VALENTINSDAG 🌷💝

Op til 45%!

Event slutter: 06 Dage 05 Timer 41 Minutter 03 Sekunder
Event slutter: 06 d 05 t 41 m 03 s
  • 100 nætters prøve
  • Fri fragt og retur
  • 10 års garanti

10 års garanti

Madrassens kvalitetsgaranti.

Hver Emma madras leveres med en 10 års garanti på madrassens dimensionsstabilitet og holdbarhed. Denne garanti gælder fra den dato, hvor du modtager din nye Emma madras, og gælder for de første 10 års brug. Vilkår og betingelser gælder.

Hvis du har et problem med din madras, der er dækket af 10 års garanti, bedes du kontakte vores kundeservice og sende os billeder af produktet, og vi vil ombytte med en helt ny Emma madras. Garantien dækker:

  • Revner, buler, eller skader på skummet, som er opstået på trods af korrekt brug og korrekt håndtering af madrassen.
  • Produktionsskade af lynlås.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er strukturen af Emma madrassen?

Emma madrassen passer perfekt tilenhver sovende stilling (side, mave og på ryggen) og uanset kropsvægt. Materialerne i madrassen giver den nødvendige støtte samt trykaflastning for din bedste nattesøvn. Et innovativt Airgocell® (2 cm) giver trykaflastningsstøtte. Det viskoelastiske skum (4 cm) sikrer komfort og tilpasningsevne. Støttende koldskum (17 cm) sikrer, at du får mest mulig støtte. Komfort / skulderzoner giver optimal lindring af rygsøjlen.

Hvad gør Emma madrassen unik?

Emma forener alle sine komponenter til en af de mest behagelige madrasser. Det innovative design giver en optimal oplevelse, uafhængig af krop og søvntype. Sammensætningen af materialer af høj kvalitet giver en meget progressiv og elastisk synkning. Dette sikrer en ideel og individuel tilpasning til din krop. Din rygsøjle forbliver lige, og madrassen giver dig den nødvendige støtte og høj komfort.

Hvilken slags sengeramme skal jeg bruge med Emma madrassen?

Emma madrassen er velegnet til alle sengerammer. Den kan også ligge på enhver overflade, selv på gulvet.

Hvordan fungerer leveringsprocessen?

Efter at Emma er rullet, forseglet og pakket som de sidste produktionstrin, er den klar til at blive sendt til dig. Vi sender Emma med GLS eller DPD. Du modtager forsendelsesbekræftelsen via e-mail, når madrassen er på vej til dig.

Hvordan fungerer prøveperioden på 100 dage?

Det er meget nemt. Du kan prøve Emma madrassen i 100 dage og afgøre, om den er perfekt til dig. Hvis du beslutter, at Emma madrassen ikke er den rigtige madras til dig, skal du blot kontakte vores kundeservice ([email protected]), og vi vil få din madras afhentet samt refundere 100% af købsprisen. Bemærk dog, at din krop har brug for tilpasningstid til en ny madras. Derfor anbefaler vi, at du tester Emma mindst 3-4 uger.

USP

Vores løfte til dig

En bekymringsløs søvnoplevelse.

100 nætters prøve

Du har brug for længere tid til at finde den rigtige. Derfor tilbyder vi dig at prøve alle vores produkter i fred og ro derhjemme, uden risiko i 100 nætter fra den dag, du modtager dit produkt.

10 års garanti

Alle vores produkter er lavet af materialer af høj kvalitet og designet af vores RD team til at holde i årevis. Derfor tilbyder vi 10 års garanti med hvert Emma produkt.

Fri fragt og retur

Vi leverer alle vores produkter gratis og direkte hjem til din adresse. Hvis du ikke er tilfreds er det enkelt og nemt at returnere og vi vil sørge for, at din madras afhentes helt uden beregning fra din dør.