Sengetøj og tilbehør

Sengetøj og tilbehør er mindst lige så vigtigt, når det gælder optimal søvn. Derfor vi naturligvis også alt fra dyner og puder til madrasbeskyttere og lagner. Alt er designet af vores søvneksperter med fokus på komplet afslapning for dig.

Prøv i 100 nætter
Gratis levering og retur
10 års garanti

Tilbehør og sengetøj designet til at holde

Hos Emma ved vi, at tilbehør ikke bare er vigtigt – det er helt essentielt for den perfekte søvn. Det er ikke bare nok, at det føles godt mod huden. Det skal også kunne holde i mange år og være produceret med miljøet i tankerne. Derfor er vores materiale altid i førsteklasse med innovativ teknologi og OEKO-TEX-certificering. Så kan du nemlig trygt sove videre, velvidende det er fri for skadelige kemikalier.
protector2

Vandafvisende og allergifri faconlagen

Vidste du, at støvmider er årsag til 70% af alle luftvejsallergier og astma? Vores beskyttende betræk er fremstillet med den revolutionerende AllergyShield-teknologi og er klinisk testet til at beskytte dig mod støvmider og allergener fra katte- og hundeskæl.

Se Emma Vandafvisende-faconlagen
DK_Duvet_Contentrevamp_4

Én dyne, fire årstider

Denne specielle fibertyper lade luften bevæge sig let gennem Emma Sky-dynen, så den forbliver kølig på varme sommernætter og holder på varmen, når det bliver koldt. Mikrofibrene afleder også fugt, så du føler dig godt tilpas hver nat.

Se Emma Sky-dyne
Medium-Emma-The_sleep_company-0780-edited-v01b.jpg

Inviter luksus indenfor

Vores sengetøj med trådtæthed på 200 giver hvile, der er et luksushotel værdigt. Glat og blød struktur skaber en utrolig følelse af komfort. Materialerne er også 100% åndbare, så du får et ideelt soveklima. En følelse så god, at du vil have svært ved at komme ud af sengen.

Se Emma-sengetøjspakken

Har du stadig spørgsmål?

Vores løfte til dig

Tilbehør til bedre søvn.

DK_BigUSPs_BedLinen.png
DK_BigUSPs_BedLinen.png

Se, hvad andre siger om Emma

Ofte stillede spørgsmål