VALENTINSDAG 🌷💝

Op til 45%!

Event slutter: 06 Dage 05 Timer 56 Minutter 38 Sekunder
Event slutter: 06 d 05 t 56 m 38 s
  • 100 nætters prøve
  • Fri fragt og retur
  • 10 års garanti

Fri Fragt & retur

Vi sender Emma madrassen direkte til dit hjem. Vores leveringstider er korte, det koster ikke noget ekstra, og fragt er gratis på alle bestillinger. Når din nye Emma er rullet sammen og pakket i Emma boksen, som det sidste produktionstrin, er den klar til at blive sendt via GLS eller DPD. Du modtager en forsendelsesbekræftelse via e-mail og samt den dato, din nye Emma madras bliver leveret.

Bed-in-a-box

Det blir ikke lettere

  1. Pak ud - Løft Emma madrassen ud af boksen.
  2. Rul ud - Rul madrassen ud på en plan overflade og anvend det medfølgende skæreredskab til forsigtigt at skære og fjerne plastikken.
  3. Klar! Din Emma madras skal blot bruge nogle minutter til at udvide sig og tage sin naturlige form. Når den er udvidet til sin fulde størrelse, er den klar til at give dig en fantastisk søvn.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster levering?

Levering er gratis for alle bestillinger.

Hvordan fungerer leveringsprocessen?

Efter produktionen, rulles og vakuumpakkes Emma madrassen, inden den pakkes i en smart boks som er 38x38x110cm. Madrasser som er 140cm eller bredere fragtes i en lidt større boks på 45x45x110cm. Når din madras er klar til at fragtes, sender vi en e-mail till dig med yderligere leveringsinformation samt et link, så du kan spore din pakke under leveringen. Vi fragter med GLS og DPD samt deres danske samarbejdspartners hele vejen til din adresse eller til din lokale pakkeshop.

Hvad er leveringstiden?

Ved bestilling angives den forventede leveringstid, den begynder at tælle fra, at vi har modtaget din ordre, og betaling ved bankoverførsel er valgt, og når vi sender en e-mail til din angivne e-mail-adresse med leveringsoplysninger / bekræftelse. I denne bekræftelse vil vi give dig yderligere oplysninger om din specifikke levering. Leveringstider varierer afhængigt af madrassens størrelse og leveringsdestinationen.

Hvor lang tid går der før jeg kan sove på min Emma madras?

Emma madrassen behøver kun et par minutter til at udvide sig til sin faktiske størrelse efter udpakning. Når den er fuldt udvidet, er den klar til at blive sovet på.

Gælder fri fragt anvendelsen ved kampanger / anvendning af rabatkoder?

Selvfølgelig! Uanset hvornår du handler på vores online-shop, får du madrassen sendt hjem til dig helt gratis. Vi giver vores kunder den bedst mulige købsoplevelse.

USP

Vores løfte til dig

En bekymringsløs søvnoplevelse.

100 nætters prøve

Du har brug for længere tid til at finde den rigtige. Derfor tilbyder vi dig at prøve alle vores produkter i fred og ro derhjemme, uden risiko i 100 nætter fra den dag, du modtager dit produkt.

10 års garanti

Alle vores produkter er lavet af materialer af høj kvalitet og designet af vores RD team til at holde i årevis. Derfor tilbyder vi 10 års garanti med hvert Emma produkt.

Fri fragt og retur

Vi leverer alle vores produkter gratis og direkte hjem til din adresse. Hvis du ikke er tilfreds er det enkelt og nemt at returnere og vi vil sørge for, at din madras afhentes helt uden beregning fra din dør.