Om Emma og vores historie

Emmas mål er at forbedre søvnen for mennesker i hele verden. Vores rejse begyndte i Tyskland i 2015, og siden da har vi udvidet til mere end 20 lande på 5 kontinenter. Vi er stolte af at have opnået anerkendelse som Europas hurtigst voksende startup og priser for de bedste madrasser i 10 europæiske lande.

Vores milepæle

SE_AboutUs_2.jpg
SE_AboutUs_2.jpg
USP

Start din dag med Emma!

En af hemmelighederne bag vores succes er at hjælpe vores kunder med at forstå ting om søvn, som de måske ikke har tænkt over endnu. Derfor tilbyder vi, ud over vores hjemmesider, butikker og specialiserede kundekontaktteams, også blogs, sociale medier, apps og rådgivning, så du virkelig kan forbedre din søvn og vågne op på den bedste måde. En god madras holder i et årti, og vi vil gerne sikre, at du bruger et sovesystem, der vil støtte dig i mange år fremover.
Oplev vores produkter
Emma_Sleep_Experts_Team_(2).webp

Mød vores søvneksperter

Now that you know our history and have seen our beautiful product range, we want you to really dive deep into our beds to understand how qualified we are and why we are proud to call ourselves sleep experts. We promise it's not too geeky; You'll get to meet the people who make our products great, and take a look around our exciting sleep labs and testing facilities! We're sure this will really help you get to know your products better and feel closer to our mission of getting the world on the right side, every morning.
Mød vores søvneksperter
SE_AboutUs_7.webp

Stolte søvnkonsulenter

Et af de ansvarsområder, der følger med at lede søvnindustrien, er at sørge for, at vi altid arbejder på at åbne en verden af bedre søvn for så mange mennesker som muligt på mange innovative måder! Det er ingen hemmelighed, at alle har brug for at sove, og derfor ser vi kærligt hver person som en Emma-kunde, der kan drage fordel af at være en del af vores rejse, uanset om du er studerende, hjemmegående far eller eliteatlet! Alle fortjener en chance for at vågne op til deres bedste! Se vores konsulentopgave nedenfor og de mange andre måder, vi har arbejdet på for at sprede budskabet om bedre søvn rundt om i verden.
Læs mere
SE_AboutUs_8.jpg

Bliv en del af vores team

Den største kompliment af alle ville være, at du er så inspireret af vores rejse, at du har besluttet, at du selv vil være en del af teamet, og vi byder din interesse velkommen med åbne arme! Vi er stolte af at have opbygget et fantastisk team på tværs af tre kontinenter, og vi er sikre på, at der er noget for enhver smag her hos Emma. Vi er stolte af at udvikle vores Emmies, så de kan nå deres fulde potentiale, uanset hvor de kommer fra, og hvor de er på vej hen; vi beder dig bare om at have ambitionen om at lykkes og en kærlighed til søvn. Tjek vores ledige stillinger nu, og hvem ved, måske ser vi dig en dag meget snart!
Lad os være en del af din karriere