FORÅRSUDSALG 💐

Spar op til 50%!

Event slutter: 05 Dage 06 Timer 26 Minutter 22 Sekunder
Event slutter: 05 d 06 t 26 m 22 s
  • 100 nætters prøve
  • Fri fragt og retur
  • 10 års garanti

Testfakta vinder 3 år i træk

Emma Madras

Emma har vundet Bedst i Test 3 år i træk

Hos Emma er vi stolte over, at vores madras Emma Original er blevet kåret til den bedste madras af Testfakta for tredje år i træk! Med testresultatet fra maj 2020, juni 2021 & november 2022 blev Emma Original kåret som bedst i test af Testfakta. Bedømmelsen på 8.1 betyder ikke kun, at Emma Original er Testfakta Verificeret, det betyder også at Emma er en overlegen testvinder.

Hvad siger Testfakta om Emma Original?

Ergonomi/komfort

Testresultat 7,9
Meget god trykaflastning & støtter alle kropsdele

Holdbarhed & kvalitet

Testresultat 8,5
Meget god spændstighed og åndbarhed

Verificeret i alle tre vægtklasser

Passer til alle kropstyper
God ergonomi for mindre såvel som mellemstore og større kropstyper

Hvordan blev vores madras testet?

Testbureauer, som er uafhængige af hinanden, har en tendens til at stole på en blanding af forskellige testmaskiner og testpersoner for at fremstille fair og objektive vurderinger af madrasser. Selvom hver af disse testbureauer har deres egen måde at teste madrasserne på, findes der dog nogle fællestests blandt dem. Dette giver dem mulighed for at producere anmeldelser, der har fokus på hvad kunderne virkelig interesserer sig for.

Emma Madras

Emma

Præstation

For at kunne vågne op og føle sig udhvilet og smertefri, skal din madras være både støttende og trykaflastende. Mange testfaciliteter bruger en testperson og en testmaskine til at måle, hvor langt kroppen synker ned i overfladen af madrassen, og hvor godt rygsøjlen er støttet. En god madras er nødt til at holde rygsøjlen parallel med madrassen og bør derfor ikke synke for langt ned. For at teste, hvor godt madrassen isolerer bevægelser, anvender vi en stor stempellignende pres på et område af madrassen. Madrassen komprimerer kun der hvor der foreligger et tryk, og derfor forstyrres du ikke af din partner som drejer sig.
Emma Madras

Emma

Brugervenlighed

Selvom de fleste madrasser i dag ikke behøver at vendes, er det en god ide at vende den en gang hver tredje måned for at holde madrassen i god stand, hvilket også kan øge dens levetid. I kategorien brugervenlighed vurderer testbureauer, om en madras har håndtag, hvor tung den er, og hvor let det er at vende. Madrasstrukturen overvejes også: Madrassen kan ikke være for blød, så den bøjer sig, når du løfter den, og den skal ikke være så stiv, at du overhovedet ikke kan flytte den. Generelt, hvis madrassen kan vendes af en person, får den en positiv score i denne kategori.
Emma Madras

Emma

Holdbarhed

Når du investerer i en madras, vil du have at den skal holde så længe som muligt uden at fornemmelsen af, at den ændrer sig, falder eller de understøttende egenskaber lider. For at teste hvor holdbar en madras er, bruges en testmaskine: Tunge tønder rulles over madrassen igen og igen, der simulerer 10 års brug. Ideelt set burde madrassens fasthed ikke have ændret sig væsentligt: Madrassen skulle ikke blive hærdet eller beskadiget under testprocessen. Selv efter mange års brug skulle madrassen føles som den gjorde den første dag at den blev købt.
Emma Madras

Best on Test

Prisvindende Komfort og Kvalitet

Emma Madrassen er blevet kåret som den bedste madras i 10 europæiske lande mellem 2018 og 2021. Landene er Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien, Portugal, Sverige, Danmark, Holland og Storbrittanien.
USP

Vores løfte til dig

En bekymringsløs søvnoplevelse.

100 nætters prøve

Du har brug for længere tid til at finde den rigtige. Derfor tilbyder vi dig at prøve alle vores produkter i fred og ro derhjemme, uden risiko i 100 nætter fra den dag, du modtager dit produkt.

10 års garanti

Alle vores produkter er lavet af materialer af høj kvalitet og designet af vores RD team til at holde i årevis. Derfor tilbyder vi 10 års garanti med hvert Emma produkt.

Fri fragt og retur

Vi leverer alle vores produkter gratis og direkte hjem til din adresse. Hvis du ikke er tilfreds er det enkelt og nemt at returnere og vi vil sørge for, at din madras afhentes helt uden beregning fra din dør.