FORÅRSUDSALG 💐

Spar op til 50%!

Event slutter: 06 Dage 08 Timer 40 Minutter 37 Sekunder
Event slutter: 06 d 08 t 40 m 37 s
  • 100 nætters prøve
  • Fri fragt og retur
  • 10 års garanti

Emma Topmadrasser: Sammenlign detaljerne, og find din perfekte topmadras

Højde

8 cm

5 cm

Lag

2

2

Ergonomisk støtte
⭐⭐⭐⭐⭐
Optimal trykaflastning i alle sovestillinger
⭐⭐⭐⭐
Kan tilpasses individuelt af 2 forskellige sider
Varmeafgivelse
⭐⭐⭐⭐⭐
Temperaturen tilpasses perfekt til dine behov takket være Diamond Degree-teknologien og grafitdelene i det øverste lag. Vågn op frisk, ikke svedig.
⭐⭐⭐⭐
Åndbart Airgocell®-skum og det fugttransporterende UltraDry-betræk giver ventilation og behagelig temperatur i løbet af natten

Hvem er det for?
Sovende, der leder efter en alt-i-én-topmadras - giver optimal trykaflastning, har ti temperaturregulerende funktioner til at holde hedeture væk og opretholder optimal kropstemperatur for at opnå den mest afslappende søvn.
Til sovende, der søger en topmadras med tilpasningsmuligheder. Med et enkelt drej kan du justere den efter din smag, dit humør eller bare for at skabe variation. Perfekt til alle sovestillinger.
Følelse af fasthed
Medium
Denne topmadras giver din krop optimal trykaflastning i alle sovestillinger: på siden, på ryggen og på maven
Fast eller blød
Fast, hvis den grå HRX-skumside er opad, og blødt, hvis det blå Airgocell-skum er opad. Kan justeres efter dine egne behov.
Pleje
Diamond Degree® betrækket er aftageligt og kan vaskes ved 40°C
UltraDry-betrækket er aftageligt og kan vaskes ved 40°C
Fremstillet i
Tyskland
Tyskland

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvorfor skal jeg bruge en topmadras?

En topmadras fungerer som en forlængelse af madrassens tilpasningsdygtige lag, hvilket giver bedre aflastning for kroppen og forlænger madrassens levetid. For ikke at nævne, at det holder din madras ren og er en omkostningseffektiv måde at opgradere din søvnkvalitet på.


Du kan også forlænge din dybe søvn med vores Diamond topmadras, hvor grafitpartiklerne hjælper din krop med at nå den ideelle søvntemperatur på omkring 35,5 grader hurtigere og kan forbedre din søvnkvalitet på lang sigt.


Hvis du har to individuelle madrasser, kan en topmadras også være en god mulighed for at dække hullet mellem dem.

Skal jeg købe en ny madras eller er en topmadras nok?

Hvis din madras stadig er relativt ny, men du føler, at den er lidt for fast, kan en topmadras være løsningen på problemet. De ekstra lag hjælper dine skuldre med at synke bedre ind, og du mærker straks trykaflastningen, når du ligger på den.


Hvis din madras viser tegn på slitage, f.eks. et hulrum, er madrassen ubrugelig. Den ville tilpasse sig bunden af hulrummet og ville ikke have tilstrækkelig støtte til at løse dette problem. I dette tilfælde anbefaler vi, at madrassen udskiftes.

Hvad er forskellene mellem Flip og Diamond?

Den mest tydelige forskel er højden. Flip Topper er 5 cm, mens Diamond Topper er 8 cm.


Flip Topper er en vendbar topmadras med to sider med forskellig fasthed. Fordelen er, at du til enhver tid kan vende madrassen og tilpasse den til dine behov eller præferencer. De forskellige lag af Airgocell-skum og HRX-skum sikrer fuldstændig støtte.


Diamond er en førsteklasses topmadras med et lag bestående af millioner af små grafitpartikler, der hjælper dig med at opnå den ideelle temperatur.


Sammenligner man de to madrasser, er Diamond mere støttende og tilpasser sig perfekt til forskellige kropstyper og sovestillinger.

Som en ekstra bonus er Diamond's underside også udstyret med en skridsikring.

Hvornår er en topmadras nødvendig?

Vi anbefaler, at du bruger en topmadras med en kontinentalseng. De har en fastere struktur, så for at opnå den ideelle punktelasticitet og få den perfekte hotelfornemmelse er topmadrasser et naturligt valg.

Kan du få en Emma topmadras med en Emma madras?

Emmas topmadrasser kan bruges på alle madrasser, kontinentalsenge og sovesofaer for at opnå ekstra komfort.

Hvad er forskellen på en madras og en topmadras?

En topmadras er normalt kun en lille del af madrassens højde. Det betyder, at den ikke kan erstatte madrassen, men supplerer den.


Emma-madrasser er designet til at give støtte i de nederste lag ved hjælp af fjedre eller HRX-skum, mens de øverste lag er fremstillet af elastiske materialer som Visco-skum, Airgocell-skum eller Diamond Degree-skum for at opnå et optimalt tryk.


Vores topmadrasser er normalt fremstillet af sidstnævnte materialer på overfladen. Dette forbedrer de trykaflastende egenskaber og supplerer dem med andre elementer, f.eks. for at forbedre den dybe søvn.


En topmadras kan ikke erstatte en madras, men den kan forbedre den ved at forlænge madrassens levetid og holde den ren.