Forårs Udsalg

Spar op til 65%

Emmas spørgsmålsformular

Ofte stillede Spørgsmål

Her finder du de mest populære spørgsmål om Emma, ​​vores produkter og vores tjenester.

COVID19 - Update

 • Hvad er Emma madrassen lavet af?

  Emma madrassen består af tre forskellige lag. Airgocell® skum (4 cm) har en åben porestruktur, der giver behagelig ventilation imens, at den holder dig afkølet selv på varme nætter. Det viskoelastiske memory foam (3 cm) sikrer optimal trykaflastning og former sig efter kroppen. HRX-skum (16 cm) er fundamentet og supporten for madrassen.

 • Hvordan kan madrassen passe til alle?

  Vi har i lang tid arbejdet hårdt for at finde den bedste struktur til vores Emma madras. Vi har fundet den mest optimale balance mellem support og komfort. De fleste af vores kunder er yderst tilfreds med vores Emma madras, men selvfølgelig er der også nogle få undtagelser. Der vil altid være nogen, som foretrækker at sove på en hård overflade eller på en blødere overflade. Det er præcis derfor, vi tilbyder vores 100 dages prøveperiode, så du selv har muligheden for at afgøre, om Emma madrassen er noget for dig.

 • Hvordan bliver Emma madrassen afsendt?

  I den sidste del af produktionen bliver Emma madrassen rullet og vakuumpakket, og så er den helt nye madras klar til at blive afsendt. Vi sender madrasserne med GLS eller DSV. Du vil modtage en bekræftelse på e-mail, som viser, at din ordre er blevet afsendt. Desværre er det ikke muligt at angive den præcise dato, din bestilling afsendes hurtigst muligt. Med vores gratis standard leveringsform bliver dine varer leveret til nærmeste kantsten. Du står selv for at få madrassen ind og opsat i det ønskede rum i din bolig. På nuværende tidspunkt leverer vi desværre ikke til Grønland.

 • Hvordan virker den 100 dages prøveperiode?

  Vi anbefaler, at du udnytter vores tilbud om at prøve madrassen i 100 dage, så du kan være helt sikker på, om en Emma madras passer perfekt til dig. Hvis du ikke finder Emma madrassen behagelig i prøveperioden, skal du kontakte vores kundeservice, og vi vil arrangere returnering uden ekstra omkostninger. Det efterfølgende trin er, at vi kontakter vores fragtpartner og arrangerer afhentning af madrassen. Du skal bekræfte opsamlingstidspunktet. Så snart returneringen er modtaget, vil vi igangsætte din refundering. Vær venligst opmærksom på, at refunderingen kan tage op til to uger, afhængigt af hvilken betalingsmetode du har benyttet.

 • Behøver Emma madrassen en speciel lamelramme?

  De vigtigste er, at overfladen er ren og tør. Hvis en lamelramme anvendes, bør distancen mellem lamellerne ikke være større end 8 cm.

Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet: