SE_768px_Sleep_Experts_Hero.png

Vores søvneksperter

Videnskaben bag fantastisk søvn!

Alle innovationer, drømme og beslutninger er baseret i videnskab

SE_-_Test_Lab.webp

Et team af søvneksperter og ingeniører

Vores team af søvneksperter består af forskere inden for neurovidenskab og uddannede psykologer – og de er alle fast besluttet på at transformere din søvnoplevelse. Vi sikrer, at vores produkter er videnskabeligt baseret, og at vores påstande understøttes med videnskabelig dokumentation. Vi bruger førsteklasses udstyr og en datadrevet tilgang til at imødekomme verdens søvnbehov. Tjek vores projekter længere nede på siden!

Lær vores søvneksperter at kende!

DE_TheresaMobile.jpg

Theresa Schnorbach

Få mere at vide

DE_Emma_Mobile.jpg

Emma Merritt

Få mere at vide

DE_Filippo_Mobile.jpg

Filippo Calderaro

Få mere at vide

sleep_expert_0000_Keanu_Raab.jpg

Keanu Raab

Få mere at vide

SE Test machines.jpg

Hundredmillioner investeret i forskning

Vi tager søvn meget alvorligt. Alle mennesker bruger ca. 30 % af deres liv på at sove, og det er afgørende for bpde vores helbred og immunsystem. Men det er langt fra alt. Forskning viser, at søvn blandt andet hjælper os med at bearbejde og håndtere følelser, og at søvn spiller en vigtig rolle i den måde, vi lærer nye ting på. Vi vil gerne sørge for, at du får mest muligt ud af din søvn, og derfor investerer vi mange millioner i vores topmoderne testlaboratorium samt vores forsknings- og udviklingsteam. Vi har udviklet patenterede teknologier og skubber hele tiden grænserne for søvnprodukter.

Emmas rolle i søvnindustrien

Som en del af Global Health-kampagnen har TBD Media produceret en kort dokumentarfilm, der viser, hvordan Emma hjælper sine kunder. Tag et kig på, hvordan vores søvnrådgivningsprogram hjalp vores deltagere med at forbedre deres søvn.
Se dokumentarfilm
boxer boy png.png

Emmas søvnkonsultation

Vi har designet et 5-ugers program med søvnintervention tilpasset professionelle atleter og virksomhedsansatte, som kan give deres atletiske og arbejdsmæssige præstationer et boost. Resultater måles med strikse empiriske forskningsmetoder for at opnå de bedste og mest pålidelige resultater. Vi har dokumenteret gode resultater fra samarbejder med bl.a. Atlético de Madrid, Burnley FC og Werder Bremen.
Læs mere

Få mere ud af vores viden

SE_CTA_for_PP_and_GP.png

Forbedr din søvn med det samme med Emma Up

Læs mere om appen her
Hero_image_(2).png

Vinder i Testfakta - flere år i træk!

Læs mere