• Prøv i 100 nætter
  • Gratis levering og retur
  • 10 års garanti

Vores historie


Emmas mål er at forbedre hele verdens søvn. Vi blev grundlagt i Tyskland i 2015 og har siden da ekspanderet til over 20 lande på 5 kontinenter. Vi er ikke kun blevet udnævnt til Europas hurtigst voksende start-up, men vi har også vundet priser som den bedste madras i 10 europæiske lande.


Vi adskiller os fra vores konkurrenter, ved at vi kan stå 100% inde for vores produkter. Derfor er vi de eneste der tilbyder 100 nætters risikofri prøveperiode. Det betyder at hvis vi ikke lever op til de forventninger du har til os, refunderer vi det fulde beløb. Over 90% af vores kunder vælger også at beholde deres produkt, da vores produkter har forbedret vores kunders søvn ved at løse forskellige søvnproblemer, hvilket strækker sig over alt fra stivhed til rygproblemer.


I dag er alle vores produkter leveret helt uden mellemled. De kommer direkte fra vores produktion i Tyskland til dit hjem i Danmark i løbet af et par dage. Dette gør købsoplevelsen mere bekvemmeligog prisvenlig.

Forskning og udvikling


Alle vores produkter er designet af vores FoU team, der består af 24 eksperter inden for søvn og sundhed. Gennem en kombination af omfattende forskning, test og en innovativ design- og produktionsproces er det lykkedes os at skabe den perfekte madras.

Vores team.


Vores hovedkontor ligger i Frankfurt am Main hvor vores glade og entusiastiske medarbejdere arbejder for at sikre, at du får en fremragende kundeoplevelse.

Bliv en af os

Vi leder altid efter talentfulde og motiverede personer.