Forårs Udsalg

Spar op til 65%

Free delivery

Fri Fragt & retur

Vi sender Emma madrassen direkte til dit hjem. Vores leveringstider er korte, det koster ikke noget ekstra, og fragt er gratis på alle bestillinger. Når din nye Emma er rullet sammen og pakket i Emma boksen, som det sidste produktionstrin, er den klar til at blive sendt via GLS eller DPD. Du modtager en forsendelsesbekræftelse via e-mail og samt den dato, din nye Emma madras bliver leveret.

Bed-in-a-box
Det blir ikke lettere

 • 1.
  Pak ud

  Løft Emma madrassen ud af boksen.

 • 2.
  Rul ud

  Rul madrassen ud på en plan overflade og anvend det medfølgende skæreredskab til forsigtigt at skære og fjerne plastikken.

 • 3.
  Klar!

  Din Emma madras skal blot bruge nogle minutter til at udvide sig og tage sin naturlige form. Når den er udvidet til sin fulde størrelse, er den klar til at give dig en fantastisk søvn.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor meget koster levering?

  Levering er gratis for alle bestillinger.

 • Hvordan fungerer leveringsprocessen?

  Efter produktionen, rulles og vakuumpakkes Emma madrassen, inden den pakkes i en smart boks som er 38x38x110cm. Madrasser som er 140cm eller bredere fragtes i en lidt større boks på 45x45x110cm. Når din madras er klar til at fragtes, sender vi en e-mail till dig med yderligere leveringsinformation samt et link, så du kan spore din pakke under leveringen. Vi fragter med GLS og DPD samt deres danske samarbejdspartners hele vejen til din adresse eller til din lokale pakkeshop.

 • Hvad er leveringstiden?

  Ved bestilling angives den forventede leveringstid, den begynder at tælle fra, at vi har modtaget din ordre, og betaling ved bankoverførsel er valgt, og når vi sender en e-mail til din angivne e-mail-adresse med leveringsoplysninger / bekræftelse. I denne bekræftelse vil vi give dig yderligere oplysninger om din specifikke levering. Leveringstider varierer afhængigt af madrassens størrelse og leveringsdestinationen.

 • Hvor lang tid går der før jeg kan sove på min Emma madras?

  Emma madrassen behøver kun et par minutter til at udvide sig til sin faktiske størrelse efter udpakning. Når den er fuldt udvidet, er den klar til at blive sovet på.

 • Gælder fri fragt anvendelsen ved kampanger / anvendning af rabatkoder?

  Selvfølgelig! Uanset hvornår du handler på vores online-shop, får du madrassen sendt hjem til dig helt gratis. Vi giver vores kunder den bedst mulige købsoplevelse.

Find din Emma madras

don't worry, sleep happy text
Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet: