FLASH SALE 5% extra rabat på Emma Diamond madras med koden: "DIAMOND"

Event slutter: 00 Dage 17 Timer 42 Minutter 27 Sekunder
Event slutter: 00 d 17 t 42 m 27 s
  • 100 nætters prøve
  • Fri fragt og retur
  • 10 års garanti
DK_COS-Gallery_images_1920x1152_(2).png
Flip.png
topper exploded
topper mood
topper Emma

Emma Flip Topmadras

  • Er vendbar og kan derfor være hård eller blød
  • Åndbart betræk som er nemt at vaske
  • Certificeret af OEKO-TEX®
Størrelse ( valgfrit )

Emma Flip Topmadras

  • Er vendbar og kan derfor være hård eller blød
  • Åndbart betræk som er nemt at vaske
  • Certificeret af OEKO-TEX®
Størrelse ( valgfrit )

Antal

1

Spar 50% !

2.799,00 kr.

1.399,50 kr.

Inklusiv 25% moms

Har du lyst til at opgradere til en tykkere topmadras?

Fri levering og returnering

Gratis levering uden kontakt til alle ordrer.

Afsendt i:  1 - 3 Arbejdsdage

PRODUKTDETALJER

Materialer, størrelser og vægt

Vi tilbyder dig ikke bare en klassisk topmadras, hos Emma tænker vi altid på det lille ekstra, som gør forskellen! Derfor har vi udviklet en topmadras med avanceret teknologi, som er fuldstændig vendbar og vaskbar.


2 lag oven på hinanden

- Punktelastisk Airgocell-skum®

- Støttende HRX-skum

Skummets farver kan ændres uden at det påvirker deres egenskaber eller din komfort.

Betræk

Et aftageligt og vaskbart betræk, som består af 98% polyester og 2% elastan.

80 x 200 x 6 cm

5 kg

90 x 200 x 6 cm

6 kg

120 x 200 x 6 cm

9 kg

140 x 200 x 6 cm

10 kg

160 x 200 x 6 cm

10 kg

180 x 200 x 6 cm

10 kg

100 nætters prøve

Du har brug for længere tid til at finde den rigtige. Derfor tilbyder vi dig at prøve alle vores produkter i fred og ro derhjemme, uden risiko i 100 nætter fra den dag, du modtager dit produkt.

Fri fragt og retur

Fri fragt

Vi lever alle vores topmadrasser gratis og direkte fra vores fabrik hjem til din adresse.Vi samarbejder med GLS og DSV. Vi leverer fra mandag til fredag fra kl. 9.00 til 18.00.

Fri Retur

Hvis du ikke er tilfreds inden for 100 nætter er det enkelt og nemt at returnere uden ekstra omkostninger. Kontakt venligst vores kundeservice [email protected], så vil de send dig en returlabel, som du skal udfylde og printe ud, hvorefter du sender den tilbage til os fra dit nærmeste posthus. Det er naturligvis helt gratis!

Kvalitetsmærke

OEKO-TEX Standard 100

Emma Flip topmadras er blandt de mest innovative når det kommer til design. Topmadrassen har været igennem en lang række tests og omfattende kontrol både under udviklingen og regelmæssigt under produktionen. Topmadrassen er OEKO-TEX® Standard 100-certificeret (klasse 1, 16.0.93305).

Kontakt en søvnekspert

Har du spørgsmål om dette produkt, vil du vide, hvilket Emma-produkt der er bedst for dig, eller vil du bare gerne tale om søvn? Kontakt en af vores søvneksperter, som kan hjælpe dig med at finde den rigtige. Søvneksperterne kan kontaktes på: +45 89 87 23 35

topper Emma

Åndbart betræk

Det bløde betræk som topmadrassen har, regulerer temperaturen for et optimalt soveklima. Topmadrassen opfylder OEKO-TEX®-100 højeste industristandarder for produkter. Betrækket er let at tage af og maskinvaske, hvilket gør betrækket perfekt til personer med allergi. Derudover er det vegansk og ikke testet på dyr.
topper mood

Høj komfort

Vi har testet hundredvis af topmadrasser for at give dig denne højkvalitets topmadras. Den unikke kombination af HRX-skum og Airgocell-skum skaber en følelse af at sove på skyer, samtidig med at kroppen får optimal støtte.
Topper

Vendbar

Da vores topmadras er opbygget af to typer skum, kan du vende den afhængigt af hvilken side, der passer dig bedst. Hvis du vil have en solid, stærk og støttende topmadras, skal du have det grå HRX-skum øverst. Hvis du i stedet sætter pris på en blødere topmadras med en fjerligende følelse, skal du have den blå Airgocell-skummet øverst.

Skabt af soveeksperter

Komfort der kan tilpasses

Flip topper layers
1

Punktelastisk og åndbar

Airgocell®skummet - som også anvendes i Emma madrassen - giver den ultimative komfort gennem sin punktelasticitet, som gør det muligt at komprimere en zone uden at påvirke resten af madrassen. Materialet har åbne luftporer, der gør det åndbart og hjælper madrassen med at holde sig kølig under hele natten.

2

Stærk, støttende og stabiliserende

Topmadrassen består af det specielle HRX-skum, der giver den nødvendige støtte til din krop. Skummet fordeler også trykket fra din krop på en optimal måde. Dette lag er stabiliserende og trykaflastende. Enhver, der kan lide en mere fast madras skal have denne side øverst.