track and trace nummer, hvor du har mulighed for spore din pakke. 

  1. SERVICE E-MAILS    

Vi sender løbende service e-mails til vores medlemmer. Du kan derfor modtage tre forskellige slags service e-mails fra emma.dk:

  1. Når du har købt en vare hos emma.dk, anmoder vi om en tilbagemelding på din købsoplevelse. Her har du mulighed for at give emma.dk en anbefaling på Trustpilot, hvor vi krediterer med en deltagelse i konkurrencen om et gavekort til emma.dk.
  2. Hvis du har lagt en vare i kurven på din emma-profil og ikke har gennemført købet af denne vare, gør vi dig opmærksom på, at varen stadig er i din kurv.
  3. Hvis du opdager, at en vare på emma.dk er udsolgt, kan du i feltet til højre for produktet angive din e-mailadresse, så får du besked, når varen er tilbage på lager.
  1. NYHEDSBREVE

Når du opretter dig som medlem på emma.dk, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Du kan afmelde dig ved at trykke på linket nederst i selve nyhedsbrevet. Vi sender dagligt disse nyhedsbreve til den e-mailadresse, som du har angivet på din emma-profil. Disse nyhedsbreve indeholder gode tilbud med priskrigspriser, hvor du har mulighed for at spare helt op til 85% - som medlem får du selvfølgelig altid gratis fragt.  

 

  1. OPLYSNING AF DATA TIL TREDJEPART

Dine personlige oplysninger vil under ingen omstændigheder blive offentliggjort eller solgt til en tredjepart, som kunne have interesse i disse data. De eneste data som emma.dk deler med en tredjepart, er i forbindelse med betaling og levering af dine varer og derfor må denne tredjepart blot anvende dine oplysninger til dette formål. 

  1. KUNDESERVICE

Hvis der opstår et problem med din ordre, vil kundeservice være i stand til at hjælpe dig i form af de oplysninger, som du allerede har angivet, da du oprettede dit medlemskab. De personlige oplysninger som kundeservice anvender for at hjælpe dig er derfor oplysninger, som du selv har givet tilladelse til, at emma.dk har. Disse oplysninger kan du se på din private emma-profil.         

  1. ANVENDELSESDATA

Anvendelsesdata er de forskellige data, som bliver indsamlet, når du besøger vores hjemmeside. Dette gør vi kun for at være i stand til at optimere emma.dk. Når du besøger emma.dk bliver det registreret, hvordan du interagerer på hjemmesiden. Dette betyder, vi kan se, hvordan du landede på vores hjemmeside, hvilke varer du kiggede på samt hvilke varer du købte. Alle disse informationer hjælper os til at forstå vores medlemmers adfærd, og derved kan vi optimere emma.dk efter kundernes behov.

  1. COOKIES OG IP-ADRESSE

Cookies er data, der indsamles på din egen computer eller mobil, når du besøger en hjemmeside. Derfor bliver din IP-adresse registreret. Din computer har nemlig en IP-adresse, som kendetegner din computer. Denne IP-adresse kan spores, hvis der eksempelvis er mistanke om ulovligheder. Når du besøger en hjemmeside første gang, skal du derfor give lov til, at hjemmesiden må indsamle cookies. Når emma.dk indsamler disse data, betyder det grundlæggende, vi kan se hvilke produkter, du kigger på samt hvordan du interagerer på hjemmesiden. Du har dog mulighed for selv at slette disse cookies fra din computer eller mobil. 

  1. TREDJEPARTSTJENSTER

Hos emma.dk har vi indgået aftaler med tredjepartstjenester, som er med til at placere vores cookies samt registrere brugsdata. Disse indsamlede data inkluderer; hvordan du kom ind på emma.dk samt hvilke online annoncer, du klikker på. I form af disse data er det muligt at lave målrettet onlineannoncering, som er tilpasset til netop dig. Dette sker dog helt anonymt og derfor bliver dine personlige oplysninger ikke videregivet.

 

MARKETING

Vi har samarbejde med følgende tredjepartstjenester:

  1. GOOGLE ANALYTICS

Et analyseværktøj som gør det muligt at lave forskellige webanalyser.

  1. GOOGLE ADWORDS

Et annonceringssystem som gør, at vi kan annoncere specifikt til vores kunder.

  1. CRITEO

Hjælper os med at lave personlig onlineannoncering til kunder, som allerede har besøgt emma.dk.

  1. FACEBOOK CUSTOM AUDIENCE

Vi anvender dette værktøj til at lave målrettet annoncering til bestemte målgrupper.  

  1. TRUSTPILOT

Vi anvender Trustpilot til at vise de kundeanbefalinger, som vores medlemmer selv skriver på Trustpilots hjemmeside. De eneste oplysninger vi deler med Trustpilot, er ordrenummeret på din bestilling. For at kunne skrive en anmeldelse af emma.dk på Trustpilot, skal du nemlig have handlet på emma.dk.

  1. BING

Et annonceringssystem som gør, at vi kan annoncere specifikt til vores kunder.

  1. AWIN

Vi anvender Awin til at skabe personlig emma-annoncering til besøgende på hjemmesiden.

LOGISTIK

Til levering samarbejder vi med både DAO og GLS, som hjælper os med at levere dine varer. For at gøre dette anvender vores samarbejdspartnere dit navn, adresse samt din e-mail, så du kan spore din pakke.

KOMMUNIKATION

For at kommunikere ud til vores medlemmer anvender vi to forskellige tredjepartsleverandører: 

  1. ZENDESK

For at kunne besvare vores kundehenvendelser, både telefoniske og skrevne henvendelser, anvender vi kundeserviceplatformen Zendesk. I dette system opbevarer vi vores korrespondance, samt dit navn og e-mail, så vi kan finde dig i systemet igen, hvis det samme problem uheldigvis skulle opstå igen.

  1. MAILCHIMP

Når vi sender nyhedsbreve til dig, er det igennem platformen MailChimp. MailChimp er en e-mailmarketing platform, som bl.a. gør det nemt for virksomheder, at få sendt nyhedsbreve ud til deres kunder. Du får automatisk tilsendt disse e-mails, når du tilmelder dig som medlem, hvor du altid kan framelde dig ved at trykke på linket i nyhedsbrevet.

 

BETALING  

Alle betalinger gennemføres teknisk af ePay og med Nets, Bambora og Teller som kortindløsere. På emma.dk kan der betales med Dankort, Visa, Visa Electron og Mastercard. Alle betalings- og kortgebyrer er indeholdt i prisen og afholdes således af emma.dk. Betaling for medlemskab samt varer på emma.dk, kan kun ske med betalingskort. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes eller når dit medlemskab påbegyndes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Alle priser er oplyst inkl. moms. Priserne er dagspriser. Når du handler med emma.dk indgås aftaler på sproget dansk.

Ydelserne købes af emma danmark Ltd, No 10795906, 20-22 Wenlock Road, London N1 7GU og alle betalinger sker til og håndteres af emma danmark Ltd, Lille Kongensgade 16, 1074 København K. CVR nr. 37503460 og emma prime Ltd CVR nr. 39331489 samt emma prime Ltd, No 10795360, 20-22 Wenlock Road, London N1 7GU og betalinger gennemføres af ePay A/S og Reepay A/S med Bambora, Clearhouse, NETS og Teller som kortindløsere.

Hvis du har yderligere spørgsmål om betaling, kan du altid kontakte kundeservice på emma@emma.dk

EMMA.DK ER IKKE ANSVARLIG FOR TREDJEPARTERS PRIVATLIVSPOLITIK

emma.dk kan ikke påtage sig ansvaret for vores samarbejdspartneres privatlivspolitik. Hvis du vil vide mere om disse partneres politik, skal du selv henvende dig til disse parter.

DATASIKKERHED

Hos emma.dk er beskyttelsen af vores medlemmers personlige oplysninger altid en høj prioritet. Vi er derfor yderst forsigtig med håndteringen af disse oplysninger. Dine oplysninger bliver derfor indsamlet, opbevaret og anvendt korrekt – i overensstemmelse med lovgivningen. Vores procedurer beskytter dine oplysninger imod uautoriseret adgang samt ulovlig offentliggørelse. Dog kan emma.dk ikke tage ansvar for eventuelle fejl i dataoverførsler eller hvis uautoriserede personer får adgang udefra.

 

SPØRGSMÅL

Har du har yderligere spørgsmål om vores databeskyttelsespolitik? Så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på emma@emma.dk.

ÆNDRINGER I PRIVATLIVSPOLITIK

Hvis der skulle opstå ændringer i lovgivningen, forbeholder emma.dk sig retten til at ændre overstående.

OVERFØRSEL TIL ANDRE EU LANDE

Da emma.dk har afdelinger i andre EU lande, overfører vi data til modtagere i disse lande. Dine personlige oplysninger vil derfor også være tilgængelige for emma.dks medarbejdere uden for Danmark. Dog er vi alle under samme emma-regi, og derfor opererer vi ud fra de samme strenge regler, som er gældende i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen.

 

DINE RETTIGHEDER

Hvis du er interesseret i, at gøre brug af nedstående rettigheder, er du velkommen til at kontakte os på emma@emma.dk. Vi vil dernæst besvare din henvendelse hurtigst muligt.

 

  1. RET TIL INDSIGT

Du har, jf. persondataforordningens artikel 15, ret til at få oplyst hvilke data, som emma.dk har på dig. Dog er denne adgang begrænset med hensyn til emma.dks rettigheder og fortrolighedspolitik.

 

  1. RETTELSE ELLER SLETNING AF PERSONDATA

Du har, jf. persondataforordningens artikel 16 og 17, ret til at få rettet eller slettet dine personlige oplysninger hos emma.dk, hvis du mener, disse oplysninger er ukorrekte. Hvis emma.dk er enige i dette, vil vi hurtigst muligt rette eller slette disse oplysninger. Dog vil disse oplysninger ikke blive slettet fra vores arkiv, hvis emma.dk er retlig forpligtiget til at arkivere disse oplysninger. Derfor vil emma.dk kun arkivere de oplysninger, som vi er forpligtet til og slette de resterende persondata.

 

  1. TILBAGEKALDELSE AF SAMTYKKE

Du har, jf. persondataforordningens artikel 7, ret til at tilbagekalde dit samtykke af emma.dks behandling af dine personlige oplysninger – både delvist og helt. Hvis du er interesseret i at tilbagekalde dit samtykke, vil emma.dk stoppe med at behandle dine data – med mindre emma.dk er retlig forpligtet til at opbevare eller behandle disse data. Hvis dette er gældende, vil emma.dk arkivere disse retligt forpligtede oplysninger og slette de resterende persondata. Når du har tilbagekaldt dit samtykke, betyder det ikke at de behandlinger, som emma.dk hidtil har foretaget med dine data, er ulovlige, da du i første omgang netop gav dit samtykke til, at emma.dk måtte behandle dine data. Hvis du har tilbagekaldt dit samtykke, er det ikke længere muligt for dig at handle på emma.dk.

 

  1. INDSIGELSE

Du har, jf. persondataforordningens artikel 21, ret til at klage over den måde, hvorpå emma.dk anvender af dine data. Dertil kan du også gøre indsigelse, hvis du mener, at emma.dk ikke behandler dine persondata på den måde, som du har givet dit samtykke til.  

 

  1. BEGRÆNSNING

Du har, jf. persondataforordningens artikel 18, ret til at bede emma.dk, om at begrænse vores behandling af dine persondata. Dette kan ske i 2 tilfælde.

  1. Hvis du har indsendt en indsigelse om emma.dks behandling af dine data. Denne begrænsede behandling af dine persondata sker, mens sagen bliver behandlet.
  2. Hvis du mener, at emma.dk behandler dine personlige oplysninger ukorrekt, hvor du ikke vil have slettet dine oplysninger, men i stedet har et ønske om, at anvendelsen af dine personlige oplysninger bliver begrænset.

 

  1. DATAPORTABILITET

emma.dk anvender kun de oplysninger, som du selv har givet samtykke og tilladelse til under oprettelsen af dit medlemskab. Derfor har du ret til dataportabilitet. Det betyder grundlæggende, at du som kunde har ret til at få tilsendt de persondata, som vi har på dig, så du kan sende det til en anden udbyder (jf. persondataforordningens artikel 20).

 

  1. KLAGE TIL DATATILSYNET

Hvis du vil klage over emma.dks brug af dine data, skal du kontakte Datatilsynet. Du kan finde Datatilsynets kontaktoplysninger og andre relevante informationer på deres hjemmeside.