Senge

Vi går meget op i, at vores Emma-madrasser laves med en komfort og kvalitet, man ikke bare kommer sovende til. Vi har nemlig arbejdet hårdt på at sikre dig total afslapning. En Emma-madras og en Emma-seng er designet til at passe sammen, og når de først mødes, garanterer vi dig en soveoplevelse som ingen anden.

Prøv i 100 nætter
Gratis levering og retur
10 års garanti
mobile_bed's_comparison.png

Hvilken er bedst til dig?

Sammenlign her!

Emma Royal-kontinentalseng

Komfort, der kommer i royal luksus

Emma Royal-kontinentalsengen er designet af vores søvneksperter. Den giver dig et luksuriøst touch og booster din nattesøvn. Med utroligt bløde stoffer, masser af plads samt sengegavl, farver og fødder, der alle kan tilpasses, har du fuld kontrol. Vores utrolige madras og pocketfjedre gør, at du får en royalt god søvn.
Se Emma Royal-kontinentalseng
MicrosoftTeams-image_(4).png

Inviter luksus ind i dit eget hjem

Emma Deluxe er hoteloplevelsen, men i eget hjem. Vores teknologi med 7 komfortzoner tilpasser sig din sovestilling og giver søvn, du aldrig turde drømme om. Den temperaturregulerende madras sørger desuden for kølige nætter om sommeren og behagelige nætter som vinteren: Det er optimal søvn året rundt.

Se Emma Deluxe-kontinentalseng
MicrosoftTeams-image_(5).png

Det lette valg: ideel til en første seng

Vores Emma-boxmadras har en super størrelse, der passer ind i de fleste rum. Måske har du et børneværelse eller et kontor, der skal bruge en gæsteseng. Måske er du lige flyttet hjemmefra. Her får du øjeblikkeligt bedre søvn til en pris, der let overgår konkurrenterne. Den samles på bare få minutter.

Se Emma-boxmadras

Har du stadig spørgsmål?

Vores løfte til dig

Luksuriøs og dyb søvn

DK_BigUSPs_Beds.jpg
DK_BigUSPs_Beds.jpg

Se, hvad andre siger om Emma

Ofte stillede spørgsmål