FORÅRSUDSALG 💐

Spar op til 50%!

Event slutter: 05 Dage 06 Timer 26 Minutter 22 Sekunder
Event slutter: 05 d 06 t 26 m 22 s
  • 100 nætters prøve
  • Fri fragt og retur
  • 10 års garanti

Test Emma madrassen i 100 nætter!

At prøve en madras i 10 minutter er ikke nok til at vælge en ny madras. Forestil dig så, at du kan få lov til at

prøve madrassen i hele 100 nætter. Det kan du hos os. Hvis du ikke er tilfreds, får du pengene tilbage.

Primer plano de una mano apretando el colchón

100 dages prøveperiode

Vi giver dig 100 dages åbent køb eller rettere sagt 100 nætters prøveperiode. På denne måde kan du lære madrassen bedre at kende. Din krop har brug for 4-6 uger for at vænne sig til en ny madras. 100 nætters prøveperiode er nok tid til at forelske sig i Emma madrassen.
Free shipping

Fri fragt

Vi sender madrasserne med GLS eller DSV. Du vil modtage en bekræftelse på e-mail, som viser, at din ordre er blevet afsendt. Desværre er det ikke muligt at angive den præcise dato, men din bestilling afsendes hurtigst muligt. Med vores gratis standard leveringsform bliver dine varer leveret til nærmeste kantsten.
Free return

Fri retur

Hvis du ikke er tilfreds med madrassen, kan du kontakte vores kundeservice for at arrangere retur inden for 100 dage fra det tidspunkt, madrassen blev leveret til din adresse.Vi arrangerer returnering af alle varer - helt gratis.
Full refund

Fuld refundering

Hvis du ikke er tilfreds, får du pengene tilbage fra dit køb. Ingen ekstra omkostninger.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan virker den 100 nætters prøveperiode?

Det er simpelt. Du kan teste Emma madrassen i 100 dage for at beslutte, om du er tilfreds med vores produkt. Hvis du indser at Emma madras ikke er den rigtige madras for dig, skal du bare kontakte kundeservice på e-mail ([email protected]) for at arrangere returneringen. Vi vil refundere hele beløbet. Vi beder dog om at give dig tid til at vænne dig til din nye madras. Derfor anbefaler vi, at du tester Emma madrassen i mindst 3 - 4 uger, før du vælger at returnere den.

Skal jeg ikke prøve madrassen før jeg køber den?

Vi mener, at vores madrasser giver en exceptionelt afslappende og behagelig søvn til 99% af vores kunder. Madrassen er rettet mod, at vi ønsker at sikre, at din købsoplevelse med madrassen vil være så enkel og let som overhovedet muligt. Derfor tilbyder vi vores kunder muligheden for at teste Emma madrassen i 100 dage uden risiko. Hvis du ikke nyder det, skal du bare ringe til os, og vi afhenter madrassen igen, helt gratis.

Hvornår starter prøveperioden?

Fra dagen hvor du modtager din Emma madras kan du teste den risikofrit i 100 dage.

Er madrassen nødt til at blive i plastikken under prøveperioden?

ej. Vi ønsker, at du får den bedste søvn, og det er ikke muligt ved at sove på larmende plast. Emma madrassen er vakuumpakket i plastik og pakket i emballage til levering til dit hjem. Ved modtagelsen af din nye Emma madras skal du forsigtigt fjerne plastikken med vores skæringsværktøj, som du finder i velkomstpakken. Pakken indeholder også en brugsanvisning til, hvordan du pakker din Emma madras ud. Inden for få minutter vil madrassen på magisk vis folde sig ud og være klar til brug.

Hvordan returnerer jeg min Emma madras i testperioden?

Hvis du i løbet af dine 100 dage prøveperiode beslutter dig for at returnere din vare, bedes du kontakte vores kundeserviceafdeling for at arrangere tid og dato for afhentning af madrassen. Husk at kontakte os i god tid og give de nødvendige oplysninger som navn, ordrenummer og adresse. Afhentningen udføres derefter af vores samarbejdspartnere uden omkostninger. Refunderingen kan tage op til 14 arbejdsdage efter retur.

USP

Vores løfte til dig

En bekymringsløs søvnoplevelse.

100 nætters prøve

Du har brug for længere tid til at finde den rigtige. Derfor tilbyder vi dig at prøve alle vores produkter i fred og ro derhjemme, uden risiko i 100 nætter fra den dag, du modtager dit produkt.

10 års garanti

Alle vores produkter er lavet af materialer af høj kvalitet og designet af vores RD team til at holde i årevis. Derfor tilbyder vi 10 års garanti med hvert Emma produkt.

Fri fragt og retur

Vi leverer alle vores produkter gratis og direkte hjem til din adresse. Hvis du ikke er tilfreds er det enkelt og nemt at returnere og vi vil sørge for, at din madras afhentes helt uden beregning fra din dør.