Europas favorit

Emma har vundet Bedst i Test 3 år i træk

Hos Emma er vi stolte over at kunne sige, at Emma Original har vundet prisen for den bedste madras af Testfakta for tredje år i træk – 2020, 2021 og 2022. Med en bedømmelse på 8,1 er Emma Original-madrassen ikke kun verificert Testfakta-vinder, men også blandt de allerbedste!

Hvad siger Testfakta om Emma Original?

Emma Madras

Holdbarhed og kvalitet

Testresultat 8,5 Utroligt god elacitet og åndbarhed

Emma Madras

Ergonomi og komfort

Testresultat 7,9 God trykaflastning og støtte til hele kroppen

Hero_image_(2).png

Verificeret i alle tre vægtklasser

Passer til alle kropstyper God ergonomi for alle slags kroppe – store som små

Nat efter nat

Utrolig holdbarhed

En madras er en investering – du investerer i dig selv, din velvære og bedre søvn – nat efter nat. Derfor skal materialerne være i højeste kvalitet, og de skal holde længe. Vores madrasser har bestået testen: Tunge tønder rulles hen over den igen og igen for at simulere 10 års brug. Det ideelle udfald er, at fastheden ikke ændrer sig. Med Emma-madrasser får du et produkter, der selv efter mange år, føles som den dag, du købte det.

Din støtte

Sikret ergonomisk søvn

Du fortjener at vågne op udhvilet – så du skal have en støttende madras. Testfaciliteter bruger en testperson og -maskine til at se, hvor langt kroppen synker ned i madrassens overflade. En god madras holder rygsøjlen parallel med madrassen, og du synker ikke for langt ned. Man kan også testen, hvor godt madrassen isolerer bevægelser med stempellignende pres på et område. Hvis trykket forbliver i samme område, kan du trygt vide, at du ikke vågner, hvis din partner drejer rundt.

Tilpasser sig dig

Din krop fortjener hvile

Produkterne er blevet grundigt testet og verificeret i alle tre vægtklasser. Du får en pålidelig madras – uanset din kropstype. De har alle en fantastisk ergonomi, og folk med forskellige behov og præferencer kan alle finde en model, der giver dem den bedst mulige søvnoplevelse. Foretrækker du blød eller hård? Tjek vores udvalg.
Emma Madras

Europæisk testvinder

Prisvindende komfort og kvalitet

Emma-madrassen er kåret som den bedste madras i 10 europæiske lande mellem 2018 og 2021 som bl.a. Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien, Portugal, Sverige, Danmark, Nederlandene og Storbritanien.
DK_CTA_Product_page.png

SØVNINNOVATION

Oplev bedre søvn med vores app

Vores splinternye app Emma Up er skabt af søvneksperter. Få et bedre overblik over dine mønstre og et tilpasset program til bedre søvn – med bedre nætter har du masser af bedre dage forude.
Få appen