Juni Udsalg

Flashsale 55% på vores Emma seng

Vores historie

Emmas mål er at forbedre hele verdens søvn. Vi blev grundlagt i Tyskland i 2015 og har siden da ekspanderet til over 20 lande på 5 kontinenter. Vi er ikke kun blevet udnævnt til Europas hurtigst voksende start-up, men vi har også vundet priser som den bedste madras i 10 europæiske lande.

Vi adskiller os fra vores konkurrenter, ved at vi kan stå 100% inde for vores produkter. Derfor er vi de eneste der tilbyder 100 nætters risikofri prøveperiode. Det betyder at hvis vi ikke lever op til de forventninger du har til os, refunderer vi det fulde beløb. Over 90% af vores kunder vælger også at beholde deres produkt, da vores produkter har forbedret vores kunders søvn ved at løse forskellige søvnproblemer, hvilket strækker sig over alt fra stivhed til rygproblemer.

I dag er alle vores produkter leveret helt uden mellemled. De kommer direkte fra vores produktion i Tyskland til dit hjem i Danmark i løbet af et par dage. Dette gør købsoplevelsen mere bekvemmeligog prisvenlig.

Forskning og udvikling

Alle vores produkter er designet af vores FoU team, der består af 24 eksperter inden for søvn og sundhed. Gennem en kombination af omfattende forskning, test og en innovativ design- og produktionsproces er det lykkedes os at skabe den perfekte madras.

Hvordan produceres Emma Madrassen?

Udforsk hvordan din madras går fra ide til virkelighed.

Se mer

Vores team.

Vores hovedkontor ligger i Frankfurt am Main hvor vores glade og entusiastiske medarbejdere arbejder for at sikre, at du får en fremragende kundeoplevelse.

  • 56 Talte sprog
  • 900+ Medarbejdere
  • 28 Gennemsnitsalder
  • 45 Nationaliteter

Bliv en af os.

Vi leder altid efter talentfulde og motiverede personer. Besøg vores karriereside og bliv en del af os!

Ledige Job
Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet: