Vores løfte til dig

Vores førsteprioritet er din søvn. Så enkelt er det. Men det er mindst lige så vigtigt for dig, at du får en fantastisk kundeoplevelse fra start til slut. Få mere at vide om, hvad vi gør her.

100 nights trial.png

Prøveperiode, ingen binding

Prøve på op til 100 nætter

Vi ved, at det kan være virkelig svært at tage et valg, når det kommer til seng og madras. Vi bruger jo trods alt ca. 30 % af vores liv på at sove. Derfor er det mindst lige vigtigt for os, som det er for dig, at du er glad for det valg, du tager. Med op til 100 nætters prøveperiode på madrasser har du god tid til selv at føle efter, om det er et match. Du får en prøveperiode på 30 nætter til puder og sengetøj.
Læs mere
Free delivery.png

Direkte til døren hver gang

Gratis levering til dig

Emma-produkter har vundet priser og sælges overalt i Europa. I hvert land sørger vi for at samarbejde med lokale leverandører, så du får den bedst mulige oplevelse – direkte til din hoveddør. Du kan finde målene under hvert produkt (både samlet og i pakke). Alt efter produktet kan leveringstid være på mellem 3 til 10 dage.
Læs mere
Guarantee_time.png

Tillid til vores produkter

Garanti på op til 10 år

Vi stoler på vores produkter. Vi ved, hvor meget research, der ligger bag. Vi udvikler teknologier og udvælger nøje materialerne. Og så produceres det hele her i Europa. Derfor får du naturligvis også en 10 års garanti på alle vores senge og madrasser. Med OEKO-TEX-certificering er du også garanteret sundere søvn fra dag 1 og gennem alle årene. Nast efter nat. Puder kommer med en garanti på 2 år.
Læs mere

Overbevist om vores løfte?